PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای درج یک کد در زیر هر پست

youcoomco
08-31-2009, 08:11 AM
سلام

کد زیر میتونه مطالب رو در سرویسهای مختلف به اشتراک بذاره:

<!-- AddThis Button BEGIN -->
&lt;a class=&quot;addthis_button&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> width=&quot;125&quot; height=&quot;16&quot; alt=&quot;Bookmark and Share&quot; style=&quot;border:0&quot;/&gt;&lt;/a&gt;&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;!-- AddThis Button END --&gt;

من میخوام این کد در پایین تمام ارسال های انجمن نمایش داده بشه ولی نمیدونم باید در کدوم قسمت فایل index اونو وارد کنم تا مرتب تکرار بشه. ممنون میشم اساتید کمک کنن.

نوید
08-31-2009, 08:14 AM
سلام
به این منظور بسته های مختلفی جهت بوکمارک کردن در smf موجوده و نیازی هم به این کار شما نیست
موفق باشید

youcoomco
08-31-2009, 11:41 AM
سلام

توی انجمن من به این علت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، بسته نصب نمیشه و میخوام از این روش این کار رو انجام بدم.

نوید
09-01-2009, 05:11 AM
دستی نصب کنید