PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاربر آماتور: مشکل نصب در ابتدای کار! (کنترل &

vahidiboy
08-31-2009, 04:47 PM
هاست اینجانب لینوکس و کنترل پنل پلسک می باشد، به همین منظور امکان Extract کردن فایل درون سرور وجود نداشته، در ویندوز Extract کرده و در طریق FTP به فولدر /<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> انتقال داده ام، ولی با نوشتن همین آدرس بعد از نام سایت (برای مثال: mysite.com/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) پیغام خطای Not found داده می شود.لازم به ذکر است قبل از این مرحله، یک db بدون تنظیمات خاصی ساخته شده است).
آیا مراحل کار تا این جا درست بوده است؟ علت پیغام خطا چست؟
لطفا راهنمایی نمایید.

با سپاس

مهدی.
08-31-2009, 04:55 PM
سلام

مراحل درست بوده! اما آدرسی که وارد کردید اشتباه هست !

mysite.com/mambo/mambo_465_farsi شما باید چیزی شبیه به این رو بزنید.

اون 4 پوشه ای که شما میبینید پوشه های روت هاست هستند و اطلاعاتی که مستقیماً در سایت شما نمایش داده میشن در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هستند و این پوشه در آدرس سایت شما نمی آید.

یا حق

vahidiboy
08-31-2009, 05:17 PM
با تشکر فراوان،
اگه منظور شما وارد کردن فولدر مامبو در روت است، برنامه FTP و هم چنین سرور این اجازه رو نداده و خطای زیر را نمایش می دهد:
Can&#039;t create following directory: &quot;/mambo_465_farsi&quot;.
اگر منظور شما وارد کردن آدرس بدون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است (بدون دست زدن به فولدر)، یعنی mysite.com/mambo/mambo_465_fars، هم چنان خطای Not Found را میزند (البته قبل از آن فایرفاکس یک Certificate خواست و تایید کردم).
لطفا راهنمایی فرمایید.

با سپاس مجدد

مهدی.
08-31-2009, 05:34 PM
دوست عزیز ! اینچنین به نظر میاد که شما تا بحال با هاستها کار نکردید !

شما در آدرستون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد کردید که این ssl هست و یک سوال امنیتی از شما اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس خواهند داشت! (ضمن اینکه شما در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فایل نریختید و بلکه در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فایلهاتون رو قرار دادید!

خطای not found زمانی به شما نمایش داده میشه که فایلی جهت نمایش نباشه ! شما در پوشه ای که آدرسش رو میدید فایلی نریختید و یا اینکه اصلاً پوشه موجود نیست و آدرس یک آدرس بی معناست ! (در هنگام نوشتن آدرس صفحه مورد نظر خود دقت کنید!)

پیشنهاد میکنم یک تماس با پشتیبانی هاستتون بگیرید و درخواست کنید مسائل ابتدایی استفاده از هاست رو براتون توضیح بدن (وظیفه ای ندارن، اما شاید این لطف رو بکنن در حقتون)

اگر هم نتونید این موارد را یاد بگیرید، باید یا از شخصی درخواست کنید یا اینکه کمی تلاش کنید و این موارد خیلی ساده رو یاد بگیرید.

یا حق

vahidiboy
08-31-2009, 06:50 PM
من که تو عنوان هم عرض کردن &quot;کاربر آماتور!!&quot;
من مسیر فایل رو کاملا درست وارد میکردم، دقیقا از توی CuteFTP کپی میکردم، ولی این پیغام رو میداد! الان علتش رو متوجه شدم: آخر آدرس باید یه / میزدم!
به هر حال از راهنماییتون ممنون

موفق و سلامت باشید

مهدی.
08-31-2009, 09:15 PM
اگر باز هم سوالی بود مطرح کنید. اما دقت کنید که برخی موارد رو بهتره در کتابهای موجود در بازار مطالعه کنید تا اصولی شروع کنید. هر سوالی باشه پاسخگو خواهیم بود. اما برخی موارد رو باید با مطالعه شروع کنید. (این فقط یک پیشنهاد هست)

یا حق

arashkey
09-01-2009, 04:59 AM
همونطور که دوستان گفتند به این آدرس برید

mysite.com/mambo/mambo_465_farsi

در ضمن ، هیچکس پروفسور به دنیا نمی یان، دنیا پروفسور می سازه ;)