PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری- ایراد در نصب

rezappp
08-26-2009, 07:09 PM
سلام
دوستان عزیز یکی از سایتهایی که برای یک ارگان دولتی در شهرستان با جوملا طراحی شده برای تغییراتی به من سپردن/
من کل فایلها رو از روی سرور دانلود کردم و از نو روی لوکال نصب کردم بعد نصب هنگامی که من یوزر و پسوورد ادمین رو که موقع نصب دادم رو وارد میکنم میگه که اشتباهه و بعد این کار خود سایت هم که تا قبل از این کار بالا میومد با ارورهای عجیب غریب که از دیتا بیس میگیره دیگه بالا نمیاد حتی بعد از نصب دوباره. فکر میکنم عمدا جایی رو دستکاری کردن که کسی نتونه از سورس استفاده کنه با داشتن فایلها. کسی می دونه مشکل از کجاست؟
ضمنا چون این سایت روی سرور اصلی در تهران هست امکان دسترسی به دیتابیس سرور وجود نداره.

سعید
08-26-2009, 08:50 PM
برای انتقال یک سایت به لوکال، باید سه کار انجام بدید :

1- فایل ها رو منتقل کنید
2- دیتابیس رو منتقل کنید
3- تنظیمات (مسیر ها و دسترسی به دیتابیس) مطابق تنطیمات لوکال وارد کنید.

آیا همه این کارها رو انجام دادید ؟

rezappp
08-26-2009, 08:53 PM
فقط فایلها گفتم که دسترسی به دیتابیس ندارم . هیچ راهی وجود نداره؟

مهدی.
08-26-2009, 08:57 PM
سلام

خیر!

تا دیتابیس نباشه، فایلها بی فایده هستند.

با استفاده از نرم افزارهای موجود از دیتابیستون بکاپ بگیرید!
مثلاً PremiumSoft Navicat (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو میتونید استفاده کنید تا دیتابیس رو بکاپ بگیرید از سایتتون!

یا حق

rezappp
08-26-2009, 09:00 PM
بدون دسترسی به کنترل پنل سایت میشه بکاپ گرفت؟
البته من یه بکاپ از طریق خود جوملا دارم به درد میخوره؟

من یوزر و پسوورد پنل رو ندارم !!

مهدی.
08-26-2009, 09:16 PM
بله!

میشه بدون دسترسی به cpanel هم از دیتابیس بکاپ گرفت !

شما اطلاعات دیتابیس رو در تنظیمات جوملاتون دارید! پس میتونید با استفاده از همونا و این برنامه اینکار رو انجام بدید !

یا حق

rezappp
08-26-2009, 09:18 PM
میشه بگید دقیقا از کجا باید شروع کنم الان؟

مهدی.
08-26-2009, 09:27 PM
شما ابتدا نرم افزار رو بزنید دانلود بشه! (نسخه 30 روزه)
حالا اطلاعات دیتابیس رو از فایل configuration بدست بیارید !

/* Database Settings */
var $dbtype = &#039;mysql&#039;;
var $host = &#039;localhost&#039;;
var $user = &#039;root&#039;;
var $password = &#039;1234&#039;;
var $db = &#039;joomla&#039;;
var $dbprefix = &#039;jos_&#039;;

حالا برنامه دانلود شده رو نصب کنید و با استفاده از اطلاعاتی که از فایل مذکور بدست آووردید به دیتابیس خودتون متصل بشید و دیتابیس رو مدیریت کنید!

به همین سادگی.

dbtype نوع دیتابیس هست
host آدرس دیتابیس شماست !
user شناسه متصل به دیتابیس شما
password رمز عبور شناسه ای که به دیتابیس متصله
db نام دیتابیس که جوملا ازش اطلاعات رو میخونه
dbprefix پیشوند جداول جوملا در دیتابیس

مواردی که برای اتصال احتیاج دارید کاملاً مشخص هست. اگر هم آدرس host لوکال هاست بود باید از مواردی مشابه آدرس سایت و یا آیپی دیتابیس استفاده کنید. که این مورد رو میتونید از مدیر هاست بپرسید.

یا حق

rezappp
08-26-2009, 09:50 PM
من الان دارم نرم افزار رو دانلود میکنم و یک فایل sql دارم که توسط خود جوملا از دیتابیس بکاپ گرفتم با همین فایل میشه سایت رو رو لوکال نصب کرد؟ اگه میشه چطوری؟

مهدی.
08-26-2009, 10:14 PM
شما از جوملا 1 استفاده میکنید ؟! اطلاعاتی که در بالا دادم از جوملا 1.5 بود. در جوملا 1 متفاوت هست پارامترهاش!

یک جوملا نصب کنید در لوکال و فایل بکاپ گرفته شده رو در دیتابیس برگردانید، ببینید مشکلی دارید ؟!

ضمناً سایت شما مربوط به صدا سیما میشه. دقت کنید اطلاعات فایل کانفیگ رو همینجوری که برای من فرستادید به کسی ارسال نکنید. بنده هیچگونه مسئولیتی رو در قبال اطلاعاتی که به بنده ارسال کردید ندارم.

