PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توليد cd اموزش ساخت قالب مامبو

mk2
09-25-2009, 07:57 AM
سلام
دوستان يه پيشنهاد دارم و البته كپي رايت هم داره (Copyright ©) :police:

نظرتون چيه كه يه مجموعه آموزشي گام به گام در مورد ساخت قالب مامبو آماده كنيم؟ O0

فيلم + مقاله + كتاب + نرم افزارهاي كمكي + نمونه كار و ...

؟؟

يا حق

مهدی.
09-25-2009, 01:40 PM
سلام

این مورد توسط افرادی انجام شده و بزودی در بازار میتونید تهیه کنید. به شخصه وقتی آموزش رو دیدم تنم لرزید! (مخصوص جوملا هست البته)
اما اگر آموزشی جدید هم ایجاد بشه بسیار عالی هست.

ضمناً به این منظور هم اگر مقاله ای رو میتونید بنویسید لطفاً با من در تماس باشید تا در ویکی منتشر کنیم. (بنده استارت کار رو زدم در ویکی که در هر زمان که وقت باشه آرام آرام تکمیل میکنم.)

یا حق

mk2
09-25-2009, 02:40 PM
به شخصه وقتی آموزش رو دیدم تنم لرزید!

چرا آق مهدي ؟

مهدی.
09-25-2009, 04:20 PM
خیلی کامله! از ساخت قالب شروع کرده تا خروجی در HTML و سازگاری با مرورگرها و ... .

اگر کسی با استعداد اونرو ببینه و کامل دقت کنه توش, بدون شک طراح قالب میشه!

تنم لرزید برای اینکه دیدم فوق العادست و یک ایرانی چنین آموزش کاملی رو آماده کرده.

یا حق

yazdizadeh
10-31-2009, 03:01 PM
از کجا میشه تهیش کرد !

*** از نوشتن فینگیلیش خووداری کنید ! پست شما اصلاح شد

مهدی.
10-31-2009, 05:42 PM
فکر کنم هنوز مجوز پخش نگرفتن! در صورتی که این آموزش در بازار ارائه شود بدون شک در همه سایتها اطلاعیه اش منتشر خواهد شد. اما با مکالماتی که با دوست خوبم مرتضی داشتم مطلع شدم فعلاً نتونستن ... .

پاییزتان پر مهر

mk2
11-01-2009, 01:39 PM
فکر کنم هنوز مجوز پخش نگرفتن! در صورتی که این آموزش در بازار ارائه شود بدون شک در همه سایتها اطلاعیه اش منتشر خواهد شد. اما با مکالماتی که با دوست خوبم مرتضی داشتم مطلع شدم فعلاً نتونستن ... .

پاییزتان پر مهر

حالا ما هم اقدام کنیم یا نه ؟

مهدی.
11-01-2009, 01:53 PM
مصطفی جان کسی شما رو منع نکردش که اقدام کنید یا نه! آموزش شما هم میتونه در کنار اون سی دی در بازار باشه حتی!

پاییزتان پر مهر

mk2
11-02-2009, 03:44 PM
مصطفی جان کسی شما رو منع نکردش که اقدام کنید یا نه! آموزش شما هم میتونه در کنار اون سی دی در بازار باشه حتی!

اينو كه ميدونم ;)

ولي براي همكاري در اين پروژه با كي بايد هماهنگ كنيم ؟
راهكار دريافت مجوزش دست ماست O0 .

مهدی.
11-02-2009, 03:52 PM
منظورتون اینه که با دوستانی که اینکار را انجام دادن همکاری کنید ؟!

پاییزتان پر مهر