توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب کامل smf
AGARAB
10-21-2009, 03:57 PM
سلام دوستان من این آدرس سایتم را میدم ببینین من چی نصب کنم که یه سایت درست حسابی بشه من هیچ نصب نکردم اینم یکی از دوستانم نصب کرده ولی الان اینجا نیست من نمیتونم از شما دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنین من سایت اصلان هیچ چی نداره من که سر در نمییارم تو رو خدا بگین من چی نصب کنم به این سایت ممنون
یا حق
اینم آدرس سایتم /tabriz.gigfa.com/htdocs/
سلام
دوست عزیز شما به سایت نیاز دارید یا به انجمن؟
دوست شما براتون انجمن نصب کرده.
به قوانین سایت نیز احترام بگذارید و از ارسال مکرر خودداری نمایید
AGARAB
10-21-2009, 08:10 PM
دستتوت درد نکنه حالا انجمن منو دیدی من چی کار کنم آیا کاری ساخته هست واسه این انجمن
ممنون
من متوجه نمیشم دوست عزیز
شما دقیا بگید میخواهید چکار کنید تا راهنماییتون کنم
AGARAB
10-22-2009, 08:53 PM
بازم سلام خوب من که گفتم این آدرس سایت من هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برو ببین من می خوام این یه انجمن فارسی کنم که فارسی نوشته بشه من فارسی می نویسم (؟؟؟؟؟) این جوری نشون میده بعد کاربران کنترل پنل :'( نداره من چی کار کنم من کل انجمن ساز را عوض کنم یا این درست میشه من می خوام انجمن فارسی باشه فارسی هست ولی نمیشه فارسی خوند مشکل من اینه دستون درد نکنه تو رو خدا کمک کنین :'( :'( :'( :'( :'( :'(
سلام
رفع مشکل علامت ؟ در SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.