توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست امن ، سريع ، ارزان چي خوبه ؟
p30p30
08-31-2009, 08:35 AM
سلام
دنبال يك هاست با امنيت بالا ميگردم . همچنين فاكتورهاي ارزان بودن ، سرعت مناسب هاست ، حجم بالا ، پاسخگويي سريع و ترجيحا آن لاين نيز لحاظ شود.
آيا اصلا همچين چيزي وجود دارد ؟
مامبو سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در خدمت شما خواهد بود !
p30p30
08-31-2009, 01:50 PM
خيلي ممنون . بنر به اون بزرگي رو ديدم . و همچنين قيمتهاش رو .
مطمئنم كه امكانات خيلي خوبي در اختيار ميذاره و همچنين امنيت بالايي داره ولي فاكتور قيمت متاسفانه رعايت نشده است .
خودتون قيمتها را با ساير هاستها مقايسه كنيد .
با يك مدير هاست درباره امنيت صحبت ميكردم و ايشان خيلي تعريف ميكردند و موقتي هاستم را از ايشان گرفتم . متاسفانه Safe Mode را روشن گذاشته بودند .
ميگفتند كه باعث جلوگيري از بسياري از حملات هكر ها ميشود .
و البته حرفهايي درباره هاستهاي سايتهاي CMS و امنيتشان زدند كه حتما به گوش شما خورده است .
به هر حال اول امنيت ، دوم پشتيباني و سوم قيمت برام بسيار مهمه .
تشكر
مهدی.
08-31-2009, 02:20 PM
سلام
دوست عزیز! اینجا انجمن پشتیبانی از مامبو است. هاست پیشنهادی ما نیز همیشه باید مامبو سرور باشد.
هاستهای زیادی موجود هستند، ما نیز نمیتوانیم تضمین کنیم که فلان هاست امنیت بالایی دارد یا خیر! شما باید خودتان بررسی کنید.
از نام بردن هاستها در این تاپیک خودداری کنید لطفاً! اگر در تاپیک نام هاستهای مختلف ذکر شود، تاپیک قفل و آرشیو خواهد شد. (قوانین انجمن رو مطالعه کنید)
شما میتوانید نام هاست مورد نظر خود را بصورت خصوصی به یکدیگر ارسال کنید.
یا حق
p30p30
08-31-2009, 05:49 PM
خيلي ممنون دوست عزيز
اصلا هاست با اين وضعيت وجود داره يا نه ؟ جواب ( بله / خير )
در صورتي كه كسي هاستي با اين وضعيت سراغ داره ، اگر بصورت خصوصي بفرستيد ممنون ميشم .
جواب اين قسمت را هم لطف بفرماييد :
((با يك مدير هاست درباره امنيت صحبت ميكردم و ايشان خيلي تعريف ميكردند و موقتي هاستم را از ايشان گرفتم . متاسفانه Safe Mode را روشن گذاشته بودند .
ميگفتند كه باعث جلوگيري از بسياري از حملات هكر ها ميشود .
و البته حرفهايي درباره هاستهاي سايتهاي CMS و امنيتشان زدند كه حتما به گوش شما خورده است .))
p30p30
08-31-2009, 05:54 PM
كاش ميشد در يكجا اين قانون دوباره مطالعه و بررسي ميشد تا كار كاربران راه بيفتد .
25) در صورت مشاهده تبلیغات و همینطور استفاده های تبلیغاتی از انجمن برای هاستینگ ها، سیستم ها، گروه ها، سرویس ها و ... که به نوعی مشابه خدمات ارائه شده از طرف ما باشد ، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.
به هر حال : آنكه حساب پاك است ، از محاسبه چه باك است .
اگر هاست مامبو سرور از هر لحاظ بهتره نبايد از مقايسه با خدمات مشابه مشكلي داشته باشه .
ضمنا از تذكرتان متشكرم
firoozmandan
08-31-2009, 07:26 PM
سلام
اگر دقت کنید در قانون مربوطه نوشته شده "استفاده تبلیغاتی "
ما مشکلی در رابطه با توضیح در رابطه با مامبوسرور نداریم .
