توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش سایت در بروزر های مختلف
hassan68
09-19-2009, 06:40 AM
سلام
دوستان سایت روی firefox خوب کار میکنه ولی این IE پدرمو در اورده چطور باید کاری کنیم رو اینم درست نشون بده
فقط اگز میگین بگید کجا کدا رو بزارم تو کدوم قسمت
اگر میشه میخوام css مربوط به firefox رو برا IE بزارم بدشم یکم ویرایشش کنم تا اوکی بشه
یه چیزایی تو انجمن دیدم ولی اگر میشه کامل بگین تا دیگه مشکل حل بشه انشا الله
مرسی
moztarzadeh
09-19-2009, 08:08 AM
سلام
همیشه اول جستجو کنید. تاپیک های زیر رو مطالعه کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
hassan68
09-19-2009, 09:07 AM
دوست عزیز اینا رو خونده بودم ولی بدیش نصفشون جواب کامل نگرفتن
ببینید من یک روشو فکر کنم به کارم بیاد اوونم اینه ::
کد:
<!--[if IE 7]>
<link href="templates/name of template/css/ie7only.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->
<!--[if lte IE 6]>
<link href="templates/name of template/css/ie6only.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->
از کد های بالا استفاده کن یک CSS دیگه به نام های بالا درست کن و توی اون سی اس اس که باهاش IE درست کارمی کنه رو قرار بدیده البته بسته به نوع نسخه اون و بعد سی اس اس اصلی رو برای موزبلا تنظیم کن
**حالا اگر میشه بگید چطور و کجا از این کد استفاده کنم تو index این کدا رو کجاش بزارم و ...
مرسی
moztarzadeh
09-19-2009, 09:17 AM
خوب می تونید همین سوال رو در تاپیک مربوطه که لینکشو گذاشتم مطرح کنید تا اون کسی که این کد رو معرفی کرده جوابتون رو بده.
فکر کنم این کد رو "مجید" داده باشه.
یاعلی
مهدی.
09-19-2009, 08:46 PM
سلام
شما css سازگار با فایرفاکس و css سازگار با اینترنت اکسپلورر رو حاضر کنید. بعد با استفاده از کدی که در بالا ذکر کردید این css ها رو برای قالب تفکیک کنید. تنها باید در هنگام قرار دادن این کد قسمت link href="templates/name of template/css/ie6only.css" را ویرایش کنید. (هم برای فایرفاکس و هم برای آی ای)
منظور از تغییر همون آدرس داخل " " هست!
یا حق
silverman
09-20-2009, 06:49 PM
درسته فقط این کد باید تو index در قسمت body بزارم یا قبلش
مهدی.
09-20-2009, 07:23 PM
باید در بین سرتگ <head> قرار بدید!!!
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.