توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب خبری
vasmaghi
10-12-2009, 09:59 PM
سلام دوستان خوبم
من یه سوال دارم
شما که این همه برای توسعه و ترویج مامبو زحمت می کشین و از طرفی این همه از اعضای این سایت خواستار قالب خبری هستند و از طرفی هیچ قالب خبری فارسی به درد بخور و رسمی برای مامبو پیدا نمی شه
ما هم متاسفانه اصلا بلد نیستیم طراحی کنیم و فکر کنم این برای دوستان حرفه ای کاری نداشته باشه
خواهش می کنم اگر براتون مقدور هست قالب های خبری فارسی شده که بشه واقعا استفاده کرد رو معرفی کنین و یا یه هماهنگی واسه ساختش بوجود بیارین.
چند تا قالب تحت عنوان خبری بود اما متاسفانه قالب خبری رسمی نبودند و نمی شه بطور رسمی استفاده نمود.
با تشکر از زحماتتون
حامد
مهدی.
10-12-2009, 10:51 PM
سلام
شما طرح گرافیکی خوب به این منظور دارید ؟
ضمناً بهتر هستش که ار بین کاربران چند نفر باشن که اینکارها رو بکنن، ما فقط میتونیم کمکتون کنیم.
یا حق
vasmaghi
10-14-2009, 02:49 PM
سلام
اگه داشتم که از شما خواهش نمی کردم !
راستش به هر جا سر می زنم هیچ قالبی نیست که به درد این کار بخوره
مهدی.
10-14-2009, 07:37 PM
شما میتونید یک گرافیست خوب و حرفه ای برای من پیدا کنید ؟ که حاضر باشه رایگان طرح بزنه ؟! (تبدیل طرح به قالب و قالب مامبویی رو نمیگم، فقط اینکه طرح بزنه)
یا حق
از طرفی هیچ قالب خبری فارسی به درد بخور و رسمی برای مامبو پیدا نمی شه
ما هم متاسفانه اصلا بلد نیستیم طراحی کنیم و فکر کنم این برای دوستان حرفه ای کاری نداشته باشه
سلام
این حرفتون رو قبول ندارم که قالب خبری فارسی پیدا نمی شه. شاید نیاز باشه که یک قید به این جمله اضافه بشه تا درست باشه.
قالب های زیادی هستند، اما خوب قالب هایی که روش کار شده باشه، معمولا تجاری هستند.
به عنوان مثال یکی از سایت هایی که در امضای من هست، قالب خبری مناسبی داره که خودم طراحی کردم.
از این دست سایت ها هم کم نیستند. سایت های زیادی هستند که قالب های خبری مناسبی و البته اختصاصی دارند.
vasmaghi
10-14-2009, 09:23 PM
سلام متاسفانه گراافیک کار سراغ ندارم آقا مهدی گل
در ضمن در جواب دوستمون بله قالب زیاد ولی متاسفانه همه تجاری هستند.
بهتر نیست وقتی قالبی رو دارید و این همه متقاضی هست اون رو حداقل بصورت ناقص در اختیار دیگران قرار بدهید.
متاسفانه همه امکان خرید ندارند. (البته اثر متعلق به شماست و اختیارش رو دارید)
اگر قرار بر انتشار باشه، چرا بطور ناقص ؟ کار نیکو کردن از پر کردن است.
اما خوب طراحی یک قالب مناسب هم زمان می بره و هزینه بر هست. کسی که دنبال یک قالب مناسب هست، باید یا خودش این مهارت رو داشته باشه که طراحی کنه، یا حاضر باشه برای اون هزینه کنه.
البته در مورد قالب های رایگان هم منتظر شنیدن خبرهای خوبی باشید! هرچند ممکنه برخی اصلا منتظر نباشند!
یا علی
مهدی.
10-15-2009, 07:43 AM
البته شاید یک اسپانسر بشه پیدا کرد تا هزینه کنه و قالبها با نام اون منتشر بشن! اگر اسپانسری هم باشه خیلی عالی میشه.
در هر صورت افرادی که اینجا هستند هیچکدوم چاه نفت ندارن که بتونن با خیال راحت بشینن قالب طراحی کنن. (ترجمه شاید زمانش باشه، اما اینکه قالب ساخته بشه نه!)
یا حق
emad.h
10-15-2009, 08:17 AM
سلام دوستان /
من یه کمکی طراحی بلدم و چند تا قالب برا خودم ساختم / البته تو حد خوبی نیست / اما این روزا خیلی گرفتارم / اگه وقت کنم حتما یه چیزی میزنم / البته این نکته آقا سعید هم خیلی جالبه !!!!
