PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری -انجمن من مورد حمله رباط های خراب کار قرار گرفته -ف

sam_cheats
08-29-2009, 06:24 PM
با سلام خدمت شما دوستان گرامی بعد از اینکه انجمن من تصاویر که کاربر در وقتی که عضو می شد باید اون ها رو قرار بده در فیلد یا همون رمز امنیتی رو غیر فعال کردم انجمن من مورد حمله ربات های خراب کار قرار گرفته که مطالب مستحجل میدن من بخاط این که انجمن من ف ی ل ت ر نشه همه ی موضوعات رو حذف یا ویرایش کردم

و هم کد امنیتی رو فعال کردم و به صورت قوی و دیدم که انجمن کاربران خودش رو که ربات ها باشن در قبل زاز اکتیو شدن کد امنیتی گرفته و انها دارن مطالب ... خراب می دن و من هم بخاط این کار همه ی این کاربران رو از همه موارد منع کاربری کردم و انجمن رو به صورت آفلاین کردم تا حمله ها تا صبح بند بیاید

باید این ربات ها رو چیکار کنم شما دوستان به من کمک کنید تا انجمن من ف-ی-ل-ت-ر نشده

سعید
08-29-2009, 07:45 PM
سلام. مطلب شما به قدری اشتباه املایی داره که درک درستی نمی شه ازش داشت.

منتها اگر این چیزی که من برداشت کردم درست باشه، یعنی اینکه روبوت هایی که وقتی تصویر امنیتی رو غیرفعال کرده بودید، ثبت نام کرده بودند، حالا دارند اسپم می فرستند، خوب این کاربران رو بر اساس IP منع کنید !

sam_cheats
08-29-2009, 08:24 PM
سلام. مطلب شما به قدری اشتباه املایی داره که درک درستی نمی شه ازش داشت.

منتها اگر این چیزی که من برداشت کردم درست باشه، یعنی اینکه روبوت هایی که وقتی تصویر امنیتی رو غیرفعال کرده بودید، ثبت نام کرده بودند، حالا دارند اسپم می فرستند، خوب این کاربران رو بر اساس IP منع کنید !

ببخشید من هم املای قوی ندارم

من همه ی این روبوت ها رو از طریق Ip و همه ی موارد منع کاربری غیر فعال کردم بیشتر یا همه ی آنها با ایمیل های نظیر ****@***.cn وارد انجمن شدن و بعضی ها هم با .ur

من انجمن رو بستم و از دوستان یک خواهش دیگه که دارم اینکه ماژولی وجود داره که تا برای هر کاربری که می خواهید مطلبی بدهد بعد وارد کردن مطلب حتما باید کلماتی که در داخل عکس کشیده (کد امنیتی ) رو وارد کنید تا بتواند مطالب رو بفرستد

سعید
08-29-2009, 08:47 PM
منظورم اشتباه تایپی بود.

من انجمن رو بستم

راه حل مسئله، حذف صورت مسئله نیست. لطفا کمی در نوشتن پستتون دقت کنید تا راهنمایی تون کنم.

من همه ی این روبوت ها رو از طریق Ip و همه ی موارد منع کاربری غیر فعال کردم

منظورتون از این جمله چیه ؟ لطفا فعل ها رو حذف نکنید تا جمله شما دچار کژتابی نشه.

با دقت بیشتری منظورتون از این جمله رو بیان کنید تا راهنماییتون کنم.

sam_cheats
08-30-2009, 04:49 AM
دیگه ببخشید دیگه بهتر از این لد نیستم حرف بزنم

من بیشتر یا بهتر بگم همه ی روباط ها رو از

1.منع کاربر بر اساس آدرس ip
2.منع کاربر بر اساس نام میزبان [ مثال: *.mail ] :
3.منع کاربر بر اساس آدرس ايميل [ مثال: badsite@* ]
4.منع کاربر بر اساس نام کاربري:
5.بیشترین آدرس IP مورد استفاده برای ارسال ها:
6.بیشتر آدرس IP مورد استفاده به هنگام بروز خطا:

همه رو محدود کردم و از تنظیمات عمومی انجمنها انجمن ----مدت زمان فاصله برای ثبت آمار کاربران آنلاین در انجمن :----که حدود 1200 بود رو به 1 دقیقه کردم و دوبا ره برگردوندم به 1200 تا همه ی آنلاین ها یک بار ریست شده و تا پسورد و یوزر شون رو دوباره بدن تا وارد انجمن بشن

این چند مرحله ای بود که من دیشب تا صبح انجام دادم و انجمن رو تا 9 صبح امروز بسته بودم .

