PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در خصوص 3 تا مشکل در قالب

parham295
08-25-2009, 08:07 AM
سلام دوستان عزیز

من الان نزدیک به یک ماه که دارم روی اولین سایت مامبویی خودم که مربوط به یکی از دوست هام کار می کنم و تقریبا سایت تکمیل شده فقط یک سری مشکلات مونده که با توجه به این که روز ها وقت صرف پیدا کردن راه حل مناسب کردم هیچ نتیجه ای نگرفتم من به ترتیب مشکلات سایت رو می نویسم ممنون می شم اگه کسی راه حلی به ذهنش می رسه راهنماییم کنه

آدرس سایت:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آدرس ایمیل:parham295@yahoo.com

مشکلات:
1-در صفحه اصلی سایت هر مطلب به وسیله یه خط از هم حدا بشوند از hr و hr seprator در css استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم
2-با توجه به این که هر صفحه داخلی سایت یک theme مختص به خود دارد من از ماژول kwick_menu درقسمت سمت چپ سایت استفاده کردم ولی متاسفانه نتوانستم از بالا align کنم
3-در صفحه اصلی سه box رنگی وجود دارد که می خواهم به صورت وسط پین نمایش داده شود که متاسفانه در مرورگرهای مختلف به صورت های مختلف نشان داده می شود

ممنون می شم اگر در هر کدون از موارد که راه حلی به ذهنتون رسید راهنماییم کنید

سعید
08-25-2009, 11:16 AM
1- چگونگی انجامش مهم هست. بدون دیدن کدها نمی شه اظهار نظری کرد.

2- در تاپیک قبلی که در این مورد باز کردید دنبال کنید.

3- اگر کدنویسی شما استاندارد باشه و به مشترکات مرورگرها وقوف داشته باشید، می تونید قالب رو طوری طراحی کنید که در همه مرورگرها یکسان نمایش داده بشه.

استفاده از نرم افزار برای طراحی قالب ممکنه گاهی اوقات اینچنین مشکلاتی رو در پی داشته باشه.