البته در مورد قالب های رایگان هم منتظر شنیدن خبرهای خوبی باشید! هرچند ممکنه برخی اصلا منتظر نباشند!
ان شالله این هم به یاری دوستان انجام میشه .....
مهدی.
10-15-2009, 08:33 AM
سلام عماد جان، امیدوارم که قالبها زودتر منتشر بشن. نمیدونم چی شد که یک مقدار عقب افتادش! احتمالاً مافیای اینترنتی نذاشتن قالبها منتشر بشه! وگرنه نمیتونه دلیل دیگه ای داشته باشه! اون راضی، من راضی! پس کو ناراضی؟!
شما هم اگر قالبی ساختی بده اول ما نصب کنیم. دستت درد نکنه. (راستی سلام رسوندی؟! یا هنوز یادت رفته!)
یا حق
emad.h
10-15-2009, 08:36 AM
سلام مجدد ( وسلام مهدی جان - نه همون موقع سلام رسوندم)
آخه قالب هایی که تا حالا ساختم برا سایتهای خاص بوده و شاید صاحبش راضی به انتشارش نباشه / ان شالله جدید و بهتر میسازم و میزارم تا چک کنید . البته دعا کنید کمی گرفتاریمون کمتر بشه /
مهدی.
10-15-2009, 09:39 AM
عماد جان منظورم با شما نبود در مورد قالبها!
اگر دقت کنی سعید گفته :
که منم گفتم :
امیدوارم که قالبها زودتر منتشر بشن. نمیدونم چی شد که یک مقدار عقب افتادش! احتمالاً مافیای اینترنتی نذاشتن قالبها منتشر بشه! وگرنه نمیتونه دلیل دیگه ای داشته باشه! اون راضی، من راضی! پس کو ناراضی؟!
فکر میکردم متوجه بشی.
در هر صورت ما شما رو دوست داریم عماد جان، شما همون آموزشها رو برای ما و دوستان آماده کنید لطف بزرگی کردید.
یا حق
emad.h
10-15-2009, 03:40 PM
سلام مهدی جان /
باشه چشم . شما بزرگوارید / ؟
امیدوارم که قالبها زودتر منتشر بشن
ان شالله این هم به یاری دوستان انجام میشه .....
به یاری دوستان و دعای خیر شما ، مفتخرم این خبر خوب رو به همه کاربران مامبو بدم :
راه اندازی مرجع قالب های فارسی مامبو / جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mersad
11-06-2009, 09:02 PM
سلام به دوستان
سلام متاسفانه گراافیک کار سراغ ندارم آقا مهدی گل
اقا مهدی
من یه کمکی بلدم طراحی
اگر شما مایل باشید بنده حاضر به همکاری هستم
البته اقا عماد استاد بنده هستند از این میفرمایند یه کمکی بلدن شکسته نفسی میکنند
mersad
11-06-2009, 09:05 PM
سلام به دوستان
سلام متاسفانه گراافیک کار سراغ ندارم
اقا مهدی
من یه کمکی بلدم طراحی
اگر شما مایل باشید بنده حاضر به همکاری هستم
البته اقا عماد استاد بنده هستند از این میفرمایند یه کمکی بلدن شکسته نفسی میکنند
firoozmandan
11-07-2009, 07:01 AM
نمونه کارهاتون رو به صورت خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی کنیم
یا علی
Arash87
11-07-2009, 10:09 AM
برادر مهدی سلام عرض شد ;)
البته شاید یک اسپانسر بشه پیدا کرد تا هزینه کنه و قالبها با نام اون منتشر بشن! اگر اسپانسری هم باشه خیلی عالی میشه.
هزینش حدودا تو چه رنجیه؟
یا علی
مهدی.
11-07-2009, 11:05 AM
سلام آرش جان
اسپانسر باشه ما هم طراحش رو پیدا میکنیم که صبح تا شب بشینه قالب بزنه و ... .
هزینه هم بستگی به طراحی داره که انتخاب بشه.
پاییزتان پر مهر
Arash87
11-07-2009, 11:12 AM
هزینه هم بستگی به طراحی داره که انتخاب بشه.
خوب بالاخره یه متوسط هزینه ای داره ؟
راستی خروجیه کاری که از طراح میخواهید چیه؟
یا علی
مهدی.
11-07-2009, 11:29 AM
من با طراح (گرافیست) جماعت زیاد برخورد داشتم! برخی هزینه کمی دریافت میکنن و برخی قیمتهای نجومی میگن!
قیمت رو من نمیتونم تعیین کنم! باید طراح باشه تا بتونید ازش سوال کنید که ... .
اگر شما اسپانسر خوبی میشناسید حتماً به تیم مامبولرن معرفی کنید تا در تماس باشیم.
