PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت منوی تصويری

ma1739
09-22-2009, 10:29 AM
سلام

دوستان عزيز، چگونه می توانم برای منو آيتم های سايتم بجای text تصوير انتخاب کنم ( نه به عنوان آيکون کنار منو )بلکه بصور ت کامل منو آيتم تصويری باشد.
با تشکر

moztarzadeh
09-22-2009, 08:12 PM
سلام

برای این کار باید کدهای css قالب رو ویرایش کنید. (یه تغییر اساسی)

یاعلی

emad.h
09-24-2009, 09:04 PM
سلام دوست عزیز .

اگه میخوای تعدادی منوی معیین رو به این شکل در بیاری . مثلا 5 تا منو مانند صفحه اصلی و تماس با ما و .... داری . میتونی به روش زیر عمل کنی .

1- ابتدا لینک منوها رو توی یه نت پد یا هر چیزی کپی کن . منظورم آدرس منو هاست . مثلا منوی اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

2 - تو یه برنامه گرافیکی مانند فتوشاپ بشین منوها رو به صورت تصویر دلخواه خودت طراحی کن و ذخیره کن.

3- توی یه برنامه مانند فرونت پیج یا دریم ویور منو ها رو به صورت دلخواه کنار یا زیر هم بچین . یعنی تصاویر رو وارد برنامه کن و لینک صفحاتی که قبلا کپی کردی رو به اونها نسبت بده .

4 - کد حاصل از اون رو کپی کن و تصاویر رو هم در پوشه ای دلخواه روی هاست خودت آپلود کن . (نکته : توی برنامه که داری تصور وارد میکنی آدرس تصویر رو همونجایی بده که روی هاستت میخوای بریزی مثلا به این شکل :

&lt;img border=&quot;0&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> width=&quot;42&quot; height=&quot;20&quot;&gt;

5 - وارد بخش مدیریت سایتت شو و یه ماژول جدید بساز و کدی که تو برنامه داشتی رو تو اون ماژول کپی کن . و اون ماژول رو تو سایتت منتشر کن مثلا در موقعیت Right

این یه راه ساده و خوب هست .

ان شالله که بدرد بخوره

مهدی.
09-25-2009, 01:37 PM
سلام

البته موردی که دوست خوب و عزیزم عماد گفتن هم میشه. اما شما میتونید با استفاده از نرم افزارهایی همچون DHTML Menu هم چنین موردی رو بوجود بیارید و ... .

یا حق

jbasoft
09-26-2009, 04:52 PM
سلام

دوست عزیز می توانید از سایت زیر استفاده نمایید :

dynamicdrive.com

اما اگه چیز خواستی و سفارشی نیاز دارید و نمی توانید طراحی کنید (تخصصی) می تونید به من یا دوستان حرفه ای پیام بفرستید تا براتون طراحی کنند.

اگر منوی جاوایی هم بخواهید می تونم براتون طراحی کنم. مشابه سایت cisco.com

موفق باشید.