اگر سوال خاصی دارید بفرمایید
معمولا مدیر سورو زمانی Safe mode رو فعال میکنه که از تنظیمات دستی خیلی از موارد عاجز باشه و برای راحتی کار خودش safe mode رو فعال میکنه . جالب هست بدونید safe mode در نسخه PHP 6 کلا از PHP حذف خواهد شد . باید دید اون موقع چنین مدیرانی چه اقدامی انجام میدن ;)
در مامبوسرور تا بحال Safe mode فعال نبوده و فعال نخواهد شد . اقدامات زیادی جهت امنیت سرور و سایت ها لحاظ شده که امنیت رو به صورت چشمگیری افزایش داده هر چند نمیشه هیچ وقت گفت به 100% رسیده ...
در مورد این جمله "و البته حرفهايي درباره هاستهاي سايتهاي CMS و امنيتشان زدند كه حتما به گوش شما خورده است" متاسفانه موردی به گوش من نرسیده اگر توضیح بدید بهتر میتونم پاسخگو باشم .
و در پایان بهتر هست خدمات و ساپورت و کیفیت مامبوسرور رو از کاربرانی بپرسید که هر ساله حتی با بالا بودن هزینه ها باز اقدام به تمدید سرویسشون میکنند .
یک نکته هم در مورد هزینه بالا باید عرض کنم :
ما برای هر سرور با توجه به سخت افزار سرور و performance اون تعداد خاصی سایت روی هر سرور قرار میدیم و سعی میکنیم لود سرور رو پایین نگه داریم که سرویس خوبی به همه سایت ها بدیم پس تعداد سایت کم ===> قیمت بالا ( البته نسبتا بالا ! )
بعضی از همکاران عزیز توجهی به این موضوع ندارند و روی هر سرور تعداد زیادی سایت میزبانی میکنند پس در نتیجه امکان این رو دارند که هاست رو با قیمت های پایین تری در اختیار مشتری قرار بدن
البته این گفته بیانگر این نیست که هر شرکتی قیمت بالا بده خدمات خوبی میده و هر شرکتی قیمت پایین ، خدمات ضعیف ! من فقط سیاست کاری خودمون رو در بالا شرح دادم
یا علی
p30p30
09-01-2009, 04:34 AM
از راهنماييتون بسيار متشكرم . جواب بيشتر سوالاتم را گرفتم .
سلام
اگر دقت کنید در قانون مربوطه نوشته شده "استفاده تبلیغاتی "
ما مشکلی در رابطه با توضیح در رابطه با مامبوسرور نداریم .
مديريت هاست مامبو سرور به عهده چه كسي است . يعني ميخوام بدونم از نظر فني چطوره . ( البته قصد جسارت به كسي نيست فقط سواله )
پشتيباني فني و پاسخگويي به چه صورت است ؟ آنلاين ، آفلاين با ايميل و . . . ، تلفني ( چون با مدير هاست قبلي تلفني در ارتباط بودم سوال كردم )
امنيت يك ساختار و اساسي داره كه در هاستهاي مختلف اون رو كم و زياد ميكنند. مثلا هاستهاي لينوكس از يك روش و هاستهاي ويندوز از روش و ساختار ديگري استفاده ميكنند .
با توجه به مساله فوق ، امنيت مامبو سرور چگونه است ؟
كنجكاوي : چرا مامبو سرور حاضر نيست قيمتهايش را سالانه كاهش دهد ؟ يكي از علل رنجش بنده از مامبو سرور همين قضيه مشتري نداري ! است .
معمولا مدیر سورو زمانی Safe mode رو فعال میکنه که از تنظیمات دستی خیلی از موارد عاجز باشه و برای راحتی کار خودش safe mode رو فعال میکنه . جالب هست بدونید safe mode در نسخه PHP 6 کلا از PHP حذف خواهد شد . باید دید اون موقع چنین مدیرانی چه اقدامی انجام میدن ;)
در مامبوسرور تا بحال Safe mode فعال نبوده و فعال نخواهد شد . اقدامات زیادی جهت امنیت سرور و سایت ها لحاظ شده که امنیت رو به صورت چشمگیری افزایش داده هر چند نمیشه هیچ وقت گفت به 100% رسیده ...