حال چیکار کنم اون روبت هایی که داخل انجمن شاید منع کاربری نشدن رو شناسایی کنم یا این اجازه مطلب دادن رو به آنها ندم

امید وارم که فهمیده باشید
یه مشکلی دیگه هم که هست اینه که در موقع عضویت
این گزینه رو که فعال کردم (کد امنیتی:
متن نمایش داده شده در تصویر را وارد نمایید)

در موقع عضویت این عکس نمی آید و کاربر نمی توانید داخل عکس را بخواند

و اگر روی خواندن متن نیز کلیک کنید می گوید
مشکل دارید ؟ از طریق لینک مستقیم تلاش کنید

دوستان کمک کنند باز هم خمله دوباره شروع شده

سعید
08-30-2009, 06:34 AM
سلام.

کاملا متوجه شدم. مدت زمان ثبت آمار نمی دونم ارتباطی به ورود داره یا نه چون اینطور که از اسمش بر میاد، مربوط به ثبت آمار هست.

اما به فرض که مربوط هم باشه، اگر بصورت دائمی وارد شده باشند، تاثیری نخواهد داشت.

آی پی که کاربر با اون پست داده رو مدیران قادر به دیدنش هستند. IP پست های مشکل دار که توسط روبوت ها ارسال شده رو کپی کنید و اونها رو منع کنید.

ضمنا با وجود منع از طریق SMF ممکنه باز هم بار ترافیکی روی سایت شما داشته باشه.

بهتره اگر کنترل پنل دارید، این IP ها رو از طریق کنترل پنل ban کنید.

امیدوارم با اینکار بطور کامل مشکلتون حل بشه.

hldn,hvl fh hdk;hv la;gj,k fx

sam_cheats
08-30-2009, 07:10 AM
سلام.

کاملا متوجه شدم. مدت زمان ثبت آمار نمی دونم ارتباطی به ورود داره یا نه چون اینطور که از اسمش بر میاد، مربوط به ثبت آمار هست.

اما به فرض که مربوط هم باشه، اگر بصورت دائمی وارد شده باشند، تاثیری نخواهد داشت.

آی پی که کاربر با اون پست داده رو مدیران قادر به دیدنش هستند. IP پست های مشکل دار که توسط روبوت ها ارسال شده رو کپی کنید و اونها رو منع کنید.

ضمنا با وجود منع از طریق SMF ممکنه باز هم بار ترافیکی روی سایت شما داشته باشه.

بهتره اگر کنترل پنل دارید، این IP ها رو از طریق کنترل پنل ban کنید.

امیدوارم با اینکار بطور کامل مشکلتون حل بشه.

hldn,hvl fh hdk;hv la;gj,k fx

دست شما درد نکنه من این کاربران رو تک تک منع کردم ولی دفان جان گفتن که شما همه ی این کاربران رو حذف کن من هم همه ی روبوت ها رو حذف کردم و یک مشکل که مونده

در اینه که چیکار کنم ت عکسی که کد امنیتی برای عضویت هست رو که فعال هست ولی نمی شه دید و رو بازخوانی هم می زنی نمی خوند رو قابل خواندن کنم انگار که عکس حذف شده

در انجمن هم این کد امنیتی رو فعال کردم یا اینکار نمی شه درست بشه دوستان یک لینک دانلود بسته ای رو بده تا سوال های تصادفی پبرسه

ممنون

سعید
08-30-2009, 08:39 AM
اینکه کد به درستی نمایش داده نمی شه، احتمالا بخاطر این هست که یکی از فایل های قالب شما توسط یک ویرایشگر غیر استاندارد ویرایش شده.

قبلا این مسئله در انجممن مطرح شده بود و جواب دادم : مشکل کد امنیتی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در مورد سوال های تصادفی هم تاپیک جدیدی باز کردید: سوال های تصادفی برای عضویت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) . لطفا در همون تاپیک پیگیری کنید.