PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در ارسال مطلب در لوكال!!

abtin
09-10-2006, 08:07 AM
سلام به همگي .. آقا اين چند روز كه نبودين خيلي دلم براتون تنگ شده بود .

من وقتي مي خوام تو لوكال هاست مطلب ارسال كنم يا حتي مطلب هاي پيشفرض مامبو رو ويرايش كنم با ارور زير مواجه مي شم مشكل از كجاست؟

DB function failed with error number 1054

البته زيرش هم اين نوشته ها رو با رنگ قرمز نوشته

Unknown column 'c.access' in 'on clause' SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM mos_content AS c, mos_categories AS cc, mos_sections AS s LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN mos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state >= 0 AND c.catid=cc.id AND cc.section=s.id AND s.scope='content' AND c.sectionid='4' ORDER BY cc.ordering, cc.title, c.ordering LIMIT 0,50

ممنون

art7th
09-10-2006, 08:52 AM
سلام
من این مشکل یکبار برام پیش اومد که فایل function رو یکبار جایگزین کردم مشکل حل شد
امتحان کن و نتیجه رو به من هم بگو .

قربان شما بهمنی

sorry4uboth
09-10-2006, 09:58 AM
سلاک دوست عزیز
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
اگه یه سرچ تو انجمن بکنی زودتر به تنتیجه میرسی! ;)

abtin
09-10-2006, 10:32 AM
منون از اين كه گفتين سرچ كنم آخه فكر كردم تا حالا اين مشكل پيش نيومده... به حر حال رسيدم به تاپيكي كه آقاي فيروزمندان گفته بودن فايل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو دانلود كنم و جايگزين فايلي با همين نام بكنم.. ولي من هرچي گشتم اصلا اين فايل رو پيدا نكردم كه جايگزينش كنم .. ميشه بگين تو كودوم فولدر بايد بريزمش؟

sorry4uboth
09-10-2006, 10:37 AM
شما نگفتید از چه ورژنی استفاده میکنید؟
4.5.4؟؟؟

abtin
09-10-2006, 10:39 AM
4.5.3h فكر كنم...

sorry4uboth
09-10-2006, 10:43 AM
به ورژن 4.5.4 به روز رسانی کن مشکلت حل میشه!

firoozmandan
09-10-2006, 10:43 AM
سلام

administrator/components/com_content

یا علی

abtin
09-10-2006, 10:50 AM
هم مامبو رو بروز كردم هم كاري كه آقاي فيروزمندان گفتن ... ممنونم مشكلم خوووووب حل شد ....
خدا رو شكر كه انجمن به كارش ادامه داد ... نمي دونين چقدر دوستون دارم