ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات فایل php.ini

yaser1
09-11-2006, 09:12 PM
این تنظیمات چی هستند که من با هر کامپوننتی مشکل پیدا می کنم، محسن خان میگه مشکل از سرور و تنظیمات فایل php.ini است!؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

؟

iransbs
09-11-2006, 09:16 PM
با مدیر سرور تماس بگیرید
علت رو جویا بشید

yaser1
09-11-2006, 09:19 PM
یعنی مدیر سرور من لزومی نداره از مامبو سر در بیاره؟

با همین چند تا خطا ممکنه علت رو متوجه بشه؟

اگه اینطوره خوب قبل از تماس با ایشون، ممنون می شم خودمم بفهمم مشکل از کجای تنظیماتشه!

sorry4uboth
09-11-2006, 09:23 PM
تا جایی که من میدونم شما با سرورت قبلا مشکل داشتی!
درسته؟ از اولش! پس چرا به فکر کار اساسی نیستسی؟

yaser1
09-11-2006, 09:32 PM
محمد جان!

مشکل من از اینجا نیست که مدیر سرورم راه بیاد و بدون دردسر پول رو پس بده یا نده!
مشکل من از اینجا نیست که کاربرا معطل تغییر سرور و دی ان اس و ... میشن یا نه!

مشکل من اینه که
1- باید بدونم گیر کار کجاست تا بتونم با مدیر سرور بدون تنش و با خیال راحت حرف بزنم و البته بهش بفهمونم حق با منه یا نه
2- باید بدونم گیر کار کجاست تا در انتخاب سرور بعدی همین بلا سرم نیاد

از کجا معلوم روی سرور بعدی همین قصه ها پیش نیاد؟ حالا یا سر همین کامپوننت ها که کم هم نیستند(پونی گالری | نظرسنجی حرفه ای | دفترچه مهمان | مامبوت LightBox ( یا سر یه کامپوننت دیگه!

sorry4uboth
09-11-2006, 09:37 PM
یاسر جان
1- مشکل از عدم وجود نیازهای حداقل برای مامبو شماست (تنظیمات نادرست سرور MySQL)
2- اگر شما الان از سایتت بکاپ بگیری و منتقل کنی به یا هاست دیگه و فقط بگی DNS رو عوض کنن 1 ساعت بعد سرورت UP میشه!
3- پیشنهاد من استفاده از سرویسهای مامبولرن هست.
4- با وجود اون سرور هروقت مشکلی پیش بیاد ما خودمون حلش میکنیم!

yaser1
09-11-2006, 09:45 PM
میشه شرایطش رو مبسوط! بفرمایید

ضمنا:

1-100مگ با ساب دومین کافی و مخلفات!! یکساله چقدر هزینه داره؟ اگه یه جایی هم مشخصات سرور رو داشته باشید ممنون میشم لینک بدید که دیگه سئوال نکنم

2-فرض کنید من فردا عصر بتونم با هاستینگم کنار بیام. یه بکاپ هم بگیرم. با احتساب تغییر دی ان اس، چقدر زمان از دست می دم؟

sorry4uboth
09-11-2006, 09:50 PM
1- سایت هاستینگ مامبولرن درحال راه اندازی هست.
2- قیمت رو درحال حاضر میتونید از Info[at]mambolearn[dot]com جویا بشید.
3- شما به محض اینکه بکاپ رو به سرور جدید منتقل کردید با جایی که دامین رو براتون ثبت کرده تماس میگیرید و DNS جدید و IP جدید رو میدید. حداکثر 1 ساعت!