PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبوت جديد LightBox

yaser1
09-10-2006, 01:12 PM
سلام. اين مامبوت رو طبق اموزش سايت نصب کردم.

يعني:
1-مامبوت رو دانلود و نصب کردم. فعالش کردم و با غير فعال کردن مامبوت MosImage و فرستادن آن به ته، مامبوت LightBox رو به ابتداي ليست آوردم.
2-کد ها رو قبل از تگ Head اضافه کردم.

<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/scriptaculous.js?load=effects"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/lightbox.js"></script>
<link href="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/lightbox.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

</head>

3-يه عکس در متن وارد کردم
4-اما در نتيجه هيچ تغيير ي ظاهر نميشه! اصلا انگار نه انگار
چکار کنم؟

radmehr
09-10-2006, 01:40 PM
سلام،
اولا ترتیب مامبوت ها باید به اینصورت باشه: 1- LightThumb و 2- MOSImage و ...
دوما شما باید عکستون رو در شاخه image/stories ذخیره کنید و درون متن با استفاده از {mosimage} (عین قبل) فراخوانی کنید.
سوما کدها رو باید در قسمت head فایل index.php قالبتون قبل از <head/> قرار بدید.
چهارما عکس شما باید اندازه اش از thumbnail که در متن میزاره بیشتر باشه!

sorry4uboth
09-10-2006, 02:27 PM
سلام
من هم این مشکل رو تا حدی دارم
بصورتی که توی IE 6& 7 عکس توی همون صفحه بصورت لینک بازمیشه و اصلا popup نمیاد بالا.
توی firefox هم درست باز میشه اما هدر سایت که فلش هستش روی عکس میاد.

yaser1
09-10-2006, 02:43 PM
عکس رو گذاشتم پارامتر تصوير، اما بعد از ذخيره به جاي صفحه اول اين خطا اومد!

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4400 bytes) in /home/javanan/public_html/mambots/content/lightThumb/class.img2thumb.inc on line 136

sadatian
09-10-2006, 06:57 PM
سلام
من تمام كارها رو درست انجام دادم.فقط يك مشكل دارم.اينه كه ترتيب mosimage اصلاً عوض نميشه در حالت لوكال. من ميخواهم اونو از -10000 به 2 يا يه عدد ديگه تغيير بدهم ولي اصلاً نميذاره و ميگه كه اين مامبوت ترتيبش غير غابل تغييره.
چكار كنم؟

sorry4uboth
09-10-2006, 06:59 PM
به راحتی تغییر پیدا میکنه.
روی سرور یا روی لوکال؟
شما عدد را وارد کنید (2) بعدش دکمه چینش رو بزنید!

ebrahim1110
09-10-2006, 07:20 PM
سلام
براي تغيير چينش وقتي كليد سيو رو ميزنم پايين مرورگر مينويسه : Error ion page.
وسيو نميشه

sorry4uboth
09-10-2006, 07:23 PM
روی سرور یا لوکال؟
از چه ورژنی استفاده میکنی؟

اگر سرور هست یوزر و پسورد بفرستید چک کنم.

ebrahim1110
09-10-2006, 08:35 PM
سلام
براي تغيير چينش وقتي كليد سيو رو ميزنم پايين مرورگر مينويسه : Error ion page.
وسيو نميشه

كسي نميدونه چيكار كنم؟
من توي سرور استفاده ميكنم از ورژن 4.5.4 حرفه ايي

sadatian
09-11-2006, 04:19 AM
سلام
امكان ذخيره چينش وجود ندارد.در حالت لوكال و در نسخه 4.6
اصلاً ذخيره نميشود .البته عمليات ذخيره بخوبي انجام ميشود بدون پيغام ولي بعد از ذخيره همه چيز به حالت قبل بر ميگرده؟
چه كنيم؟

مرسي

firoozmandan
09-11-2006, 05:22 AM
عکس رو گذاشتم پارامتر تصوير، اما بعد از ذخيره به جاي صفحه اول اين خطا اومد!