در مورد این جمله "و البته حرفهايي درباره هاستهاي سايتهاي CMS و امنيتشان زدند كه حتما به گوش شما خورده است" متاسفانه موردی به گوش من نرسیده اگر توضیح بدید بهتر میتونم پاسخگو باشم .
و در پایان بهتر هست خدمات و ساپورت و کیفیت مامبوسرور رو از کاربرانی بپرسید که هر ساله حتی با بالا بودن هزینه ها باز اقدام به تمدید سرویسشون میکنند .
یک نکته هم در مورد هزینه بالا باید عرض کنم :
ما برای هر سرور با توجه به سخت افزار سرور و performance اون تعداد خاصی سایت روی هر سرور قرار میدیم و سعی میکنیم لود سرور رو پایین نگه داریم که سرویس خوبی به همه سایت ها بدیم پس تعداد سایت کم ===> قیمت بالا ( البته نسبتا بالا ! )
بعضی از همکاران عزیز توجهی به این موضوع ندارند و روی هر سرور تعداد زیادی سایت میزبانی میکنند پس در نتیجه امکان این رو دارند که هاست رو با قیمت های پایین تری در اختیار مشتری قرار بدن
اتفاقا يكي از سوالاتم ، بحث سرعت لود بود كه با توضيح شما به جوابم رسيدم
البته این گفته بیانگر این نیست که هر شرکتی قیمت بالا بده خدمات خوبی میده و هر شرکتی قیمت پایین ، خدمات ضعیف ! من فقط سیاست کاری خودمون رو در بالا شرح دادم
كاش در يك سايت ديگه يا فروم ديگه يا در انجمن مامبولرن ميشد امكانات هاستها را با هم مقايسه كرد تا مديران سايتها بتونند حق انتخاب داشته باشند و از سردرگمي دربيان .
به هر حال اگر دوستاني از هاستي استفاده ميكنند كه امنيت ، سرعت ، قيمت ، پشتيباني مناسبي دارند دريغ نفرمايند. ( تا زماني كه جناب فيروزمندان اجازه نداده اند ، خصوصي بفرستيد لطفا )
firoozmandan
09-01-2009, 09:49 AM
سلام
تمام موارد فنی مستقیما توسط خود من انجام میشه .
پشتیبانی از طریق تلفن و تیکت امکان پذیر هست .
امنيت يك ساختار و اساسي داره كه در هاستهاي مختلف اون رو كم و زياد ميكنند. مثلا هاستهاي لينوكس از يك روش و هاستهاي ويندوز از روش و ساختار ديگري استفاده ميكنند .
با توجه به مساله فوق ، امنيت مامبو سرور چگونه است ؟
شاید این موضوع نظر شما باشه که امنیت همیشه یک ساختار و اساس داره اما نظر من دقیقا مخالف این نظر هست .
امنیت به موارد خیلی زیادی بستگی داره . در مورد امنیت و نحوه کانفیگ ما نظر شما رو به چند نکته جلب میکنم :
- در مدت 4 سال فعالیت مامبولرن و مامبوسرور تا بحال سایت های ما هک نشدند و البته سرور
- در هفته گذشته 3 باگ private جدید منتشر شد که میشه گفت 99% سرور هایی که از Apache - php - cpanel استفاده میکنند این باگ رو دارند اما در مامبوسرور شاهد چنین باگهایی نیستیم. (
-کرنل - آپاچی - PHP - MySQL - Cpanel و ... همیشه آخرین نسخه Stable هستند .
و ...
( اما با تمام این صحبت ها نمیتونیم امنیت رو 100% تضمین کنیم )
كنجكاوي : چرا مامبو سرور حاضر نيست قيمتهايش را سالانه كاهش دهد ؟ يكي از علل رنجش بنده از مامبو سرور همين قضيه مشتري نداري ! است .
