ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب ماژول و....

ebrahim525
08-25-2009, 07:48 AM
سلام میشه توضیح بدید چرا بااینکه تمامی دسترسی هام روشنه ولی نمیتونم چیزی نصب کنم البته تمامی مراحل نصب مٍثلا ماژولها درست پیش میره ودر انتها هم پیغام (نصب universal باموفقیت انجام شد میده ولی هیج ماژولی اضافه نمیشه.

moztarzadeh
08-25-2009, 08:15 AM
سلام
بعد از اینکه ماژول رو نصب میکنید اونو فعال میکنید؟
فقط برای ماژول خاصی این اتفاق می افته یا برای همه همینطوره؟
یاعلی

ebrahim525
08-26-2009, 05:45 AM
اصلا ماژولی رو که نصب میکنم بهم نشون نمیده که بخوام فعال کنم یا نه.
البته برای مامبوت ها وقالب ها هم همین وضع رو دارم.

firoozmandan
08-26-2009, 06:22 AM
سلام

Display_errors در هاست شما فعال هست ؟ این موضوع رو باphpinfo چک کنید . اگر در این مورد اطلاعی ندارید در انجمن سرچ کنید و چک کنید اگر display errors فعال نیست اون رو فعال کنید و ببینید چه اروری میگیرید

یا علی

ebrahim525
08-30-2009, 06:37 AM
باسلام وآرزوی قبولی طاعات وعبادات شما

سلام

Display_errors در هاست شما فعال هست ؟ این موضوع رو باphpinfo چک کنید . اگر در این مورد اطلاعی ندارید در انجمن سرچ کنید و چک کنید اگر display errors فعال نیست اون رو فعال کنید و ببینید چه اروری میگیرید

یا علی

اینم phpinfo ظاهرا فعاله.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم یه نگاه بندازید.
البته قبلا هم عرض کردم تمامی مراحل نصب درست پیش میره ولی در آخر مینویسه (نصب universal با موفقیت انجام شد.) ولی خبری از ماژول نیست.

firoozmandan
09-01-2009, 05:01 PM
سلام

در هاست شما safe_mode فعال هست که مغایر با تنظیمات مامبوست .

برای امکان استفاده از مامبو و جوملا باید safe_mode حتما غیر فعال باشه

یاعلی

moztarzadeh
09-02-2009, 05:09 AM
لطفا در مورد خاموش کردن safe_mode نیز یه توضیح مختصر بدید. آیا امکان داره که safe_mode خودبخود روشن بشه!!!؟
لطفا یه نگاه به تاپیک زیر بندازید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ebrahim525
09-03-2009, 04:10 AM
سلام

در هاست شما safe_mode فعال هست که مغایر با تنظیمات مامبوست .

برای امکان استفاده از مامبو و جوملا باید safe_mode حتما غیر فعال باشه

یاعلی

ممنون میشم بگید چه طوری خودم غیر فعالش کنم .

firoozmandan
09-03-2009, 06:24 AM
سلام

شما این امکان رو ندارید .

به پشتیبانی سرور اطلاع بدید که برای شما غیر فعال کنند .

یا علی