توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی گالری
titanpass
10-15-2009, 09:08 PM
من می خوام یه سایت راه بندازم که فقط گالری عکس باشه
زیر هرعکس توضیحات بنویسم(به چند زبان زنده و مرده)
آیا می شه با مامبو چنین چیزی راه انداخت یا برنامه مدیریت محتوی دیگه بهتری می شناسید
یا اینکه کامپوننت و ماژول می خواد
لطفا کم نزارید هرچی راهنمایی که به نظرتون مفیده بگید
مهدی.
10-15-2009, 09:20 PM
سلام
با مامبو هر سایتی میشه راه انداخت، اما پیشنهاد من برای ساخت یک سایت ویژه گالری عکس gallery2 هست که یک CMS قدرتمند در این رابطه هست و ... . (فکر کنم نسخه جدیدش هم داره منتشر میشه که خیلی قویتره!)
بین مامبو و این CMS ببینید کدام براتون بهتره تا راهنمایی کاملتری بکنم. یک جستجو توی گوگل بکنید لینک دانلودش رو پیدا میکنید. فکر میکنم نسخه کاملش 25 مگابایت باشه.
یا حق
titanpass
10-15-2009, 10:19 PM
من درست متوجه نشدم اسم cms اش gallery2 هست؟
فارسی سازی شده یا نه
من رفتم تو جوملا 2تا کامپونتت هست به اسم گالری تصاویر Morfeoshow , گالری تصاویر Phoca که خیلی قشنگه
آیا اینارو میشه تو مامبو استفاده کذد(البته من خواستم نصب کنم کلی ارور گرفت)
مهدی.
10-15-2009, 10:43 PM
در رابطه با جوملا فعلاً ما از جوملا پشتیبانی نمیکنیم که بتونیم نظری قطعی بدیم! در مورد جوملا لطفاً در سایتهای دیگر بحث بفرمایید.
برای مامبو دو تا گالری هست با نام های داتسو و زوم که کاملاً سازگار هستند و داتسو کاملاً فارسی شده و زوم هم فارسی سازیش زمانی نمیبره براتون اگر لازم باشه!
اما کلاً به نظرم از cms ای که معرفی کردم اگر استفاده کنید بهتره. چون موضوع سایت شما دقیقاً همون سی ام اس هست!
این آدرس سایتش : gallery.menalto.com و اینم آدرس صفحه دانلودش : codex.gallery2.org/Downloads
کسی که میخواد سایتی همچون ویکیپدیا بزنه نمیره سراغ جوملا به همراه کامپوننت ویکی!!!! یا اینکه کسی که میخواد شنا یاد بگیره نمیره تو روغن یاد بگیره! و ... .
یا حق
titanpass
10-15-2009, 11:55 PM
ممنون از زحمتتون
بعد از معرفی برنامه گشتم پیداش کردم. همونطوره گفته بودید قوی
با اینکه تو بعضی منوهاش اسم فارسی هم اومده ولی من متوجه نشدم چجوری میشه زبون پیشفرضش رو فارسی کرد. اگر شما تجربه ای دارید بگید
من که به دنبال اون سرچ می کردم به سایتی رسیدم که برای برنامه های مختلف ماژول گذاشته بود از جمله مامبو و جوملا
معنی اون چی می تونه باشه
مهدی.
10-16-2009, 09:13 AM
با اینکه تو بعضی منوهاش اسم فارسی هم اومده ولی من متوجه نشدم چجوری میشه زبون پیشفرضش رو فارسی کرد. اگر شما تجربه ای دارید بگید
برنامه رو استفاده کنید، هرجا که نیاز باشه فارسی کنید میتونید به سادگی همچون مامبو و جوملا اون قسمت رو ترجمه کنید. این cms متن باز است! و همچنین یک انجمن انگلیسی قدرتمند دارد که چند ایرانی هم در آنجا هستند!
من که به دنبال اون سرچ می کردم به سایتی رسیدم که برای برنامه های مختلف ماژول گذاشته بود از جمله مامبو و جوملا
معنی اون چی می تونه باشه
این cms قبلاً برای مامبو و جوملا extension تهیه کرده بود و برای نسخه 453 مامبو افزونه ای را داشت. اما مدتیست تنها برای جوملا و مامبو افزونه ندارد و برای دیگر cms ها افزونه دارد! اما شما میتوانید خودتان در صورت نیاز با استفاده از بسته develop این cms ، یک افزونه برای مامبو و یا جوملا با توجه به api آنها تهیه کنید.
لطفاً دقت کنید، این یک پیشنهاد کاملاً دوستانه برای استفاده از این cms میباشد و بنده و تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی نسبت به مشکلات احتمالی شما با این cms را نداریم و به سوالات شما در اینرابطه در این انجمن پاسخگو نخواهیم بود. اینجا انجمن پشتیبانی از مامبو و بزودی جوملا و SMF می باشد. اما خوب بهترین انتخاب برای کاری که شما انجام میخواهید بدهید همین cms است.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.