PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد بخش اخبار انجمن

sadeghdj
09-09-2009, 04:38 PM
سلام نمیدونم شاید این سوالم یکم خنده دار به نظر بیاد من نمیتونم بخش اخبار لینک بذارم نه این بخش بلکه سایر بخش ها هم نمیتونم. مثلا همین سایت نوشته به عنوان مثال
لطفا برای دسترسی به انجمن ثبت نام کنید و وقتی که روش کلیک میشه وارد بخش عضویت میشیم میخوام بدونم چطوری میتونم چنین چیزی بذارم؟ و سوال بعدیم در همین رابطه اینه که چطوری میتونم توی تاپیک هاهم همینطوری لینک بذارم که کاربر با کلیک روی اون به بخش مورد نظر مثلا عضویت انتقال پیدا کنه؟

firoozmandan
09-10-2009, 09:52 AM
سلام

بسته نوار ثبت نام (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

sadeghdj
09-10-2009, 12:37 PM
فکر کنم منظورم رو خوب نرسوندم.ببینید میخوام قسمت اخبار یا هر قسمت دیگه ای لینک بذارم مثلا بنویسم برای ورود به بخش قوانین کلیک کنید و هرکسی که روی این نوشته کلیک کرد وارد بخش قوانین بشه مثل همین بخش اخبار این انجمن مثله عکس زیر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamid_xever
09-11-2009, 01:36 PM
matne morede nazar (addresse morede nazar)

sadeghdj
09-11-2009, 03:57 PM
ایول من هم همین رو میخاستم البته میدونم یکم سوالم خنده دار بود ;D