PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Php-mambo Shop

siavashmusic
01-26-2006, 04:12 AM
سلام به دوستان

من یه سوالی در مورد این پورتال فروشگاه آنلاین داشتم میخواستم بدونم آیا نسخه فارسی این پورتال بصورت مستقل وجود داره منظور مستقل از هسته مامبوی یعنی بصورت تنها نصب بشه که احتمال مثبت بودن این سوال رو زیاد میدونم
سوال بعدیم اینه که نصبش به چه صورت هست ؟؟؟!! من اصلا نمیتونم نصبش کنم از طرفی مازول فروشگاه رو بصورت ترکیبی با هسته اصلی مامبو رو نصب کردم یعنی از قسمت مازول های نصب شده توی قسمت مدیریت قابل دیدن هست و حتی به مدیریت فروشگاه هم وارد میشم اما منتهی نمیدونم چطور صفحه اصلی فروشگاه رو ببینم یعنی نمیدونم آدرسش چیه توی لوکال شاید 20بار نصب کردم امامتاسفانه نتیجه نگرفتم لطفا یکی کمکم کنه اگه میشه یه سری اطلاعات کامل از این سیستم بدین ممنون میشم

firoozmandan
01-26-2006, 06:55 AM
سلام

نسخه فارسی موجود مربوط به نسخه قدیمیه این کامپوننت هست . اما ما در حال حاضر روی آخرین نسخه این کامپوننت کار میکنیم و به زودی برای دانلود قرار میدیم .

راستش من ندیدم که این کامپوننت مستقل از مامبو باشه ... سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم . اگر میخوای از یک پرتال مستقل از مامبو کار کنی Oscommerce رو پیشنهاد میکنم . سایت فارسی این کامپوننت هم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هست .

برای نصب این کامپوننت از قسمت مدیریت ، نصب کامپوننت رو کلیک کن . آدرس فایل فشرده این کامپوننت رو بده . روی نصب کلیک کن .

برای اینکه این کامپوننت رو در قسمت کاربری ببینی در قسمت مدیریت روی Menu &gt;&gt; Main Menu کلیک کن . از بالا New رو بزن در صفحه باز شده Component رو انتخاب کن . از لیست کامپوننت PHP-Shop رو انتخاب کن و در قسمت name عنوانی را که میخواهید در منوی شما در قسمت کاربری ظاهر شود بنویسید . ذخیره کنید و خارج شوید .

اطلاعات کامل در مورد این کامپوننت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=62

یا علی

siavashmusic
01-26-2006, 08:41 PM
آقای فیروزمندان والله چی بگم ؟؟؟!!بگم آخرشی کم گفتم بگم اند مرام معرفت بازم کم گفتم ولی با این لحاط فقط میتونم بگم خیرت قبول در مورد اون فروشگاهی که مغرفی کردین جسارتا با هاش کارکردم الان هم واسش . . .
من واقعا دیونه ترتیب مامبو شاپ شدم آقا الان روی این نسخه آخری مامبو که پتچ شده هست(اچ) کدوم کامپوننت فروشگاه روش نصب میشه ؟!! از لحاط نسخه موردی نداره ؟!! اگه میشه لینک دانلود این کامچوننت فروشگاه رو لطف کنید البته نسخه جدید این کامپوننت رو میخوام

پیشا پیش از لطف و محبت شما سپاسگذارم

firoozmandan
01-26-2006, 09:01 PM
سلام

ممنون سیاوش جان شما لطف داری ...

از همین سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میتونی دانلود کنی . هیچ مشکلی هم نداره و به راحتی میتونی با هاش کار کنی و ازش لذت ببری ...

راستی گفتی که &quot; واسش .... &quot; میشه توضیح بدی ؟ اگر اینجا نمیشه برام پیام خصوصی بفرست .

یا علی

نوید
01-27-2006, 07:43 PM
اینم فارسی شده VirtueMart_1[1].0.1-
90% فارسی شده. اگه کسی کاملترش کرد و ماژولهاشو اصلاح کرد بده ما هم استفاده کنیم.
ولی همین فایلو اگه نصب کنید 90% فروشگاه فارسی میشه

siavashmusic
01-27-2006, 08:22 PM
دوست عزیز این فایل زبان مربوط به کدام سیستم فروشگاه هست من منظورتون رو متوچه نشدم؟!!! لطفا برنامه مورد نظرتون رو معرفی کنید

نوید
01-27-2006, 08:35 PM
این فایل زبام متغلق به کامپوننت VirtueMart (آخرین نسخه) می باشد که من فارسیش کردم و شما می تونید با اون فروشگاهتون را فارسی کنید

arad
01-29-2006, 11:08 AM
میشه یه لینک دقیق از برنامه بدی ؟

firoozmandan
01-29-2006, 11:15 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 157&amp;Itemid=66

یا علی

mohsenb
07-16-2006, 05:05 AM
این فایل زبام متغلق به کامپوننت VirtueMart (آخرین نسخه) می باشد که من فارسیش کردم و شما می تونید با اون فروشگاهتون را فارسی کنید

با سلام و تشكر
ظاهرا لينك فايل حذف شده؟ يا اينكه ....

farhad
07-16-2006, 06:11 AM

با سلام و تشكر
ظاهرا لينك فايل حذف شده؟ يا اينكه ....