یا حق

rezappp
08-26-2009, 10:48 PM
بله متوجه هستم از تذکرتون هم ممنونم.
آخرین ورژن جوملا رو نصب کردم چون کامپوننت بکاپ نداشت از خود دیتابیس این کار رو کردم لا موفقیت انجام شد اما نه تغییری در سایت ایجاد شد و نه در قسمت ادمین سایت!

rezappp
08-26-2009, 11:04 PM
برای انتقال یک سایت به لوکال، باید سه کار انجام بدید :

1- فایل ها رو منتقل کنید
2- دیتابیس رو منتقل کنید
3- تنظیمات (مسیر ها و دسترسی به دیتابیس) مطابق تنطیمات لوکال وارد کنید.

مراحل 2و3 رو چظور انجام بدم ( بکاپ دیتابیس رو دارم)

مهدی.
08-26-2009, 11:17 PM
شما قصد دارید جوملا رو بروز رسانی کنید ؟! این راهش نیست دوست من !

شما باید جوملای سایتتون که 1 هست رو ابتدا به لوکال منتقل کنید و سپس در لوکال بروز رسانی کنید!

برای انتقال مراحل کاملاً برای شما مشخص شده!

انتقال دیتابیس هم که بنده خدمتتون عرض کردم! هم از برنامه میتونید و هم از phpmyadmin و هم با کمک بیگ دامپ! اما فکر میکنم گفتید که بکاپ رو از خوده جوملا تهیه کردید! پس نتیجتاً از خوده جوملا هم باید بازگردانی کنید!

کمی مواردی که ذکر میکنید گمراه کننده هست در بحث! لطفاً کمی دقت داشته باشید! آن چیزی که در ذهن شماست در زبانتون نیست ظاهراً و این باعث مشکل شدن پاسخگویی برای بنده شده!

ضمناً ما (تیم مامبولرن) فعلاً هیچ مسئولیتی نسبت به جوملا نداریم! لطفاً سوالات مربوط به جوملا را در انجمنهای مربوطه همچون persianit.ir بیان کنید.

یا حق

rezappp
08-27-2009, 12:50 PM
اینجا مساله مامبو یا جوملا نیست. من کلیه فایلهای جوملا که بعد از نصب روی سرور وجود داشته رو دانلود کردم و توسط کامپوننت از دیتابیس بکاپ گرفتم . حالا همین فایلها رو میخوام روی لوکال نصب کنم بعد از نصب وارد ادمین سایت نمیشه ! یعنی پسووردی رو که وارد میکنم قبول نمیکنه.

مهدی.
08-27-2009, 02:23 PM
اگر مشکل شما اینه که خوب طبیعتاً باید رمز admin رو تغییر بدید!

با استفاده از مطلب زیر مشکل خودتون رو حل کنید.
آموزش تغییر پسورد admin از طریق دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا حق

rezappp
08-27-2009, 02:28 PM
نه مساله این نیست. مشکل رو پیدا کردم. در واقع این مورد بر میگرده به روش انتقال سایت از سرور به لوکال که بعد از انتقال دیتابیس باید فایل configuration رو در جاهایی تغییر داد مثل مسیر ها و نام دیتابیس چون از ورژن 1 جوملا استفاده میشه من نمی دونم باید چه قسمت هایی رو در فایل configuration تغییر بدم

مهدی.
08-27-2009, 02:33 PM
موارد مرتبط به دیتابیس رو باید تغییر بدید.

مثل رمز عبور و شناسه و نام دیتابیس و آدرس میزبان دیتابیس که localhost هست.

یا حق

rezappp
08-27-2009, 02:38 PM
توی اون کدهایی که به صورت خصوصی به شما دادم میتونید برام مشخص کنید چه جاهایی رو باید نغییر بدم چون خودم این کار رو کردم فکر کنم جایی ایراد داره. ضمنا با اطلاعات configuration جوملا 1 که دادم میشه با اون نرم افزار به دیتابیس متصل شد؟

مهدی.
08-27-2009, 02:48 PM
شما یک جوملا نصب کنید در لوکال، فایلهاتون رو بریزید روی همون جوملا. بعد دیتابیس رو ایمپورت کن (از خوده جوملا).

نباید مشکلی داشته باشی.

برای تغییر، شما باید فقط نام دیتابیس و شناسه و رمز عبور دیتابیس رو تغییر بدید. آدرس میزبان دیتابیس رو نیازی نیست تغییر بدید چون که فکر کنم localhost بود.

ضمناً با اون نرم افزار میشه به دیتابیس متصل شد. فقط باید آدرس آیپی میزبان دیتابیس رو تهیه کنید!

یا حق

rezappp
08-27-2009, 04:38 PM
خوب ورژن های جوملایی که دارم بالاتره واسه همین به مشکل میخوره همین ورژن رو از کجا میتونم بگیرم تازه همین ورژن فقط بکاپ میگیره گزینه ای واسه بازگرداندنش نداره
آدرس ip میزبان رو ار کجا باید بگیرم ( به مسول هاست دسترسی ندارم)