ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Sorry, the copyright must be in the template!!!!!!!-سوال؟

yazdizadeh
09-08-2009, 09:00 PM
دوستان سلام
من نمی دونم چرا هر قالبی روی smf نصب میکنم زیر سایت این نوشته میاد! تاکید می کنم هر قالبی.

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Not sure why this message is appearing? Take a look at some common causes.

باتشکر

نوید
09-09-2009, 05:36 AM
سلام
آیا شما در فایل ها زبان تغییری داده اید؟

yazdizadeh
09-09-2009, 03:02 PM
سلام آقا نوید
نه من smf1.4 رو از همینجا دانلود کردم بدون هیچ تغیری نصب کردم و تم رو هم از همینجا دانلود کردم بدون تغییر نصب کردم البته از همون اول که برنامه رو نصب کردم اون بالا این پیام رو می نوشت:

The default theme's directory is wrong, please correct it by clicking this text.

yazdizadeh
09-09-2009, 11:29 PM
فهمیدم!
به این کد دست زدم!:

$forum_copyright = &#039;&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> title=&quot;Simple Machines Forum&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;Powered by &#039; . $forum_version . &#039;&lt;/a&gt; |
&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> title=&quot;Free Forum Software&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;SMF &amp;copy; 2006-2009, Simple Machines LLC&lt;/a&gt;&#039;;

default-&gt;languages folder File index.english.php

اما آیا راهی هست برای حل این مشکل تا دستگاه نفهمه؟!

نوید
09-10-2009, 05:41 AM
راه حلش سادست و نیاز به کمی اطلاعات در php هستش
موفق باشید