توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لينكهاي عجيب در گوگل از ما
سلام دوستان
جديدا تعدادي از لينكهاي ما به اين صورت در گوگل ايندكس ميشن .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در صورتي كه ما همچين لينكي نداريم و كلمه /support/ در لينك كه لينك را غير واقعي ميكند خود گوگل نميدونم از كجا اضافه ميكند .
و اگه با اين لينك وارد بشن به عنوان بيس لينك همينو تكرار ميكنه و لينك صفحه اصلي رو هم اينطوري ميزنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين مشكل از چيه؟
متشكر
emad_67
09-03-2009, 08:34 AM
توی سایت شما وقتی آدرسی به این شکل وارد میشه:
به جای اینکه به صفحه 404 ختم بشه، صفحه اصلی سایت بالا میاد و این آدرس، به عنوان آدرس پایه در نظر گرفته میشه که در واقع اصلا نباید به این شکل باشه.
با این فرض حالا اگه اینجا رو ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=52
لینک فایل ایندکس شده همون لینکی هست که پایین صفحه قرار داره.
اینکه این لینک ها از کجا اومده رو نمیدونم، ممکنه جایی به این شکل به شما لینک داده شده باشه و به علت اینکه صفحه ی 404 ئی هم در کار نبوده، صفحات با آدرس جدید اینکدس شدن. در کل فکر می کنم با این کار مشکل url پایه حل بشه:
تگ زیر رو بزارید توی قالب وبلاگ:
<base href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آدرس سایت رو مطابق چیزی وارد کنید که توی configuration.php وارد شده.
p30p30
09-03-2009, 09:07 AM
سلام
من هم مدت زيادي است كه اين مشكل را دارم . عماد جان از اين موضوع كاملا مطلع هستند . حتي مدتي نزديك 1700 لينك عجيب از سايتم را در كراول قرار داده بود .
مدتي اين مشكل به كامپوننت Sh404sef بر ميگشت ولي پس از گذشت ماهها از حذف اين كامپوننت ، متاسفانه اين مشكل ادامه داشت . هر چند كه اكنون كم شده ولي باز هم احتمال افزايش وجود دارد .
اميدوارم يك راه حل مشخصي براي اين مشكل باشد
با سلام
آيا الان از كامپوننت Sh404sef استفاده كنم مشكل حل ميشه ؟
p30p30
09-03-2009, 08:18 PM
نه هرگز . يعني سعي كن استفاده نكني تا بقاياي لينكهاي فسيل شده ! از ذهن گوگل پاك شود.
البته نظر من اين است . شايد در واقعيت گوگل طور ديگري عمل كند .
فكر كنم با يه صفحه 404 مشكل حل ميشه و ديگه اگه لينك ها اشتباه هم ايندكس شده باشند كم كم فسيل شده واز بين ميرند
ولي چطوري 404 فعال كنم ؟ ( اين تصوير مال همين مامبو لرنه)
یک فایل با نام 404.html بساز
بعد کد زیرو بذار توی فایل htaccess
ErrorDocument 404 /404.html
با تشكر از شما
1-ولي بيشتر منظورم 404 هاسته .!
2- آيا كدي هست كه اينو ببره به صفحه اصلي ؟ يا 404 ها ريدايركت بشن صفحه اصلي ؟
مهدی.
10-16-2009, 06:44 PM
مصطفی جان، سلام
همین کار را انجام بده :
یک فایل با نام 404.html بساز
بعد کد زیرو بذار توی فایل htaccess
ErrorDocument 404 /404.html
فقط در صفحه 404.html که ایجاد میکنی با دستورات html متا تگ تعیین کن که بعد از 15 ثانیه به صفحه اصلی index.php ریدایرکت بشه!
یا حق
فقط در صفحه 404.html که ایجاد میکنی با دستورات html متا تگ تعیین کن که بعد از 15 ثانیه به صفحه اصلی index.php ریدایرکت بشه!
سلام
404 رو ساختم ( همين 404 مامبو رو با اجازتون برداشتم ) و كد رو درج كردم ولي تغييري نكرد.
مثلاً اين لينك الان وجود نداره
ولي 404 نمايش داده نميشه .
مهدی.
10-17-2009, 04:14 PM
مصطفی جان موضوع رو شیر تو شیر کردیا!
موضوعات رو با همدیگه قاتی، پاتی کردی رفته برادر.
