PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سایت شخصی(بهناز آنلاین)

behnaz67
09-13-2009, 05:00 PM
سلام دوستان عزیز.[<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]
اولین تجربه مامبویی منه.یک وب سایت شخصی جهت آشنایی خودم با ساخت وب سایت هست. ;)

منتظر پیشنهادات،انتقادات و نظر های شما برای بهبود کارو وهمچنین کارهای بعدی ام هستم.
موفق و موئد باشید.

firoozmandan
09-14-2009, 06:10 AM
سلام

&quot;منوی کاربری&quot;
دسترسی این قسمت رو باید برای کاربران عضو ست کنید

لینک مامبولرن در فوتر رو تصحیح کنید
لینک مامبولرن به این صورت هست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این مقاله رو مطالعه کنید :

راه های افزایش امنیت مامبو و جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C% D8%AA_%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88)

یا علی

behnaz67
09-14-2009, 06:18 AM
سلام .آقای فیروزمندان.
در ماژول ورود و خروج در قسمت ثبت نام ، با ایمیل های خودم که ثبت نام میکنم وقتی که چک می کنم،هیچ پیغامی به ایمیلم فرستاده نمی شود، و برای ورود هم پیغام می دهد که سطح دسترسی شما بلاک شده.
کسی میدونه باید چه کار کنم؟
منوی کاربری را چگونه فعال کنم؟
تقویم فارسی هم که کار نمی کنه،؟؟؟

firoozmandan
09-14-2009, 06:26 AM
سلام

این بخش مربوط به معرفی سایت های مامبویی است

لطفا سوالتون رو با توجه به قوانین مامبولرن ( هر تاپیک یک موضوع و ... ) در انجمن های مربوطه مطرح کنید

یا علی

p30p30
09-14-2009, 07:38 AM
سلام و خسته نباشيد .

ظاهرا شبيه وبلاگ است تا سايت

رنگ بندي خيلي جذابي ندارد .

موفق باشيد

DesignX
09-14-2009, 07:48 AM
سلام

سلام و خسته نباشيد .

ظاهرا شبيه وبلاگ است تا سايت

رنگ بندي خيلي جذابي ندارد .

موفق باشيد

کاملاً شبيه وبلاگ است
یه قالب دیگه براش انتخاب کنید

یا علی

p30p30
09-14-2009, 05:48 PM
سلام .
در پاسخ به پيغام خصوصي شما :

قصد جسارت نبود فقط خواستم راهنمايي كرده باشم .
مطالب سايتم را نگاه كنيد . من هم اول مثل شما مطلب ميذاشتم. و حالا حاضرم تجربه يك ساله ام را به شما بگويم :
بزرگترين مشكل سايت شما نه از قالب ، بلكه از نحوه گذاشتن مطالب است . اول ميبايست خلاصه اي را گذاشته و در ادامه مطلب بقيه متن را قرار دهيد.
سعي كنيد يك فريم ( جدول ) از قبل تهيه كنيد و اين كار را با انتقال از ورد به محيط ويرايشگر انجام دهيد .

من در طراحي قالب خيلي خبره نيستم مخصوصا اصلا كار گرافيكيم جالب نيست . ( لوگوي سايتم را ببينيد )
فعلا از قالب siteground 71 استفاده ميكنم.
يك جستجو بزنيد كاملا متوجه ميشويد كه بايد از كجا دانلود كنيد .
موفق باشيد .

مهدی.
09-15-2009, 01:41 PM
سلام

پیشنهاد میکنم یکبار رده شروع با مامبو در ویکی را مطالعه کنید. چند مقاله خوب و کارآمد موجود هستند که میتونید در مقاله چینی سایت خود توجه بیشتری بکنید با کمک آنها.

بطور مثال sepanj.co.cc یک سایت با مضمونی مشابه سایت شماست، مشابه وبلاگ، و البته راه اندازی شده با مامبو. مشاهده کنید و الگو برداری کنید.

یا حق

behnaz67
09-22-2009, 08:05 PM
سلام.
یه تغییراتی دادم.
الان نظرتون چیه؟

مهدی.
09-22-2009, 08:41 PM
حالا موارد امنیتی رو هم در ویکی مطالعه کنید و عمل کنید.

همچنین پیشنهاد میکنم از همین حالا SEF را فعال کنید.

یا حق

Arash87
09-23-2009, 07:48 PM
سلام

سایت کلاسیک و زیباییست
فقط دو نکته:
1/ روی پوشه administrator حتما پسورد بگذارید
2/ بدلیل مورد توجه قرار گرفتن بنر سایت توسط بیننده اگر شد کمی روی بنر سایت از لحاظ گرافیکی بیشتر وقت بگذارید

با آرزوی موفقیت روز افزون