من الان تست کردم...
به راحتی دانلود شد !!!

mohsenb
07-16-2006, 02:17 PM
ببخشيد لينك اين پيام رو ميگم:

90% فارسی شده. اگه کسی کاملترش کرد و ماژولهاشو اصلاح کرد بده ما هم استفاده کنیم.

farhad
07-16-2006, 02:21 PM
ببخشيد لينك اين پيام رو ميگم:

من هم همین رو دانلود کردم.

siavashmusic
07-17-2006, 08:39 PM
منظور دوستمون فایل زبان فارسی این برنامه هست که آقای PersianIT فرمودن فارسیش کردن

farhad
07-18-2006, 05:53 AM
منظور دوستمون فایل زبان فارسی این برنامه هست که آقای PersianIT فرمودن فارسیش کردن

سیاوش جان...
به نظرت منظور من چیزه دیگه ای غیر از اون بوده !!؟

siavashmusic
07-18-2006, 08:40 PM
شما میگید لینک مشخصه!!!!!!!!!!!!!! ولی ما لینک دانلود فعالی اینجا نمی بینیم!!!!!!!

radmehr
07-18-2006, 09:19 PM
شما میگید لینک مشخصه!!!!!!!!!!!!!! ولی ما لینک دانلود فعالی اینجا نمی بینیم!!!!!!!

پست پنجم همین تاپیک در انتهاش یه لینک داره به فایلی با نام farsi.zip
اگر پیداش نکردی که قطعا پیدا می کنی، از اینجا دانلودش کن:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
07-19-2006, 07:12 AM
سلام

علت اینکه سیاوش عزیز نمیتونه این فایل رو دانلود کنه اینه که یوزر ها به فایلهای attach شده در انجمن دسترسی ندارند و فقط مدیران هستند که میتونند فایلها رو ببینند و دانلود کنند .

ما این کار رو به علت مسائل امنیتی و همچنین حجم سرور و جلوگیری ازسوءاستفاده های احتمالی انجام دادیم .

این فایل رو براتون در پرشین گیگ آپلود کردم که بتونید استفاده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

siavashmusic
07-19-2006, 10:25 PM
محسن جان یک دنیا ممنون از لطف شما

mohsenb
07-20-2006, 05:33 PM
محسن جان دستت درد نكنه!
اين كامپوننت نظر منو تامين ميكنه. اگه دوستان مامبولرن هم كاركردشو تاييد ميكنن (باگ يا مشكلي نداره) در حد توانم ترجمه اش رو تكميل ميكنم ... )virtumart و ترجمه فعلي رو ميگم(

firoozmandan
07-20-2006, 05:51 PM
سلام

آخرین نسخه این کامپوننت هیچ مشکلی نداره .

اگر زحمتش رو بکشید کمک بزرگی به ما کردین .

یا علی

javad583
07-20-2006, 09:38 PM
خب تا اون موقع منم درگاه بانک سامان رو براش تکمیل میکنم تا حالا که ضمنی جواب میده.

mohsenb
07-21-2006, 08:08 PM
يه مشكل با virtue:
قيمت اجناس بايد حتما كمتر از 100.000 باشد. كسي ميدونه كجا رو بايد تنظيم كرد؟

mohsenb
07-24-2006, 11:55 AM
چي شد؟ :(

azarmig
07-26-2006, 09:41 AM
سلام علیک!
من بعد از خوندن این پست، دویدم و VirtueMart رو نصب کردم! خوشم اومده ازش، اما دو تا مورد پیش اومده:
1) چطوری این رو فارسی میکنید؟ فایل farsi.php رو چکارش باید بکنم؟ میشه یکی توضیح بده؟
2) بعد از نصب، کامپوننت های برنامه رو صفحه اصلی خودشونو پیاده کردند! من نمیخوام صفحه اول سایت فروشگاه باشه و میخوام که توسط لینک به فروشگاه وارد شوند. چه کار کنم؟
مرسی!

mohsenb
07-29-2006, 04:28 PM
آقا هيشكي واسه حل اون مشكل چاره اي نداره؟