PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [رفع مشکل] بهم ریختگی منوهای مدیریت سایت در IE 7

radman
09-13-2006, 03:06 PM
با سلام
بالاخره دوستانی که دوست داشتند با اینترنت اکسپلورر 7 وارد قسمت مدیریت سایت خود بشوند به آرزوی خود رسیدند.

قبلا وقتی با اینترنت اکسپلورر 7 وارد قسمت مدیریت سایت خود میشدید اصلا نمیتوانستید از منوهای بالا استفاده کنید چون این منوها با جاوا طراحی شده بودند و کاملا بهمریخته میشدند و کارکردن با آنها غیر ممکن بود.

اما مشکل از چی بود؟؟؟
این مشکل در فایل جاوای JSCookMenu.js در مسیر includes\js بخاطر پایین بودن ورژن فایل بود که باعث بهم ریختگی منوها در IE 7 می شد. اینم باید بگم که ورژن فایل قدیمی v1.25 و فایل جدیدی که گذاشتم v1.4.3 هست.

این پایین بودن ورژن در تمامی ورژنهای مامبو وجود دارد حتی در " 4.5.3hp , .4.5.4p " پس بهتره که همگی این فایل رو به روز کنید.

رفع مشکل...
برای رفع این مشکل من فایل جدید ورژن بالا رو برای دانلود میزارم و فقط کافیه که فایل قبلی رو پاک کنید و این فایل جدید رو بجای فایل قبلی که در مسیر پوشه " includes\js " قرار دارد آپلود کنید.
این روش کاملا تست شده است و جواب خواهد داد و هیچ مشکلی در مامبوی شما به وجود نخواهد آورد.

امیدوارم که از مامبو و اینترنت اکسپلورر 7 لذت ببرید.

لینک دانلود فایل جاوا : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

firoozmandan
09-14-2006, 04:20 AM
سلام

ممنون از لطفت . این مشکل در نسخه 4.6 کاملا حل شده

بد نبود منبع این مطالب هم ذکر میکردید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

sorry4uboth
09-14-2006, 05:43 AM
من خیلی وقت پیش به این مطلب رسیدم و در انجمن تاپیک راه حل رو زدم!
اما پیشنهادم اینه که دوستان با IE7 برای طراحی کار نکنند چون اون چیزی که تو IE7 میبینید با Firefox &amp; IE6 ممکنه خیلی فرق بکنه!

radman
09-15-2006, 12:42 PM
با سلام
راستش اصلا من این روش رو از جایی کپی برداری نکردم و کاملا خودم مشکل این قضیه رو بدون هیچ منبعی پیدا کردم.اصلا من نمیدونستم که این مشکل رفع شده.
اینم که این تاپیک رو اینقدر دیر زدم بخاطر اینه که دسترسی من به اینترنت خیلی پایینه و دیر به دیر به انجمن سر میزنم.

خلاصه برای یاداوری دوباره بد نبود. مگه نـــــه...

یا حق

sorry4uboth
09-15-2006, 12:51 PM
ممنونم اما قصد من گتن اینکه شما کپی برادری کردید!
برای اون نکته این تاپیک رو زدم!
از شما ممنونم/