PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبو بهتر است یا جوملا؟ ::.. حتماً نظر دهید ..::

javadmjm
10-31-2009, 05:30 AM
سلام خدمت دوستان
سایت نو مبارک ;D
این هم انشاءالله حسن افتتاح بخش جوملا: (در ضمن اینجا RTL از راست به چپ نیست!!)

من تا حالا جوملا نصب نکردم البته سایت جوملایی دیدم و البته فهمیدم که ظاهراً MODIFICATION توش راحتتر از مامبو هست.
در کل سوال من اینه که فرق مامبو و جوملا چیه و کدوم بهتره (از همه لحاظ مثل:
UI (رابط کاربر)
امنیت
MODIFICATION
و ...

نوید
10-31-2009, 05:51 AM
سلام
من مزایا و خصوصیات هر کدام را مینویسم:
مامبو:
مزایا:
پایداری بالا
امنیت بالا
معایب:
الحاقات کم
قالب های کم

جوملا
مزایا:
الحاقات بسیار زیاد
قالب های بسیار زیاد
سیستم ساده و راحت
معایب:
پایداری کمتر نسبت به مامبو
امنیت پایینتر نسبت به مامبو

موفق باشید O0

yaser1
11-01-2009, 08:03 PM
سلام
با نظر نوید به شدت موافقم!!

سعید
11-01-2009, 09:08 PM
مواردی دیگه ای هم بوده، هر چند قدیمی هستند و ممکنه برخی از اون موارد حالا صدق نکنند، اما خوندشون خالی از لطف نخواهد بود:

Mambo VS. Joomla (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>!_20070721173.html)

همچنین این پست که البته اون زمان بخاطر عدم پشتیبانی مناسب از جوملا ، برخی موارد مطرح شد که الآن با شروع پشتیبانی از جوملا توسط تیم مامبولرن، قستمی از اون موارد دیگه صدق نمی کنند. در ساختار جوملا هم تغییرا اساسی بوجود اومده ه نسبت به قبل خیلی بهتر شده. تفاوت های مامبو و جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

همچنین اینجا: توسعه مامبو و جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

DesignX
11-02-2009, 08:35 AM
سلام

مامبو:
مزایا:
پایداری بالا
امنیت بالا
معایب:
الحاقات کم
قالب های کم

جوملا
مزایا:
الحاقات بسیار زیاد
قالب های بسیار زیاد
سیستم ساده و راحت
معایب:
پایداری کمتر نسبت به مامبو
امنیت پایینتر نسبت به مامبو

البته ظاهر قالب هاشون هم با هم فرق میکنه، قالب های جوملا خیلی بهتر از مامبو هستند

یا علی

piroozman
02-12-2010, 07:19 AM
سلام
ببخشيد كه از يك تاپيك قديمي دارم استفاده مي كنم
قبلا كه من يادمه سايت هايي كه با جوملا بودند خيلي هك مي شدند و داراي حفره هاي امنيتي زيادي بود
ولي باز هم من از اساتيد مي خواهم در مورد اين مساله بيشتر بحث كنند و لطفا توضيح دهند الان شخصي كه بخواد سايتي مثل سايت اصلي مامبو رو بزنه پيشنهاد مي كنيد از مامبو استفاده كنه يا جوملا ؟ چرا؟
با تشكر

نوید
02-12-2010, 07:23 AM
سلام
باید مجددا به متن بالا مراجعه کنیم ، اگر امنیت و پایداری براتون مهمتره مامبو و اگر امکانات مهمتره جوملا

m.amin
02-12-2010, 07:40 AM
ببخشید که در حضور اساتید نظر میدم
ولی این نظر شخصی منه

من قبلا با مامبو کار میکردم در کل در مقایسه با جوملا هیچی نداره
اصلا به راحتی نمیتونی امکانات بیاری خیلی امکاناتش کمه

در مورد امنیت جوملا باید بگم امنیت جوملا پایین بود اما دیگه نیست
همچنین خودت میتونی امنیت رو بالا بیاری

که میتونم به جرات بگم از مامبو امن تر میشه

اگه خواستی 5 مقاله در مورد بالا بردن امنیت جوملا برات اینجا قرار میدم تا بخونی

در کل من از مامبو جدا شدم و به جوملا پیوستم

در مورد پشتیبانی هم به جز اینجا آقای علوی نیک با سایتش روی جوملا تمرکز داره

joomfa.org
اگه زبانت هم خوب باشه توی سایت رسمی جوملا بهترین مطالب رو میتونی بخونی و امنیت رو از مامبو بهتر بکنی
ابنو بهت قول میدم چون خودم رو امنیت خیلی حساسم

