PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خط جدا کننده مطالب

parham295
08-26-2009, 12:13 PM
با توجه به راهنمایی هایی که تو سایت مامبولرن وجود داشت من تگ های hr و hr SEPERATOR رو در CSS تغییر دادم ولی باز هم نتوستم مطالب موجود در MAIN BODY را به وسیله خط افقی از هم تفکیک کنم
اگه راهی به ذهنتون می رسه ممنون می شم راهنمایی کنید

سعید
08-26-2009, 12:36 PM
کد های CSS وقتی تاثیر دارند که تگی که استایل در مورد اونها تعریف شده وجود داشته باشه !

مهدی.
08-26-2009, 12:48 PM
سلام

ضمناً سوال شما در رابطه با مامبو هست، اما در SMF بیان کردید ! لطفاً به قوانین احترام بگذارید.

یا حق

parham295
08-26-2009, 12:51 PM
مرسی من متوجه نشدم می شه یه ذره بیشتر راهنمایی کنید من چی جوری می تونم یه خط افقی بین مطالبم داشته باشم

سعید
08-26-2009, 01:10 PM
با این کد، خط مورد نظر اضافه میشه، منتها به زیر عنوان هم اضافه خواهد شد:

table.contentpaneopen {
border-bottom: 1px solid red;
}

ساده ترین و استاندارد ترین راه برای اینکار این هست که یک مامبوت نوشته بشه تا یک تگ رو به انتهای هر مطلب اضافه کنه و سپس در استایل برای اون تگ اضافه شده یک خط border در نظر بگیرید.

parham295
08-28-2009, 12:31 PM
ممنون از راهنماییت این کدی که نوشته بودی جواب داد ولی همون طور که خودت گفتی یک خط هم به زیر عنوان اضافه می کنه من سعی کرددم با استفاده از background -image در table.contentpaneopen و قرار دادن یک تصویر این کار رو انجام بدم که موفق نشدم
و در مورد راه دومت راستش من سر رشته زیادی از مامبوت نوشتن ندارم اگه آموزشی در این مورد وجود داره ممنون می شم لینکش رو روی سایت قرار بدی

سعید
08-28-2009, 01:31 PM
اگر خودتون سر رشته ندارید، می تونید از کسی که این به این کار مسلط باشه کمک بگیرید.