چون همواره امکانات سرور - سخت افزار سرور و .. رو ارتقا میدیم و این موضوع برای ما هزینه در بر داره . همچنین تاپیک قبل بنده رو بخونید . ما روی هر سرور تعداد محدودی سایت هاست میکنیم پس با بالا رفتن تعداد مشتری ها هزینه های ما کاهش پیدا نمیکنه !
در مورد مشتری نداری !!! فکر کنم منظور شما مشتری مداری است ! ممنون میشم در مورد مفهوم مشتری مداری توضیح بدید . فکر میکنم شما این مفهوم رو در قیمت پایین میدونید !
در علم مدیریت مشتری مداری به این صورت تعریف میشه :
مشتری مداری فرآیندی است شامل :
طرح ریزی برای شنیدن صدای مشتری ===> جمع بندی صدای مشتری ====> صدای مشتری را درک کنید ====> نهادینه کردن صدای مشتری
که در این مورد ما حد اکثر سعیمون رو کردیم و میکنیم .
یا علی
p30p30
09-02-2009, 03:25 PM
سلام و تشكر . واقعا استفاده كردم .
ببخشيد كه بحث داره طولاني ميشه . اميدوارم سوالات بقيه دوستان نيز در اينجا مطرح بشه و جوابشون رو بگيرند
يك پيشنهاد دارم . البته ممكنه چندان جالب نباشه .
چرا شما از چندين هاست استفاده نميكنيد و امكانات آنها و علي الخصوص قيمتهاي آنها را متغير قرار نميدهيد ؟
مثلا هاستي با سرعت بالا امنيت بالا و هزينه طبعا بالا و هاست ديگر با سرعت كمتر ( تعداد سايتها در هاست بيشتر باشد ) ولي همان امنيت و بالتبع قيمت مناسب تر ؟
نظرتون چيه ؟ شايد يك كم دردسر داشته باشه ولي چون امنيتش تامينه مطمئنا مشتري بيشتري خواهد داشت .
تشكر
firoozmandan
09-03-2009, 06:26 AM
سلام
چرا شما از چندين هاست استفاده نميكنيد و امكانات آنها و علي الخصوص قيمتهاي آنها را متغير قرار نميدهيد ؟
مثلا هاستي با سرعت بالا امنيت بالا و هزينه طبعا بالا و هاست ديگر با سرعت كمتر ( تعداد سايتها در هاست بيشتر باشد ) ولي همان امنيت و بالتبع قيمت مناسب تر ؟
نظرتون چيه ؟ شايد يك كم دردسر داشته باشه ولي چون امنيتش تامينه مطمئنا مشتري بيشتري خواهد داشت .
هر شرکت - سازمان - گروه یا تیم برای خودش سیاست های کاری خاصی داره . متاسفانه موردی که شما پیشنهاد دادید در سیاست های ما نمیگنجه
یا علی
من به شخصه از چندین شرکت هاست دارم که یکیش مامبوسروره
سایت های کیفیت و امنیت براشون مهمه میزارم روی مامبوسرورن
سایت هایی که امنیت زیاد مهم نیست و پول نمیدن یک هاست دیگه
و هاست فوق العاده ارزون روی هاستی که خیلی ارزونه(تازه گفته اگر 2 سال تمدید کنم یک جمیله هم روی هر هاست میده)
این سیاست گذاری شماست
هر چی پول بدی آش میخوری
سلام دوستان
ما هم بايد بياييم تو بحث.
اول يه سوال :
يه سرور چقدر در ايندكس شدن مطالب در موتورها موثره ؟(به جز اون معرفي به موتور ها و شعار تبليغات فروش )
دوم:
*- مثلا خود من دنبال يه هاست ايستاي خوبم. فقط به يك دليل!
*- سروري كه ازش خدمات ميگيرم هم تعداد سايتهاي روي سرورش كمه !
*- قيمت خيلي خوب و مناسب ( نه ارزان)
*- هم از لحاظ فني پشتيباني فوق العاده اي دارند! ( تا اونجا كه پيگيري هايي انجام ميده كه فكر كنمكمتر دوستي حتي حاضر به انجامش بوده )
*- از لحاظ امنيت كه بي نظيره ( فايروال سخت افزاري ونرم افزاري و.... هر چيز امنيتي ديگه ) !