اعضای تیم مامبو لرن باز هم ببخشید که نظر دادم

firoozmandan
02-14-2010, 07:46 AM
سلام

من قبلا با مامبو کار میکردم در کل در مقایسه با جوملا هیچی نداره

میشه لطفا امکاناتی که در جوملا به صورت پیشفرض وجود داره اما در مامبو نیست را لیست کنید ؟

در مورد امنیت جوملا باید بگم امنیت جوملا پایین بود اما دیگه نیست
همچنین خودت میتونی امنیت رو بالا بیاری

که میتونم به جرات بگم از مامبو امن تر میشه

انتشار پچ های امنیتی پی در پی و در بعضی مواقع در فاصله کمتر از 2تا 3 هفته نمایانگر موضوع دیگریست ! به این موارد دقت بیشتری کنید

ممنون میشم لینک وبسایت شما رو بدونم تا یک چک امنیتی کنم ;)

یا علی

m.amin
02-15-2010, 09:41 PM
من اصلا قصد زیر سوال بردن کسی یا چیزی رو نداشتم اولش هم گفتم
این صرفا نظر شخصیه منه

نه یک نظر کاشناسی شده

اگه میتونستم حذفش میکردم

باز هم ببخشید

largy
02-16-2010, 12:34 AM
انتشار پچ های امنیتی پی در پی و در بعضی مواقع در فاصله کمتر از 2تا 3 هفته نمایانگر موضوع دیگریست !

منظورتان از پچ های امنیتی چیه؟ چطور میتونم در مورد تمامی ضعف های امنیتی جوملا اطلاعات کسب کنم؟ و بتونم تا حد امکان ضعف امنیتی اون رو تقویت کنم.
ممکنه جهت راهنمایی لینک بدید.
با تشکر

نوید
02-16-2010, 03:48 AM
انتشار پچ های امنیتی پی در پی و در بعضی مواقع در فاصله کمتر از 2تا 3 هفته نمایانگر موضوع دیگریست !

منظورتان از پچ های امنیتی چیه؟ چطور میتونم در مورد تمامی ضعف های امنیتی جوملا اطلاعات کسب کنم؟ و بتونم تا حد امکان ضعف امنیتی اون رو تقویت کنم.
ممکنه جهت راهنمایی لینک بدید.
با تشکر

سلام
منظوز از پچ های امنیتی ، بسته هایی هستند که جهت رفع نقص امنیتی جوملا منتشر می شوند
در سایت جوملا این مشکلات امنیتی العام می شوند
موفق باشید

Mirzaa
03-31-2010, 03:41 AM
سلام همراهان

راستش مدت زیادی نیست با این انجمن و مامبو آشنا شدم ولی از موقعی که پشتیبانی از جوملا توسط تیم مامبولرن، آغاز شده اگه دقت کنید می‌بینید که تعداد اندکی از پرسش‌های انجمن مربوط به مامبو هست و مابقی جوملایی شده.

می‌خواستم بدونم چی می‌تونه علت این قضیه باشه: برتری جوملا؟ کاربران زیاد جوملا؟ آسان بودن کاربری جوملا؟ اکستنشن‌های زیاد جوملا؟ ...؟

ضمن یادآوری نکته‌ی دوستم خوبم آقاسعید که با شروع پشتیبانی تیم مامبولرن از جوملا، برخی از اشکالات جوملا رفع شده.

بنابراین لطفاً بفرمایید برای فرد تازه‌کاری مثل بنده که چند سفارش راه‌اندازی وب سایت داره و می‌خواد مشتریانش رو با کمترین وقت و هزینه، راضی نگه داره بالاخره با کدوم یکی کار کنه بهتره: مامبو یا جوملا؟ جسارتاً خواهش می‌کنم با عدد و رقم جواب بدید همون طوری که عرض کردم در حال حاضر، تعداد زیادی از پست‌های انجمن مربوط به جوملا هست.

سپاسگزارم

نوید
03-31-2010, 04:42 AM
سلام
اگر تخصص کمی دارید توصیه من به شما جوملا است چون قالب ها و اکستنشن های بسیار زیادی داره ولی این موضوع را هم مد نظر داشته باشید که ممکنه طی یک مشکل امنیتی سایت مشتری شما دچار مشکل شود
موفق باشید