توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من فکر کنم انجمن رو اشتباه نصب میکنم
sadeghdj
09-07-2009, 09:46 PM
سلام من اس ام اف 1.1.10 رو دانلود میکنم فارسی ساز رو هم دانلود میکنم دیتا بیس رو هم میسازم سطح دسترسی هایی هم که خواسته 777 میذارم و انجمن رو نصب میکنم ولی انجمن بعد از یک روز دیگه بالا نمیاد و صفحه سفید میشه و این مشکل رو چند بار دارم همونطور که گفته بودید با پشتیبانی هم صحبت کردم و مشکل از اونجا نیست و من انجمن رو احتمالا خوب نصب نمیکنم بخش اموزش رو هم خوندم و همه چیز رو درست نصب کردم. اینکه مطمئنم از نصبه برای اینکه که یک هفته انجمن مشکل داشت و وقتی همه چیز رو پاک کردم و انجمن رو دوباره نصب کردم مشکل حل شد اما امروز غروب دوباره همونجوری شد و صفحه بالا نمیاد و هیچ اروری هم نمیده.
مشکل کجاست؟
سلام
اگر انجمن بعد از نصب درسته و پس از یک روز دچار مشکل میشه ، مشکل از سمت هاستتونه
در ضمن شما ساعت 1 تاپیک زدید و دوباره ساعت 3 صبح پیگیری کردید ، شما انتظار داشتید توی این 2 ساعت چه اتفاقی بیفتد؟
موفق باشید
sadeghdj
09-08-2009, 10:32 AM
والا نمیدونم تمام چیز هایی رو که گفتید به پشتیبانی گفتم و درست کردن و وقتی انجمن نصب میشه کار میکنه ولی یهو دیگه صفحه بالا نمیاد هیچ اروری هم نمیده و وقتی دیتابیس و انجمن رو کلا پاک میکنم و نصب میکنم مشکل حل میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.