PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول مناسبت ها

vasmaghi
10-16-2009, 06:27 PM
سلام

دوستان خواستم بدونم کسی ماژولی سراغ داره که مناسبت ها رو نشون بده و در ارتباط با اون مطلبی رو نشون بده ؟
ممنون میشم جواب بدین
حامد

مهدی.
10-16-2009, 06:39 PM
سلام

چنین چیزی من تا حالا ندیدم موجود باشه، اما میتونید مشخص کنید که مطلب خاصی در زمان مشخصی نمایش داده بشه و ... . یعنی متن را خودتان بنویسید و اجازه بدید در زمان مشخص نمایش داده شود.

یا حق

vasmaghi
10-16-2009, 07:13 PM
آقا مهدی گل ممنون به خاطر پاسخگویی سریع شما

الان یه سایتی مثل سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی همیشه مناسبت ها رو بالاش قرار میده و من اگه بخوام اون رو مستقیم نو سایت قرار بدم نمی دونم باید چه کنم!
یا سایتی هست که بشه این کار رو باهاش کرد ؟

ببخشید این سوال و اینجا می کنم :
mod_thick_rss < -------- این ماژول رو شما دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهدی.
10-16-2009, 07:17 PM
الان یه سایتی مثل سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی همیشه مناسبت ها رو بالاش قرار میده و من اگه بخوام اون رو مستقیم نو سایت قرار بدم نمی دونم باید چه کنم!
یا سایتی هست که بشه این کار رو باهاش کرد ؟

یک ماژول قدیما بود که میتونستید براش 4 تا متن مشخص کنید که از زمان خاصی تا زمان خاص دیگه نمایش بده و ... نمیدونم با مامبو 465 سازگار هست یا نه! اما کاری که گفتم رو اگر انجام بدید همون هست و به راحتی انجام میشه. فقط باید کمی ایده به خرج بدید.

mod_thick_rss < -------- این ماژول رو شما دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این ماژول چیکار میکنه ؟ عملی که انجام میده رو بگید تا ببینم چیزی دارم ؟

یا حق

vasmaghi
10-16-2009, 07:24 PM
آقا مهدی راستش می خوام آخرین اخبار RSS که از سایت های خبری میگیرم بصورت تایپی نمایش داده بشه ( یعنی تند تند بالای سایت تایپ میشه مثل سایت های خبری )
الان آخرین خبر خودم نمایش داده می شه
اما نمی دونم واسه خبرای RSS چجوری این کارو کنم ؟

مهدی.
10-16-2009, 07:29 PM
آقا مهدی راستش می خوام آخرین اخبار RSS که از سایت های خبری میگیرم بصورت تایپی نمایش داده بشه ( یعنی تند تند بالای سایت تایپ میشه مثل سایت های خبری )
الان آخرین خبر خودم نمایش داده می شه
اما نمی دونم واسه خبرای RSS چجوری این کارو کنم ؟

فکر میکنم بهتر باشه در یک تاپیک جدید مطرح کنید. این تاپیک مربوط به موضوع مناسبتها میشه.

یا حق

mnad
10-16-2009, 08:59 PM
یه سایت فارسی جالب هست که شاید بتونی به عنوان مرجع ازش استفاده کنی
.
Time.ir