پاییزتان پر مهر
Arash87
11-07-2009, 11:50 AM
اگر شما اسپانسر خوبی میشناسید حتماً به تیم مامبولرن معرفی کنید تا در تماس باشیم.
مهدی جان شما بگو هزینه قالب ها تو چه سطحیه تا ببینیم برا اسپانسر توجیه اقتصادی داره ؟
البته میدونم قالبها از لحاظ گرافیکی و فنی تو برآورده قیمت بسیار متفاوتند ولی بعد این همه مدت یه سطح استیبلی از قیمت تو ذهن شما هست.
یا علی
مهدی.
11-07-2009, 12:04 PM
آرش جان لطفاً در این رابطه با شخص فیروزمندان صحبت کنید. چرا که من از سیاستها (سیاستهای تیم مامبولرن) در این رابطه اطلاع ندارم و بهتره که با آقای فیروزمندان خصوصی در تماس باشید.
پاییزتان پر مهر
مهدی جان شما بگو هزینه قالب ها تو چه سطحیه تا ببینیم برا اسپانسر توجیه اقتصادی داره ؟
معمولا این طراح هست که می پرسه بودجه در چه سطحی هست که ببینه توجیه اقتصادی داره یا نه!
شما اگر اسپانسری سراغ دارید، ( با هر سطح اقتصادی) معرفی کنید، بقیه موارد رو میشه بر اساس بودجه موردنظر و با توافق طرفین تعیین کرد.
Arash87
11-07-2009, 07:36 PM
سلام عرض شد سعید آقا
والا تا اونجایی که به ما درس دادن گفتن همیشه سرمایه گذار باید طرحهای مختلف رو بسنجه و اونی که توجیه اقتصادی داره انتخاب کنه!!
در هر صورت ما اینجا به بحث نرخ بازدهی سرمایه ، توجیه ، امکان سنجی طرح ، بودجه بندی و.... کاری نداریم این به عهده اساتید MBA
دو سوال نچندان ساده؟
خوب بالاخره یه متوسط هزینه ای داره ؟
راستی خروجیه کاری که از طراح میخواهید چیه؟
که من جوابم رو نگرفتم و نهایتا منتج به این نتیجه شد:
لطفاً در این رابطه با شخص فیروزمندان صحبت کنید. چرا که من از سیاستها (سیاستهای تیم مامبولرن) در این رابطه اطلاع ندارم و بهتره که با آقای فیروزمندان خصوصی در تماس باشید.
و اما
شما اگر اسپانسری سراغ دارید، ( با هر سطح اقتصادی) معرفی کنید، بقیه موارد رو میشه بر اساس بودجه موردنظر و با توافق طرفین تعیین کرد.
با هر سطح اقتصادی که معقول نیست باید من هزینه ها رو بدونم که براورد بشه آیا اون بنده خدا تو حد یه اسپانسر هست یا خیر
یا علی
با هر سطح اقتصادی که معقول نیست باید من هزینه ها رو بدونم که براورد بشه آیا اون بنده خدا تو حد یه اسپانسر هست یا خیر
یک ضرب المثل معروف هست که میگه: هر چقدر پول بدی، آش می خوری!
اگر می خواید بدونید که طرف مقابل از نظر بودجه، در حد یک اسپانسر می تونه مطرح باشه، من به شما عرض کردم: محدودیتی از نظر سطح اقتصادی نداره. هر شخص حقوقی، صرف نظر از میزان بودجه ای که دارند، با هر سطح اقتصادی می تونند به عنوان حامی یا اسپانسر مطرح باشند.
اگر هم می خواید طرف مقابل بدونه که در قبال این هزینه، از نظر کمی و کیفی چقدر کار براشون انجام میشه، این بسته به کسی هست که کار رو انجام بده.
بهرحال، این بحث به عنوان تاپیک مربوط نیست و ادامه دادنش در این تاپیک درست نیست.
برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به این تاپیک ها مراجعه کنید:
پشتیبانی پروژه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
حمایت کنندگان ار پروژه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
youpage.ir
11-08-2009, 07:50 AM
سلام عزیزان من یک قالب خبری برای یه شرکت ساخته بودم ولی بنا به دلایلی معاملمون نشد، میخواستم بزارمش واسه دانلود ولی متاسفانه هیچ کس قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنه به خاطر همینم منصرف شدم، خدایی خیلی روش وقت گذاشته بودم میدونمم که اگه بزارمش واسه دانلود 60 تا طراح پیدا میکنه و زیر هر سایت یه کپی رایت جدید میاد
yazdizadeh
11-27-2009, 12:19 PM
سلام من یک قالب خبری دراین تاپیک معرفی کردم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.