*- Safe mode (ابدا ) !
*- استيبل بودن فوق العاده و ...
*- ....
ولي دليل جابجايي هاست من :
به گفته اين مدير سرور مخابرات شهرمون مشكل داره به طوري كه بعضي از مواقع سايت در بعضي جاها لود نميشه.
و اين يه خورده برام دردسر شده تا جايي كه از خارج از كشور هم پيام دادن كه بعضي مواقع سايت باز نميشه و مجبور ميشن dns ست كنن
نميدونم ...
قطعاً ما خيلي از چيزهاي يه سرور و مديريت اونو نميدونيم پس دوستان اگه يه مقدار بيشتر شفاف سازي كنند ممنون ميشم.
p30p30
09-11-2009, 04:58 PM
اين كه بعضي جاها مشكل دارند و سايت را نشون نميدند هم يك بحث است . مثلا در يك شهر گاها ADSL سايت رو نشون نميده ولي Dialup سايت رو بالا مياره !!!
نميدونم به هاست ربطي داره يا نه ؟
در مورد هاست و ايندكس شدن اگر دوستان مطلبي دارند ميتوانند در اين تاپيك بنويسند :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
عواملی که برخی سایت ها در برخی شهرها دیده نمی شود عبارت است از:
- تداخل در شبکه و روت نشدن درست سایت ها
- بلوک شدن برخی IP های اون شهر یا شرکت توسط هاست
اول يه سوال :
يه سرور چقدر در ايندكس شدن مطالب در موتورها موثره ؟(به جز اون معرفي به موتور ها و شعار تبليغات فروش )
؟؟؟
اول يه سوال :
؟؟؟
خیلی زیاد
علتش هم اینه که اگر سرویس دهی خوب نباشه کراول موتورهای جستجو موقع اومدن به سایت شما سرعت خیلی زیادی دارن و اگر سروریس دهی خوب نباشه کلا شما میرید برای نوبت بعد و دیگه تا اخرشو بخونید
موفق باشید
با تشكر .
خوب اين سروري كه من ازش خدمات گرفته ام يه روز سر زده پيش اين دوستمون رفتم داشت و از قضيه dns ها شكايت كردم يه چيزي جالبي گفت و ابتدا وارد محيط مديريت و مانيتورينگ سرور شد جالب بود سه هفته اين سرور ريست نداشته بود. آيا اين زمان براي يه سرور مناسبه يا نه ؟
مگه قراره سرور ریست بشه
الان من یک سرور در ایران دارم به عنوان هاستینگ از وقتی راه افتاده ریست نشده!
قرار نیست این سرورها ریست بشن
پس اين قضيه استيبل بودن چيه ؟
اين ايكني كه توي تمام سايتهاي isp ها هست و ميزنه 99% يا كمتر وبيشتر چيه؟
؟؟يه توضيح بديد منمنون ميشم؟
p30p30
09-19-2009, 06:40 PM
با عرض سلام و تبریک عید فطر
سوالات بسیار جالب شده اند ولی خواهش میکنم به موضوع تاپیک هم نگاهی بیندازید .
اگر در همین راستا سوالاتی هست بفرمایید. من که مشکلم تا حد زیادی حل شد . امیدوارم شما هم به نتیجه خوبی برسید.
موفق باشید.
پس اين قضيه استيبل بودن چيه ؟
اين ايكني كه توي تمام سايتهاي isp ها هست و ميزنه 99% يا كمتر وبيشتر چيه؟
؟؟يه توضيح بديد منمنون ميشم؟
معمولا این عدد هر چند وقت یکبار شرکت ها ریست میکنند و عدد میاد بالا. در ضمن 99% یک عدد خیلی بدیه ، عدد خوب 99.99% هستش.
در ادامه هم باید بگم ممکنه وب سرور فقط بالا باشه ولی پایگاه داده داون شده باشه. در این صورت سایت باز نمیشه ولی در این مدت سایت آپ حساب میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.