توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاسخ : مشکل در ایمپورت import اطلاعات - بانک اطلاع
titanpass
08-30-2009, 12:57 PM
ببین ما سایتمون اکسپایر شده و الان بک آپی رو دارم که توسط phpMyadmin گرفتم
الان مشکل اینه که این فای&#1604%3
مهدی.
08-30-2009, 04:43 PM
سلام
دیتابیسی که ازش بکاپ تهیه کردید هنوز موجود هست ؟
یا حق
titanpass
08-30-2009, 05:22 PM
بله
الان هستش
مهدی.
08-30-2009, 05:23 PM
سلام
با استفاده از برنامه PremiumSoft Navicat دیتابیس رو به لوکال منتقل کنید.
یا حق
titanpass
08-30-2009, 05:27 PM
الان توی لوکال هستش
راستش سایت ما اکسپایر شده و این آخرین بک آپ من هستش الان تو لوکال هست
مهدی.
08-30-2009, 05:33 PM
با نرم افزاری که گفتم شما تست کردید ؟! این نرم افزار بسیار قدرتمندی هست که من خودم همیشه ازش برای همه کار در دیتابیس استفاده میکنم! کلاً phpmyadmin هم دیگه استفاده نمیکنم!!! از لوکال به سرور و بالعکس میتونه در دیتابیس به شما کمک کنه.
یا حق
titanpass
08-30-2009, 05:36 PM
ببین ما سایتمون اکسپایر شده و الان بک آپی رو دارم که توسط phpMyadmin گرفتم
الان مشکل اینه که این فایل بالاتر از 2 مگ شده و نمی تونم ایمپورتش کنم.
big dump هم به utf ,... گیر میده
حالا این نم افزار می تونه برای من این دیتا بیس رو ایمپورت کنه؟
من فایل بک آپ رو اپلود کردم اگر فکر می کنید به درد می خوره ببینیدش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پسر مهربون من این نرم افزارPremiumSoft Navicat رو گرفتم نصب هم کردم. چطور می تونم دیتابیسم رو بهش ایمپورت کنم یا بهش بگم که بریزدش تو لوکال
مهدی.
08-30-2009, 06:01 PM
لطفاً به قوانین احترام بگذارید و از ارسالهای پشت سر هم در کمتر از 15 ثانیه جداً خودداری کنید!!!
فول بکاپ تحویل گرفتید ؟! اگر اینچنین است، شما نمیتونید از فول بکاپ استفاده کنید! باید فایلها را به مدیر سرور خودتون بدید تا براتون به سرور منتقل کنند!
یا حق
titanpass
08-30-2009, 06:05 PM
شرمنده این قانون رو خبر نداشتم گفتم حالا که می خواید توضیح بدید بدونید چیکار کردم
نه فول بکاپ نیست اینو با Php myadmin گرفتم. من یه فایل دارم که یادم نیست فول بک آپ هست یا نه از کجا می تونم مطمین بشم
مهدی.
08-30-2009, 06:15 PM
نسخه mysql , phpmyadmin مرجع شما چند بوده ؟!
یا حق
titanpass
08-30-2009, 06:20 PM
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.9.4
-- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
---- Server version: 5.0.77
-- PHP Version: 5.2.6
bitkadeh.net
08-30-2009, 07:12 PM
دوست من مشکل شما اینه که بک آپت که با phpmyadmin گرفتی از 2 مگ بیشتر شده حالا Phpmyadmin هم نمیذاره ایمپورت کنی...
خوب اشکال نداره از این روش استفاده کن...به سادگی آب خوردن
اگه تو سرور دیگه ای می خوای بک آپ رو ایمپورت کنی باید دسترسی به mysql.exe اون سرور داشته باشی مثلا خودت مدیرش باشی..اگه نیستی بده به مسئول سرور...
اما
اگه تو لوکال هستی یا بالاخره به mysql.exe دسترسی داری... بک آپی که از Db گرفتی مثلا test.sql رو کپی کن دقیقا کنار mysql.exe (این برنامه معمولا داخل پوشه mysql یا bin در وب سروی که ازش استفاده می کنی هست..مثل easyphp که داخل پوشه easyphp و mysql است)
خوب حالا mysql.exe را اجرا کن و کد زیر را بنویس و اینتر کن:
mysql.exe -uyaashaar - p123456 localdb < test.sql
در کد بالا به جای yaashaar یوزرنیم دیتابیست رو وارد کن
به جای 123456 پسورد دیتابیست رو وارده کن
به جای localdb نام دیتابیسی که ساختی و مشخصات بالا رو داره...(یوزرنیم پسورد) وارد کن (این دیتابیس رو خیلی ساده از همون phpmyadmin بساز...)
