توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک شدن بعضی فایل ها و فولدرها
سلام
امروز سایتی که روش کار میکنم دچار یک مشکل شد و اون پاک شدن برخی فایل ها و فولدرها بود . اول که سایت بالا نمیومد . وقتی با FTP چک کردم ، دیدم در فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هر چی فایل بود به علاوه چند تا فولدر مثل cach ، medie ، , پاک شده بود . حالا اینکه چرا نمیدونم . فقط من اطلاعات سرور رو دارم و دو سه نفر هم دسترسی به مدیریت سایت . به نظرتون من هک شدم ؟ یا سرور قاطی کرده پاک شده ؟
مهدی.
10-25-2009, 04:40 PM
سلام
لاگها رو بررسی کنید. از مدیر سرور میتونید لاگها رو دریافت کنید و یا از آنها بخوایید براتون بررسی کنن.
یا حق
firoozmandan
10-26-2009, 07:05 AM
سلام
با مواردی که گفتید احتمال هک بیشتره ...
یا علی
سلام.
مشکل از سرور شماست.
سایت های زیادی روی این سرور اعلام کردند که فایلهاشون حذف شده ...
یا علی
من یه هاست دیگه از یه شرکت دیگه هم دارم که همین بلا سرش اومده . البته اولش به دلیل تموم شدن پهنای باند بالا نمیومد . رفتم فایلها رو هم چک کردم اون روز ، سر جاش بود ظاهرا . صبر کردم تا سر ماه پهنای باند برگرده ، اما امروز دیدم هنوز بالا نمیاد سایت . چک کردم دیدم این یکی هاستم هم فایلام یه سریش پاک شده !!! قبلیه پلسک بود و سرورش تو فرانسه ، این یکی سرورش به ظاهر تو ایرانه . مشکل از کجاست ؟ اینجور که سعید گفته ، فقط واسه من اتفاق نیوفتاده .
احتمالا پهنای باند شما به این خاطر از محدودیت گذشته که سایت شما زیر آنالیز بوده و بعدا احتمالا هک شده.
از سایر سرورها خبر ندارم، منتها اون سروری که سایت شما روش هست، سایت های دیگه ای هم اعلام کردند که مشکل براشون بوجود اومده.
یا علی
سعید جان ممنون ، ولی من برای هر دو سایتم این اتفاق افتاده ، یکی رو سرور ایرانی ، یکی رو سرور فرانسه . این هک شدن از طریق سرور هست یا از طریق CMS یا چیز دیگه ؟ جالب اینجاست که یکی از سایتها مامبو هست و دیگری جوملا .
.
یه مورد دیگه که خیلی مهم هست برام ، اینه که کلا نتایج جستجوی هر دو سایت از گوگل پاک شده . به عبارتی دیگه ایندکس نمیشه . این چه جوری اتفاق افتاده ؟
.
آقای فیروزمندان ، شما میتونید راهنمایی کنید ؟ راه های پیشگیری چیه ؟
مهدی.
11-02-2009, 09:44 AM
سلام
شاید سیستم شما ویروسی (و یا تروجان) بوده و این ویروس ها به اسکریپتهای شما منتقل شدن و ... .
در هر صورت چیزی که مشخص هست شما بی احتیاطی کردید و چنین مشکلاتی براتون پیش اومده.
پاییزتان پر مهر
چطوری میتونه ویروس از سیستم من وارد سرور شده باشه ؟ کلیه کامپوننتها و ماژولهایی که نصب میکردم به صورت فایل فشرده بوده . در ضمن سعید جان نام سرور رو از من پرسیدن و گفتن که موارد مشابه برای سایتهایی که روی اون سرور بوده اتفاق افتاده . ولی مشکل من اینه که اونیکی سرور هم همین مشکل رو همزمان پیدا کرد . من هنوز هم نتونستم بفهمم مشکل کجا بوده . مسئولین سرورها هم که همش میخوان تفره برن . من میخوام دقیقا بدونم مشکل از طرف بی احتیاطی من بوده یا از طرف ضعف سرور
قطعا این رو می تونم بگم در مورد اون سرور اولی، سرور هم بی مشکل نبوده، حتی اگر شما هم بی احتیاطی کرده باشید.
چون این قضیه برای شما تنها اتفاق نیفتاده.
سعید جان میتونی بگی چرا دیگه گوگل سایتم رو تو نتایج نشون نمیده ؟ این اتفاق چجوری میوفته ؟ من یادمه سال پیش سایتم دو ماه هاست نداشت ، هنوز گوگل ایندکسش میکرد . شک ندارم یه حرکت خاصی انجام داده طرف . نظر شما چیه ؟
وقتی گوگل ادمین رو چک کردم ، متوجه شدم که روبوت گوگل وقتی صفحات رو چک میکرده ، با مواردی در سایت مواجه شده که به همون دلایل سایت های من رو از نتایج جستجو حذف کرده . که این کار هم مرتبط با هک شدن میشه . البته من ریکوست دادم که برگزدونه ، حالا ببینم چی میشه
مهدی.