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4400 bytes) in /home/javanan/public_html/mambots/content/lightThumb/class.img2thumb.inc on line 136

سلام

این مشکل بر میگرده به تنظیمات PHP.INI سرور شما . در مورد چگونگی حل این مشکل در انجمن بحث شده و فکر میکنم دوست خوبمون جاوید در این مورد مطالبی ذکر کردند .

---------------------
جناب sadatian این مامبوت برای مامبو 4.5.4 به پایین منتشر شده
نسخه 4.6 هنوز Stable نشده و ما به شما استفاده از این نسخه رو فعلا توصیه نمیکنیم .

--------------------

ابراهیم عزیز

یوزر و پسورد رو بفرستید چک میکنم

یا علی

firoozmandan
09-12-2006, 04:48 AM
ابراهیم عزیز

مشکل شما رو حل کردم :

- شما LightThumb رو پابلیش نکرده بودید .
- اما علت اینکه باز زدن روی آیکن ذخیره چینش اتفاقی نمی افتاد ... : بعضی از مامبوت های شما قفل بودند که باید اونها رو از این حالت خارج میکردین .

یا علی

ebrahim1110
09-12-2006, 09:00 AM
سلام
من از اين مامبوت استفاده كردم عكس بزرگ رو نشون ميده اما جاي عكس كوچك يه ضربدر ميزاره و نمايش نميده . مثل موقعيكه عكس در اينترنت اكسپلورر لودنشده.

younes
09-12-2006, 09:02 AM
با عرض سلام و خسته نباشید.
من هم تمام کارهارو در لوکال مو به مو انجام دادم و عکس انتخابی رو هم بزرگ انتخاب کردم ولی نتیجه بی نتیجه این مامبوت را به شدت نیاز دارم چون مجبورم عکس در سایتم زیاد بکار ببرم لطفا راهنمایی کنید راستی این مامبوت این قابلیت رو داره که عکسهایی که مثلا در سایت دیگه هست نه در سایت خودمون همین بلا رو سرش در بیاره یا اگه نه چکار میشه کرد که اینطوری بشه

sorry4uboth
09-12-2006, 10:37 AM
سلام
1- آیا Lighbox رو منتشر کردید؟
2- کدهارو توی فایل قالب درست جایگذاری کردید؟
3- mosimage رو به سطح پایینتر منتقل کردید؟
4- ایا با استفاده از پارامترها عکس رو جایگذاری کردید؟

ebrahim1110
09-12-2006, 02:29 PM
سلام
بله من همه اين كارهارو كردم اما وقتي استفاده ميكنم به جاي عكس كوچك يك ضربدر مياد كه عكس لود نشده

sorry4uboth
09-12-2006, 06:59 PM
مشکل از تنظیمات قالب شماست!
ببینید عکس رو از کجا میخواد لود کنه؟

radmehr
09-13-2006, 07:54 AM
سلام
بله من همه اين كارهارو كردم اما وقتي استفاده ميكنم به جاي عكس كوچك يك ضربدر مياد كه عكس لود نشده

روی ضربدره کلیک میکنید عکس نشون داده میشه؟
پرمیشن فولدر mambots\content\lightThumb\thumbs رو 777 کنید و دوباره یک عکس دیگه انتخاب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

ebrahim1110
09-13-2006, 09:22 AM
سلام
دقيقا متوجه شدم مشكل از چيه ؟مشكل از پرميشن نيست چون رفتم ديدم عكس كوچك ساخته شده
كلمه thumbs توي ايران فيلتره بخاطر همين نشون داده نميشه
حالا دوستان يه راه حلي بدن براي حل اين مشكل؟

ebrahim1110
09-15-2006, 12:11 PM
سلام
با كمك آقاي AHMADZADEH مشكل فيلتر كلمه thumbs هم حل شد .
اين مامبوت بخوبي الان داره كار ميكنه
ولي:
1-كلمه close ديده نميشه فقط يك ضربدر مياد.
2-چطور ميشه از حالت گالري اون استفاده كرد. مثلا مثل سايت دموي اون حرف N رو كه بزني بره به عكس بعد.
يا علي

radmehr
09-15-2006, 04:45 PM
1- فایل mambots/content/lightThumb/lightbox.js باز کنید، خط 62 و 63:

var fileLoadingImage = "/mambots/content/lightThumb/loading.gif";
var fileBottomNavCloseImage = "/mambots/content/lightThumb/close.gif";

