توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمنهای کاربران فارسی زبان اوپنسوزی (OpenSUSE)
mehdimm
08-20-2009, 12:06 PM
انجمنهای کاربران فارسی زبان اوپنسوزی (OpenSUSE)
بحث پیرامون مباحث و مشکلات و توسعه OpenSUSE که یک توزیع بسیار محبوب و دوست داشتنی لینوکس میباشد.
در این انجمن بطور خاص تنها از بسته تقویم جلالی استفاده شده است.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
08-20-2009, 12:09 PM
سلام
تبریک میگم .
پیشنهاد میکنم از همین ابتدا این مد رو حذف کنید ;)
یا علی
مهدی.
08-20-2009, 12:34 PM
سلام
مهدی جان، بسیار فعالیت خوبی رو آغاز کردید، انشاالله موفق باشید همیشه.
حالا یه لطفی بکن و خودت یک معرفی از این نرم افزار رو در ویکی مامبولرن داشته باش.
ضمناً یه مقاله دیگه هم قرار بود بزاری که یادآوری میکنم بهت. (مودل)
یا حق
mehdimm
08-20-2009, 01:32 PM
پیشنهاد میکنم از همین ابتدا این مد رو حذف کنید ;)
ممنونم، تبریک به خودتون که هزینههای هاستی با این کیفیت بالا که من تو هیچ هاستینگ دیگهای ندیدم رو متقبل شدین. اینو کاملاْ بی طرفانه و دور از چابلوسی میگما!!! مود تاریخ شمسی هم تشخیص بچهها بود، البته منم باهاش موافقم چون بالای ۹۰٪ کاربرا از داخل کشور هستن و میونه بهتری با تقویم شمسی دارن تا میلادی!!!
حالا یه لطفی بکن و خودت یک معرفی از این نرم افزار رو در ویکی مامبولرن داشته باش.
ضمناً یه مقاله دیگه هم قرار بود بزاری که یادآوری میکنم بهت. (مودل)
بله حتماْ و در اولین فرصت. راستش رو بخوای الان تو تب و تاب ۳-۴ تا کار مشغولم و یکم درگیریم بالاس. در کل بروی چشم!
plusboy
08-20-2009, 04:54 PM
سلام دوست عزیز.
شما احیانا از قالب Green Lite استفاده نکردید؟؟
اگر بله، میخواستم بدونم که چه طوری پشت صفحه را سبز کردید؟؟
با تشکر.اگر اشتباه نکنم سوزی ( من فکر میکردم سوسه تلفظ میشه ) یکی از توزیعهای لینوکس هست دیگه؟؟
قالب ساده و زیبایی هست.
mehdimm
08-20-2009, 05:12 PM
شما احیانا از قالب Green Lite استفاده نکردید؟؟
اگر بله، میخواستم بدونم که چه طوری پشت صفحه را سبز کردید؟؟
قالب ساده و زیبایی هست.
سلام، قالب انجمن همون قالب nly-grey هست، که رنگ پیشفرضش آبیه و من یکم تغییرات توش ایجاد کردم تا زمان طراحی قالب اصلی ازش استفاده کنیم.
با تشکر.اگر اشتباه نکنم سوزی ( من فکر میکردم سوسه تلفظ میشه ) یکی از توزیعهای لینوکس هست دیگه؟؟
راجع به این تلفظ هم شما آزادید که هر طور میخوای بگید، قصه انتخاب این اسم درازه و برای اطلاعات بیشتر این تاپیک رو مطالعه کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.