ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بخش مدیریت ترجمه

payameno
10-13-2009, 05:16 AM
با سلام

من قبل از ایجاد این تاپیک چندین ساعت جستجو کردم در فروم,اگر هم جواب جایی بوده و من ندیدم نباید ملامتم کنید چون تلاش خودمو کردم.
من وقتی که در قسمت مدیریت ترجمه می رم و ویرایش بخش فارسی ترجمه رو می زنم در صفحه بعد هیچ آیتمی نشان داده نمی شه و این ارور میاد:

=========================
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ninjutsu/public_html/fa/administrator/components/com_languages/views/catalogs.view.php on line 49

Warning: array_multisort() [function.array-multisort]: Argument #3 is expected to be an array or a sort flag in /home/ninjutsu/public_html/fa/administrator/components/com_languages/views/catalogs.view.php on line 52
مدیریت ترجمه ها:

جستجو:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ninjutsu/public_html/fa/administrator/components/com_languages/views/templates/catalogs.tpl.php on line 55
=========================

یک سری فایل ها هم تا تونستم تغییر پرمیشن روی 777 دادم اما درست نشد,به نظر عزیزان مشکل از کجاست؟

البته باید اصلاح کنم که دکمه ویرایش رو نمی زنم بلکه بر روی مدیریت ترجمه ها می زنم که اون ارور رو میده.با عرض پوزش(دکمه ویرایش مشکلی نداره)

سلام

دکمه بروز رسانی رو زدم. حالا وقتی در منو ی بخش کاربری در قسمت مدیریت ترجمه میرم english و persian رو هم نشون نمی ده و این ارور میاد:

Error, you did NOT set variable $FromCharset in Convert() function.
Error, can NOT read file: /home/shaghayegh/public_html/fa/includes/ConvertTables

firoozmandan
10-13-2009, 06:01 AM
سلام

شما مامبو رو ارتقا دادید یا مستقیما نصب کردید ؟
از چه ورژنی استفاده میکنید ؟

یا علی

payameno
10-13-2009, 06:07 AM
سلام

شما مامبو رو ارتقا دادید یا مستقیما نصب کردید ؟
از چه ورژنی استفاده میکنید ؟

یا علی

درود

برای اینکه بار اولم هست که سایت راه اندازی می کنم مستقیما نصب کردم و از ورژن mambo_465_farsi استفاده می کنم.

firoozmandan
10-13-2009, 06:16 AM
سلام

لطفا فایل جدیدی بسازید تحت نام test.php
در این فایل کد زیر رو قرار بدید :

<?php
phpinfo();
?>

آدرس این فایل رو به صورت خصوصی ارسال کنید

بررسی میکنم

یا علی

firoozmandan