PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایجاد ماژول

PIANIST
08-27-2009, 02:25 PM
سلام دوستان

ادرس سایت خودم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هستش و میخام مثل این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دو تا قالب به نامهای ( نرخ انلاین ارز و طلا و نرخ بهره بانکی ) مثل همینا که تو این سایت هست بسازم و لینک Iframe داخلشون قرار بدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ماژول ایجاد کنم.

ایا باید برای این کار ماژول ایجاد کرد یا راه دیگه ای داره و طور دیگه ای ساخته میشه؟

در کل حسابی کلافه شدم &gt;:(
یکی از دوستان راهنمائی کنه.

مهدی.
08-27-2009, 02:39 PM
سلام

شما آدرس صفحه ای که این اطلاعات خونده میشه و در اون سایت منتقل میشه رو دارید ؟

شما میتونید با استفاده از rss اینکار را انجام بدید.

یا حق

PIANIST
08-27-2009, 03:02 PM
سلام

شما آدرس صفحه ای که این اطلاعات خونده میشه و در اون سایت منتقل میشه رو دارید ؟

شما میتونید با استفاده از rss اینکار را انجام بدید.

یا حق

بله این ادرس رو دارم .

منظور بنده اینه که چطور باید قالبی شبیه اون قالبهائی که تو اون سایت هست باید بسازم.

مهدی.
08-27-2009, 03:11 PM
آدرس هایی که دارید رو در اینجا بزارید ببینیم چی هستند حالا !

یا حق

PIANIST
08-27-2009, 03:25 PM
کد Iframe که میخام در داخل قالب مرد نظر قرار بدم:

&lt;iframe frameborder=&quot;0&quot; scrolling=&quot;no&quot;
Allowtransparency=&quot;true&quot; width=&quot;159%&quot; height=&quot;365&quot;
Src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وقتی این کد رو در داخل قالب قرار بدم نرخ انلاین ارزها رو نشون میده. حالا مشکلم اینه که چجوری این قالب رو بسازم.

firoozmandan
09-01-2009, 04:17 PM
سلام

این کد رو میتونید از طریق یک ماژول در هر قسمتی که مایل بودید نمایش بدید و یا به صورت استاتیک در قالب قرار بدید

یا علی