با این جایگزین کنید:

var fileLoadingImage = "mambots/content/lightThumb/loading.gif";
var fileBottomNavCloseImage = "mambots/content/lightThumb/close.gif";

2- این مورد برای سایت های static هست نه dynamic.

mhadaily
09-16-2006, 11:48 AM
سلام

هنوز به خوبی کار نمی کنه با اینکه همه چیز درسته اما عکس کوچک نشان نمی ده همه موارد رو چک کردم
شما چیزی به نظر تون نمی رسه چرا اینطوریه
تازه در فایرفاکس حداقل اسم عکس می اید در ie که اصلا هیچی نمی اید ؟؟؟؟

ebrahim1110
09-16-2006, 12:00 PM
سلام

هنوز به خوبی کار نمی کنه با اینکه همه چیز درسته اما عکس کوچک نشان نمی ده همه موارد رو چک کردم
شما چیزی به نظر تون نمی رسه چرا اینطوریه
تازه در فایرفاکس حداقل اسم عکس می اید در ie که اصلا هیچی نمی اید ؟؟؟؟

خدمتتون عرض كردم كلمه thumbs در ايران فيلتره بخاطر همونه شما مشكلتون رو با آقاي احمد زاده AHMADZADEH در ميون بگزاريد.

sorry4uboth
09-16-2006, 12:21 PM
یه مشکل اساسی تر:

من لوگو سایتم فلشه وقتی که عکسو میزنم باز شه. عکس زیر فلش میاد بالا!
یعنی فلش روی عکسه! اما وقتی به جای فلش فایل تصویر قرار میدم مشکلی نیست!

تو انجمن خودشونم زدم جواب نگرفتم گفتم شاید دوستان اینجا راهی بدونن!

ahmadzadeh
09-16-2006, 01:38 PM
سلام
برای مشکل ***** ما اومدیم اسم پوشه ها و مامبوت را عوض کردیم و اگر مشکل ***** دارید اینگونه عمل نمایید
اگر مامبوت lightThumb را نصب کرده بوید حالا آن را حذف کنید
این مامبوت را از اینجا دانلود کرده نصب کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
طبق آموزش که یک سری کد داخل index.php باید قرار داده شود به جای کد های داخل آموزش این کد ها را قرار دهید

&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site; ?&gt;/mambots/content/lightimaget/prototype.js&quot;&gt;&lt;/script&gt;
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site; ?&gt;/mambots/content/lightimaget/scriptaculous.js?load=effects&quot;&gt;&lt;/script&gt;
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site; ?&gt;/mambots/content/lightimaget/lightbox.js&quot;&gt;&lt;/script&gt;
&lt;link href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site; ?&gt;/mambots/content/lightimaget/lightbox.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot;/&gt;
بقیه کارها مطابق آموزش است
یا علی/خداحافظ

ebrahim1110
09-16-2006, 05:00 PM
سلام
به نظر من همه بايد توي ايران از اين استفاده كنن
چون شركتهايي كه خدمات فيلترينگ رو ميدن 7 تا شركت هستن علاوه بر خود مخابرات . اين كلمه توي بعضي از اين شركتها فيلتر شدن . در نتيجه امكان داره شما با يك آي اس پي وصل بشيد و ببينيد كه عكس كوچك لود ميشه و مياد در حالي كه يك كاربر با يك آي اس پي ديگه وصل شده و بخاطر اينكه اون آي اس پي از يك شركت ديگه خدمات فيلترينگ رو ميگيره اون عكس كوچك رو نبينه.
در نتيجه براي اينكه همه كاربر ها بتونن سايت شما رو درست ببينيند بهتر اين كار رو بكنيد.
يا علي

yaser1
09-16-2006, 09:59 PM
من که خودم هیچ رقمه جواب نگرفتم.