و به جای test.sql نام فایل بکآپت رو وارد کن که کنار mysql.exe کپیش کردی...
یه نموره صبر کن تا منتقل کنه و پیغام بده که منتقل شد...همین! به همین راحتی...
امیدوارم مشکلت حل بشه...
موفق و پیروز باشی
یاشار
titanpass
08-30-2009, 07:42 PM
mysql.exe: unknown option '-z'
ممنون - این پیغام رو میده.
آیا لازم database رو ساخته باشم یا هر چی هست رو پاک کنم
ادم رفت بگم من تو لوکال می خوام بیارمش
کاری که گفتید رو انجام دادم اینم کدی که نوشتم
H:\Ali\Owner\Web\wamp\bin\mysql\mysql5.0.45\bin>my sql.exe -zavos_titan -titan zavos_zadb < localhost.sql
اینم ارور برنامه
mysql.exe: unknown option '-z
به نظرم این z- همون اول zavos گرفته
شرمنده متوجه یه اشتباه تو تایپم شدم من ع و ح رو حذف کرده بودم ولی بعد اینکه درستشون کردم این ارور ها رو داد
دیتابیس رو پاک کرده بودم این ارور
H:\Ali\Owner\Web\wamp\bin\mysql\mysql5.0.45\bin>my sql.exe -uzavos _titan -ptitan zavos_zadb < localhost.sql
ERROR 1049 (42000): Unknown database 'zavos341_zadb'
دیتابیس رو ساخته بودم این ارور
H:\Ali\Owner\Web\wamp\bin\mysql\mysql5.0.45\bin>my sql.exe -uzavos _titan -ptitan zavos_zadb < localhost.sql
ERROR 1007 (HY000) at line 19: Can't create database 'zavos341_zadb'; database e
xists
titanpass
08-30-2009, 07:59 PM
شرمنده متوجه یه اشتباه تو تایپم شدم من ع و ح رو حذف کرده بودم ولی بعد اینکه درستشون کردم این ارور ها رو داد
دیتابیس رو پاک کرده بودم این ارور
ERROR 1049 (42000): Unknown database 'zavos341_zadb'
دیتابیس رو ساخته بودم این ارور
ERROR 1007 (HY000) at line 19: Can't create database 'zavos341_zadb'; database e
xists
مهدی.
08-30-2009, 08:40 PM
دوست عزیز، پیغام خطایی که الان به من داد اینه :
--
-- Database: `zavos341_zadb`
--
CREATE DATABASE `zavos341_zadb` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
پيغام MySQL :مستندات
#1044 - Access denied for user 'mahdi_2'@'%' to database 'zavos341_zadb'
جایی که دیتابیس رو ازش بکاپ گرفتید الان موجود هست ؟ امکانش هست دوباره بکاپ تهیه کنید ؟
اگر دیتابیس در جایی موجود هست، با استفاده از همون نرم افزار تحت سیستم عامل دیتابیس رو به لوکال و یا سایتی دیگه منتقل کنید. (جدول به جدول اینکار رو کنید.
اگر هم این بکاپ آخرین بکاپ و تنها بکاپ موجود هست، باید منتظر باشید تا دوستانی که به پایگاه داده مشرف هستند به شما کمک کنند. اطلاعات من در رابطه با اخطارهای پایگاه داده کافی نیست تا بتونم این مورد رو برطرف کنم.
اما مشکل شما حجم نیست (مستقیماً)، مشکل اینه که دیتابیس مشکل داره و باید بطور صحیح یک بکاپ تهیه کنید!
یا حق
titanpass
08-30-2009, 08:55 PM
پسر مهربون شما درست می گفتی. رفتم گشتم یه دیتابیس دیگه پیدا کردم با دستوری که عزیزمون گفته بود بدون مشکل انجام شد. مثل اینکه دیتا بیس مشکل داشته . از اینکه زحمت کشیدی ممنون
دستتنو درد نکنه نماز و روزه هاتون قبول
مهدی.
08-30-2009, 09:01 PM
جهت اطلاع بدونید که این دستور همون کاری که بیگ دامپ انجام میده رو انجام میده و تفاوت خاصی ندارن!
نماز و روزه شما هم قبول درگاه حق تعالی باشد.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.