سایت شما 404 نشون نمیده ؟ یا اینکه نتونستی کدی که گفتم رو ایجاد کنی؟!
یکبار بطور کامل مشکل رو بگو تا من و بقیه متوجه بشیم.
یا حق
مصطفی جان موضوع رو شیر تو شیر کردیا!
یکبار بطور کامل مشکل رو بگو تا من و بقیه متوجه بشیم.
از اول ;)
به نام خدا
مصطفي هستم و ربع قرن قدمت دارم و .... .بقيه اش بماند ;)
[hr]
1-به دليل مشكل ايندكس شدن نامربوط صفحات ميخوام 404 راه بندازم.
2- 404 ساخته و به سايت انتقال يافت.
3- كد مربوطه در فايل htaccess درج شد.
[hr]
خوب الان برادر من ميگم كار نميكنه . >:D
مثلا يه لينك همينجوري وارد كن و امتحان كن . باز هم همون لينك نامعتبر ميره صفحه اصلي انجمن و ريدايركت نميشه.
ها.... يا علي (ع)
مهدی.
10-17-2009, 08:54 PM
آقا مصطفی منم مثل شما ربع قرن قدمت دارم و بلکه یه خورده بیشتر !!!!
---------------------------------------------------------------------------------------
اولاً 404 راه انداختنی نیست!!! جزء مواردی هست که روی سرور هست و شما نمیتونید بگید ارور 404 راه اندازی بشه یا نه ! مثل ارور 403 و یا 500 و ... این هم یک ارور هست!
دوماً ساخت یک صفحه به منظور نمایش بجای صفحه 404 هم همانی هست که در بالا گفتم و تکمیل کردم!
سوماً اینکه سایت شما ارور 404 نداره و ربطی به مامبو نداره، فکر کنم قبلاً هم به شما گفتم! این موارد باید از طرف هاست باشه. مگر اینکه شما در جایی تنظیم کرده باشید که ارور 404 اینکار را انجام دهد!!!
شما یک مامبوی جدید در سایت خود نصب کنید و ببینید همین مشکل رو ندارد؟!
دقت کنید که موضوع توی سابدومینها میتونه متفاوت از دومین شما باشه! پس سابدومین رو تست نکنید!
یا حق
اولاً 404 راه انداختنی نیست!!! جزء مواردی هست که روی سرور هست ...
خوب سرور من كاستوم ارور رو داره فعال هم ميكنم ولي خروجي به صورت 404.shtml ذخيره ميشه.
سوماً اینکه سایت شما ارور 404 نداره و ربطی به مامبو نداره، فکر کنم قبلاً هم به شما گفتم! این موارد باید از طرف هاست باشه. مگر اینکه شما در جایی تنظیم کرده باشید که ارور 404 اینکار را انجام دهد!!!
خوب من صفحه رو ساختم وكد رو درج كردم پس الان بدون توجه به سرور بايد كار كنه درسته ؟
هيچ تنظيمي انجام نداده ام .
دقت کنید که موضوع توی سابدومینها میتونه متفاوت از دومین شما باشه! پس سابدومین رو تست نکنید!
بله در ساب دومين اين مشكل وجود ندارد.
؟؟
مهدی.
10-18-2009, 06:31 PM
سلام
مصطفی جان، شما یه لطفی بکن.
کل سایت رو بکاپ بگیر وهاست رو خالی کن بعد یک مامبوی جدید نصب کن ببین این مشکل برطرف میشه؟! بعد سریع اینجا بگو و شناسه و رمز عبور سی پانل رو بفرست اگر مشکل بود من یه نگاه بندازم.
یا حق
سلام برادر مهدي گل.
چون قراره سرور رو جابه جا كنيم و احتمالا مامبوسرور (البته اگه تخفيف ويژه دانشجويي بدن بهتره )
و چشم سايت رو ريست ميكنم.
ولي تو اين مدت چكار كنم . چون الان 404 رو ساخته ام و كدش رو درج كرده ام به مشكل بر نميخوريم و لي خطا هم نميده ميتونيد امتحان نماييد.
از دوست عزيز آقا emad_67 به خاطر راهنمايشان نيز تشكر ميكنم چون حداقل نصف مشكل ما با راهنمايي ايشان مرتفع شد . (ما بقيش هم حل ميشه انشا الله)
از بقيه دوستان نيز تشكر ميكنم.
يا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.