PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات در قالب

sorry4uboth
09-14-2006, 02:02 PM
سلام
به این عکس نگاه کنید!

دو تغییر میخواستم بدم توی این قالب :

1- قسمت قرمز رنگ "Time":
اگر بخوام در این قسمت ساعت رو نشون بدم باید در کجای فایل index.php کد مربوط به زمان رو قرار بدم. (در مقابل با کد زیر تاریخ قرار گرفته)

<td class="time" align="center"><?php echo jdate("l j F Y",time() + ($mosConfig_offset*60*60)); ?></td>

2- سبز:
من هر کاری کردم که این ماژول جستجو به سمت راست بره نشد! حتی با انتقال به موقعیت های بالا و پائین و چپ بازهم از چپ به راسته در صورتی که کل قالب درسته و از راست به چپه فقط مشکل با همین یه ماژوله!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
09-14-2006, 07:25 PM
مورد اول:
از این کد استفاده کن:

&lt;?php echo jdate(&quot;H:i&quot;,time() + ($mosConfig_offset*60*60)); ?&gt;

مورد دوم:
توی کلاس searchbox. در css تغییرات رو اعمال کن.

ahmadzadeh
09-15-2006, 04:04 AM
سلام
اینجا کامل نوشته <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پس اول جستجو یادتون نره
یا علی/خداحافظ

sorry4uboth
09-15-2006, 10:45 AM
عرض کردم کد رو داشتم فقط محل جایگذاری رو میخواستم که به با کمک اقا رضا به نتیجه رسیدم

از لطف شما ممنونم آقای احمدزاده!

sorry4uboth
09-15-2006, 09:00 PM
2 سوال دیگه:

1- چطوری میشه مدت زمان ایجاد صفحات رو مثلا بغل فوتر نشون داد (PARSE TIME)
2- چطوری میشه قالب رو جوری تغییر داد که در لوگو سایت مثلا بعد از هر رفرش در یک قسمت خاص تصویر عوض شه؟!

radmehr
09-15-2006, 09:10 PM
1- از این کد میتونی استفاده کنی:

&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;&lt;?php
include ($mosConfig_absolute_path . &quot;/includes/footer.php&quot;);
echo (&quot;&lt;div class=\&quot;smallgrey\&quot;&gt;&quot;);
$tend = mosProfiler::getmicrotime();
$totaltime = ($tend - $tstart);
printf (&quot;Page was generated in %f seconds&quot;, $totaltime);
echo (&quot;&lt;/div&gt;&quot;);
?&gt;

2- یک راهش اینه که اون قسمتی که میخوای عکسش با هر رفرش عوض بشه رو یه موقعیت ماژول بزاری و بوسیله ماژول Random Image این کار رو انجام بدی.

navid2
10-16-2006, 06:07 PM
میشه بیشتر توضیح بدبد و از کجا میتونم دانلودش کنم و کجای قالب بذارمش مثلا در مورد هیدر ...

radmehr
10-16-2006, 06:55 PM
ماژول تصویر تصادفی (Random Image) بطور پیشفرض بر روی مامبو نصبه!