PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب نشدن قالب!؟

moztarzadeh
08-31-2009, 10:02 AM
سلام
من وقتی یه قالب رو نصب میکنم ، نصب با موفقیت انجام میشه ولی تو قسمت مدیریت قالبها ، قالبی اضافه نمیشه !!!؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

مهدی.
08-31-2009, 10:31 AM
سلام

با همه قالبها این مشکل رو دارید ؟ ماژول و یا اکستنشن دیگری میتونید نصب کنید ؟ قالب رو از کجا تهیه کردید ؟

یا حق

mersad
08-31-2009, 12:01 PM
وقتی قالب رو نصب میکنین در پایان چه پیغامی به شما میده ؟

moztarzadeh
09-01-2009, 06:45 AM
سلام

با همه قالبها این مشکل رو دارید ؟ ماژول و یا اکستنشن دیگری میتونید نصب کنید ؟ قالب رو از کجا تهیه کردید ؟

یا حق

بله با چندتا قالب امتحان کردم همه همین مشکل رو داشت. برای نصب اکستنشن دیگه دقیقا مطمئن نیستم باید امتحان کنم . قالب رو از بخش دانلود مامبو تهیه کردم.

وقتی قالب رو نصب میکنین در پایان چه پیغامی به شما میده ؟

وقتی قالب رو نصب میکنم پیغام میده که نصب با موفقیت انجام شد ولی هیچ قالب اضافه نمیشه!!؟

مهدی.
09-01-2009, 07:18 AM
ببینید safemode در هاست شما روشن هست یا خاموش ؟! مامبو با سیف مود روشن نمیتونه کار کنه!

یا حق

moztarzadeh
09-01-2009, 07:51 AM
دقیقا نمیدونم! نیاز به کد خاموش کردن safemode داره؟ قبل از این مشکلی نداشتم ، حدود دو سه روزه که این مشکل برام پیش اومده. امکانش هست که مشکل از safemode باشه!؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

مهدی.
09-01-2009, 07:56 AM
بله. احتمال زیاد safemode رو در سرور شما روشن کرده باشن. با یک phpinfo همه چیز مشخص میشه. یک phpinfo بگیرید و ببینید سیف مود روشن هست یا نه. گر روشن بود باید خاموش کنید و یا از مدیر سرور بخواهید براتون خاموش کنن.

یا حق

moztarzadeh
09-02-2009, 07:55 AM
سلام مجدد
بررسی کردم safemode تو هاست من خاموشه!! ولی هنوز مشکلم رفع نشده!!!
لطفا راهمایی کنید.

firoozmandan
09-03-2009, 06:22 AM
سلام

یوزرنیم و پسورد هاست و مامبو رو ارسال کنید بررسی میکنم

یا علی

moztarzadeh
09-03-2009, 07:46 AM
متوجه شدم مشکل از کجا بود.
دیروز ایمیلی برام ارسال شد که هاستم پر شده و مسلما علت نصب نشدن قالب همین بوده.
پس از افزایش هاستم اگه مشکلم حل نشد قطعا یوزرنیم و پسوردم رو براتون ارسال می کنم تا بررسی کنید.
خیلی خیلی ممنونم .