11-02-2009, 08:30 PM
هاستهای شما آلوده هستند احتمالاً که تروجان در هاستهای شما وارد شده و مخرب بوده و ... . (البته اگر خودتون بی احتیاطی نکرده باشید!)
بهتر هست از هاستهای معتبرتری استفاده کنید. (آنتی ویروستون چیه؟!)
پاییزتان پر مهر
نه دیگه انقدرها هم هاستش ضعیف نیست که تروجان داشته باشه .
Nod32
کافی هست به یک اکانت روی این هاست دسترسی داشته و از دسترسی های خارج از محدوده این اکانت جلوگیری نشده باشه.
نه دیگه انقدرها هم هاستش ضعیف نیست که تروجان داشته باشه .
حتی اگر هاستینگ قوی هم داشته باشید، این مورد هم چندان کار عجیب و نشدنی نیست.
باز اینکه اعلام می کنید که برخی فایل ها روی هاست شما حذف شده ... که خوب قضیه کاملا مشخص هست.
وقتی کسی یا برنامه ای نفوذ کرده و فایل هایی از روی هاست شما حذف کرده، مطمئن باشید فایل هایی رو هم می تونسته ویرایش بکنه.
کافی هست روی صفحات سایت شما یک iframe مخفی ایجاد شده باشه، و این فریم مدت سه ماه در صفحات سایت شما وجود داشته باشه.
مطمئنا نفوذ به سرور هاست شما از حداقل سه ماه قبل بوده.
یا علی
فکر کنم شما هنوز منظور من رو خوب درک نکردین
.
ببینید ... به طور همزمان ، هر دو سایت بنده ، که روی سرورهای جداگانه قرار دارند ، به طور مشابه یک اتفاق براشون می افته که اون حذف یک سری فایل هست ( که خود پاک شدنش هم جالبه ، چون نحوه پاک شدن هم شبیه هم بوده که بعدا میگم ) .
الان دو حالت هست . یا یه هکری بوده که سرور رو هک کرده و سایت من هم بی نصیب نبوده . یا اینکه هکر مستقیما هدفش من بودم که اومده جفت سایت های من رو خراب کرده
.
مورد اول یکم احتمالش کمه ، چون هک کردن دو سرور مختلف یه هکر قوی میطلبه و همچنین مدیر یکی از سرورها اذعان داشته که فقط شما هک شدی !
مورد دوم هم عجیب بودنش اینجاس که من دوتا سیستم جداگانه نصب کرده بودم . فقط یه احتمال به نظرم میاد و اون اینکه پسورد ادمین من رو یه جوری به دست آورده باشه . من اگه بدونم این احتمال از همه قوی تره باید بگردم ببینم کار کی میتونه باشه . یعنی خودی بوده یا نه
.
من سر همین احتمالات گیج شدم . از اون طرف سعید به صورت خصوصی نام یکی از سرورها رو از من پرسید و گفت که چند تا مورد مشابه رو اون سرور هم همینجوری هک شدن و دوباره برای من مورد اول هم احتمالش رفت بالا . گیج شدم خلاصه
مهدی.
11-04-2009, 08:54 PM
الان مشکل شما چیه؟
میخوایید چیرو بدونید ؟ لاگها رو بررسی کنید ببینید آیپی شخصی که خرابکاری کرده چی بوده ؟ کشور مشخص میشه و ... .
پاییزتان پر مهر
دوست عزیز!
من تا بحال حداقل سه بار گفتم که سرور شما سایت های دیگه ای هم روش بودند که به همین مشکل دچار شدند!
نفوذ هم از سمت سرور شما بوده. هیچ دلیل هم وجود نداره که یک هکر نتونه به دو سرور نفوذ کنه.
وقتی یک باگ یا حفره امنیتی در سرور یا کنترل پنل یا ... کشف بشه، هک کردن دو سرور که سهل هست، ممکنه ده ها سرور هم دچار مشکل بشن اگر به سرعت اقصشون رو برطرف نکنند.
یا علی
tina1385
11-21-2009, 06:11 PM
با نظر اقا سعید موافقم.
برای سایت شرکت ماهم این موضوع اتفاق افتاده.به مسولین هاست اطلاع دادیم از خودشون سلب مسوولیت کردند
دوباره از طریق بک آپ فایلهای مارو برگردوندند. اما دوباره روز بعدش همین اتفاق دوباره تکرار شد و فایلهای داخل
پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> پاک شده بودند.دوباره از طریق بک آپ برگردوندیم.بالاخره ما نفهمیدیم که چی شده و مسولین هاست
هم زیر بار نرفتند. به نظر ما مشکل از طرف سرور بوده است . در ضمن سایت ما هم مامبویی بوده است. ولی مطمئنم
که ایراد از طرف سرور بوده است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.