توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ معرفی ] ماژول آمار عضویت سایت شما TotalUsers
radman
01-25-2006, 07:20 PM
با سلام خدمت دوستان
----------------
با اجازه مدیران انجمن
----------------
امروز ماژول آمار عضویت سایت(توتال یوزر) رو که فارسی شده هم هست رو برای آن دسته از
دوستانی که هنوز از این ماژول استفاده نکرده اند گذاشتم.
توضیح در مورد ماژول:
این ماژول آمار عضویت در سایت شما را به صورت روزانه و هفتگی و ماهانه و اعلام آخرین
کاربر عضو شده در صفحه اول سایت شما نمایش می دهد.
----------------
اینم لینک دانلود ماژول:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق ...
firoozmandan
01-25-2006, 08:47 PM
حسین جان ممنون از لطفت ممنون
فقط لطف کن فایلهارو در قسمت دانلود مامبولرن دانلود کن و بعد از تایید لینک اونجا رو بده ... ممنون از لطفت
یا علی
radman
01-26-2006, 07:46 AM
با سلام
منظورتون اینکه توقسمت دانلود مامبولرن آپلود کنم.؟
بعد از اینکه شما تایید کردید میتونم لینک رو بزارم.
یا حق
firoozmandan
01-26-2006, 08:31 AM
دقیقا ...
من این ماژول را نصب کردم ولی فقط کل کاربران را نشان میدهد. مه هفته و روز و ...
در ماژول هم کلیه آبشن ها برای نمایش yes است.
فقط آمار کل را نشان میدهد.
آمار روز و هفته رانشان نمیدهد.
در تنظیمات هم همه را تیک زدم
radman
04-05-2007, 09:49 PM
سلام
شما از ورژن جدیدش استفاده کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق
این لینک شما معلوم نیست به چه زبانی هست
لطفا آدرس آخری که باید دانلود بشه را بنویسید
sorry4uboth
04-05-2007, 10:20 PM
به زبان چکسلاواکی - کروکوزیا هست
دلیل اینکه نمیاد اینه که Anti Leech فعاله
لینک مستقیم قبول نمیکنه
آقای محمدی زاده لطفا لینک بالاتری رو ارائه بفرمائید.
sorry4uboth
04-05-2007, 10:22 PM
از این لینک استفاده کنید
موقع نصب خطا میدهد
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpldeTn6' to '/home/iiendco/public_html/media/mod_totalusers-3[1].1_CZE.zip' in /home/iiendco/public_html/administrator/components/com_installer/admin.installer.php on line 222
در حالی که فایل مربوطه را 777 کردم
sorry4uboth
04-05-2007, 11:22 PM
چک کنید ببینید فولدرهای MEDIA ، MODULES & ADMINISTRATOR/MODULES قابل ویرایش هست یا خیر.
sorry4uboth
04-05-2007, 11:44 PM
مواردی که در این تاپیک ها اشاره شده رو بررسی کنید
ضمن اینکه سوال شما به این پست ربطی نداره! بازهم اینکه با یه سرچ ساده جواب رو پیدا میکردید
لطفا با 94 پست حداقل اگه کاری نمیکنید برای بهبود همکاری بکنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.