با اجازه بزرگترها ، مامبوت در پیت قصه مون رو می ذارمش در کوزه...!

mhadaily
09-16-2006, 10:24 PM
سلام،
اولا ترتیب مامبوت ها باید به اینصورت باشه: 1- LightThumb و 2- MOSImage و ...
دوما شما باید عکستون رو در شاخه image/stories ذخیره کنید و درون متن با استفاده از {mosimage} (عین قبل) فراخوانی کنید.
سوما کدها رو باید در قسمت head فایل index.php قالبتون قبل از &lt;head/&gt; قرار بدید.
چهارما عکس شما باید اندازه اش از thumbnail که در متن میزاره بیشتر باشه!

همچنین استفاده از مامبوت اقای احمد زاده و توضیحات ایشان در اضافه کردن متن در head .
اگر واقعا نه ادرس بدید تا بررسی کنیم مشکل از کجاست ؟

sorry4uboth
09-17-2006, 11:30 AM
یاسر جان user &amp; pass بده چک کنم!
توی همو سایتی که شما زحمت لوگو رو کشیدی اگه چک کنی میبینی این مامبوت به راحتی داره کاره میکنه!

mhadaily
09-18-2006, 07:24 PM
دوستان عزیر
این قابلیت فقط برای عکس های درون متن می باشد که با {mosimage} فراخوانی می شوند
مثلادر گالری تصاویر این امکان نیست ؟

ebrahim1110
09-27-2006, 07:57 PM
ابراهیم عزیز

مشکل شما رو حل کردم :

- شما LightThumb رو پابلیش نکرده بودید .
- اما علت اینکه باز زدن روی آیکن ذخیره چینش اتفاقی نمی افتاد ... : بعضی از مامبوت های شما قفل بودند که باید اونها رو از این حالت خارج میکردین .

یا علی

سلام
ببخشيد آقاي فيروزمندان مي خواستم بدونم چطور ميشه مامبوت هارو از حالت قفل در بيارم ؟
چون من بكاپ يك ماته پيش رو اجرا كردم كه در اون بكاپ طبق گفته شما بعضي مامبوت ها قفل هستن.

firoozmandan
09-28-2006, 05:51 AM
سلام

از قسمت مدیریت مامبو &gt;&gt; سیستم &gt;&gt; چک کلی

یا علی

car20
01-17-2007, 02:25 PM
سلام به همگي خصوصا دوستان مدير
نمي دونم چرا اين ذخيره چينش عمل نمي كنه .
من به ترتيب ابتدا مامبوت را نصب كردم
بعد كدها را وارد ايندكس صفحه ي اول قالبم كردم
بعد مامبوت را فعال كردم
موس ايميج را غير فعال كردم
اوردر موس ايميج را از -1000 به 2 و لايت تامب را به 1 تغيير داده و روي ذخيره ي چينش كليك كردم اما هيچ تغييري نمي كنه ، پيغام هم نمي ده
در كنار مامبوت ها هم هيچ علامت يا آيكون قفلي وجود نداره كه بگم مامبوتي قفل است
لطفا راهنمايي ام كنيد . درود و بدرود

radmehr
01-17-2007, 02:33 PM
SEARCH !!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

car20
01-17-2007, 02:59 PM
سلام جناب رادمهر عزيز و گرامي
از بابت لينك بسيار ممنون و متشكر ، طبق فرمايشتان از طريق Phpmyadmin رفته و اوردر را تغيير دادم و مشكلم حل شد .
خيلي خيلي ممنون و بدرود

zomorod
11-23-2007, 11:45 AM
سلام
مامبوت تغییر یافته lightbox در مورد بحث *****ینگ دانلود نمیشه لطفا لینک جدید بزارین
با تشکر

radmehr
11-23-2007, 02:52 PM
1-2 روز آینده بخش دانلود راه اندازی میشه

zomorod
11-23-2007, 03:28 PM
ارادت مند مستر رادمهر
متشکر