PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک

parham295
08-28-2009, 02:03 PM
راستش من خیلی سعی کردم که یه آدم متخصص پیدا کنم که کمکم کنه ولی متاسفانه تا حالا موفق نشدم و فکر کردم تا آن زمان از تجربه و دانش دوستان کمک بگیرم

سعید
08-28-2009, 02:19 PM
کاربر عزیز لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه بفرمایید.

باید از عنوان مناسب استفاده کنید و همچنین در بخش مربوطه سوالتون رو مطرح کنید.

سوالهای عمومی سوالهایی در رابطه با مامبو هستند که در هیچ یک از بخش های دیگه نمی گنجند. شما باید این طور سوالها رو در بخش متفرقه مطرح کنید.

آدم متخصص وجود نداره ! چون اینطور که از واژه تخصص بر میاد، باید در یک زمینه خاص باشه !

اگر زمینه خاصی مدنظرتون هست بفرمایید تا اگر از کاربران کسی هست شما رو راهنمایی کنند.

parham295
08-28-2009, 06:52 PM
من جسارت نکردم که آدم متخصص وجود نداره فقط حرفم این بود من کسی رو پیدا نکردم که وقت آزاد داشته باشه
من می خواستم بدونم ماژولی وجود داره تا بتونم خلاصه ای از مطلب و یک عکس کوچک از مطلب هاب مختلف رو توی سایتم داشته باشم و یک لینک هم در پایننش داشته باشه برای ادامه مطلب
می خوام از این ماژول جای آن سه تا ماژول رنگی توی صفحه اول سایت ایده پردازان ایجاد کردم چون احساس مس کنم راه درستی رو انتخاب نکردم
در ضمن از شما و همه دوستان مامبولرن که وقت می ذارن و مشکلات رو حل می کنن خیلی ممنونم انشالله ما هم به حدی برسیم که بتونیم شما رو تو این راه یاری کنیم

سعید
08-28-2009, 08:14 PM
شما به یک ماژول نیاز دارید! نه به یک متخصص!

لطفا از این به بعد به قوانین انجمن احترام بگذارید.