ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شورای اسلامی شهر گزبرخوار

سعید
09-17-2009, 02:49 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سایت شورای اسلامی شهر گز برخوار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) - استان اصفهان

Mambo 4.6.5 bug fixes + Mambo 4.6.5 Persian + گالری + اسلاید تصاویر + نقشه سایت + اوقات شرعی (بر اساس زمان سرور) + جستجو در وب

آدرس سایت: gazshora.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

** آدرس صحصح شد

adinehzadeh
01-20-2010, 09:05 PM
سلام آقا سعید
اگه میشه بفرمایید در صفحه اول برای ارسال مطالب از چه ماژول یا کامپوننتی استفاده کردید که شبیه سایت خبری شده؟

سعید
01-21-2010, 05:56 AM
سلام

ماژول mod_section_thumbnail

adinehzadeh
01-21-2010, 08:31 AM
سلام
خیلی وقته دنبالشم . و نیاز اساسی بهش دارم .از کجا می تونم تهیه کنم .

firoozmandan
01-21-2010, 08:44 AM
سلام

section thumbnails (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

adinehzadeh
01-21-2010, 02:38 PM
سلام
ممنون از اینکه راهنمایی کردید. این ماژولو قبلا نصب کرده بودم ولی چون اصلا عکس ها رو نشون نمی داد حذف کرده بودم. الانم نصب کردم هر کاری می کنم عکس اصلا نشون داده نمیشه . مشکل کار از کجاست؟

سعید
01-21-2010, 06:35 PM
سلام.

سوال شما هیچ ارتباطی با عنوان این تاپیک نداره. لطفا سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید.