PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بانک اطلاعاتی

animator_blred
10-21-2009, 09:05 PM
وقتی میخوام یک پست رو پاک کنم یا یک عکس آواتار رو آپلود کنم با این پیغام خطا روبرو میشم
Unknown column 'a.file_hash' in 'field list'
فایل: /home/dtechnic/public_html/3d/Sources/ManageAttachments.php
سطر: 570

نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. نسخه انجمن شما SMF 1.1.10، و نسخه بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1.8SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.

لطفا به طور کامل راهنمایی کنید.

firoozmandan
10-22-2009, 08:57 AM
سلام

جواب شما در سوال شما نوشته شده :

نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. نسخه انجمن شما SMF 1.1.10، و نسخه بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1.8SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.

کافیست پچ آپگرید اس ام اف را دانلود کنید ( از سایت Simplemachines ) و فایل Upgrade.php و فایل های SQL رو در شاخه انجمنتون کپی کنید و فایل upgrade.php رو اجرا کنید تا دیتابیس شما بروز بشه

یا علی

animator_blred
10-22-2009, 02:27 PM
کافیست پچ آپگرید اس ام اف را دانلود کنید ( از سایت Simplemachines ) و فایل Upgrade.php و فایل های SQL رو در شاخه انجمنتون کپی کنید و فایل upgrade.php رو اجرا کنید تا دیتابیس شما بروز بشه

یا علی

خیلی ممنون دوست عزیز ولی من نمیدونم چی فایلی رو دانلود کنم چون توی قسمت آپگرد هیچ کدوم از این فایلهایی که گفته شده وجود ندارد.
ممنون میشم جواب بدید.

firoozmandan
10-25-2009, 07:21 AM
روی لینک زیر کلیک کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فایل رو دانلود کنید
اکسترکت کنید
همه فایلها را روی سرور انتقال بدید ( OVERWRITE کنید )
فایل upgrade.php را در بروزر اجرا کنید !