توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ویرایش کد joomgallery
saeedk2
10-31-2009, 09:26 AM
سلام بر دوستان همیشه در صحنه :53:
عزیزان درخواست ویرایش کد css گالری joomgallery رو دارم ، الان خدمتتون عرض میکنم.
اول این صفحه رو ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا من از شما درخواست دارم لطف کنید و کد رو طوری ویرایش کنید که اون قسمت "شرح" به زیر عکس منتقل بشه، یعنی مثل عکس زیر که با فوتوشاپ ویرایش کردم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راستش این کار خیلی روی رتبهی تصاویر در گوگل تاثیر داره و باعث میشه که گوگل اون توضیحات رو به تصاویر انتساب بده.
خیلی خیلی تشکر میکنم :8:
یا علی بن موسی الرضا
firoozmandan
10-31-2009, 10:33 AM
سلام
کد زیر Description مربوط به تصویر رو برمیگردونه :
<?php echo Joom_BBDecode($imgtext); ?>
در هرقسمت از فایل مذکور که نیاز بود این کد رو قرار بدید
یا علی
saeedk2
10-31-2009, 12:03 PM
سلام
کد زیر Description مربوط به تصویر رو برمیگردونه :
<?php echo Joom_BBDecode($imgtext); ?>
در هرقسمت از فایل مذکور که نیاز بود این کد رو قرار بدید
یا علی
سلام جناب فیروزمندیان
تشکر میکنم از پاسخ شما ، ولی فکر کنم منظور بنده رو متوجه نشدید.
این کد فکر نکنم کار من رو راه بندازه ، به زعم بنده باید کد های یک قسمت رو به چند خط بالاتر منتقل کنم تا مشکل حل بشه...
ضمناً بنده دقیقاً نمیدونم کدوم فایل باید ویرایش بشه!
ممنون میشم اگر توضیح بیشتری عنایت کنید
در پناه خدا
firoozmandan
10-31-2009, 12:26 PM
سلام
فایل components\com_joomgallery\includes\html\joom.view details.html رو باید ادیت کنید
کدی که در بالا مشخص کردم Description را برمیگردونه . شما میتونید با تغییر محل این کد نوشته مربوطه رو به هر محلی که مدنظرتون هست انتقال بدید
یا علی
saeedk2
10-31-2009, 01:09 PM
ممنونم از شما ،
فقط الان مشکلی که هست اینه که نمیدونم اون کدی که فرمودید دقیقاً کجا باید قرار بگیره :)
اگر لازمه ، بفرمایید فایل joom.viewcategory.html.php رو براتون ارسال کنم
پاینده باشید :-*
saeedk2
10-31-2009, 07:26 PM
این فایل مربوط هست ،
ممنون میشم اگر ویرایش کنید ....
یا حق
saeedk2
11-15-2009, 01:57 PM
از همهی عزیزان مسلط به php برادرانه خواهش دارم مشکل این حقیر رو حل کنند ،
عزیزان خیلی لازمه این تغییر
اجرتون با آقا امام زمان (عج)
firoozmandan
11-16-2009, 06:21 AM
سلام
فایل زیر را دانلود کنید و جایگزین فایل فعلی ( در بالا آدرس داده شد ) کنید
یا علی
saeedk2
11-16-2009, 06:39 AM
جناب فیروزمندان عزیز ، خدا خیرت بده برادر ، خیلی خوشحالم کردی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(90).gif
برادرم الان خدا رو شکر قسمت شرح کامل اومد بالا ، فقط یه کم تو هم رفتن
مثلا اینجا رو بی زحمت نگاه بنداز
میتونی یه لطفی کنی اون 2 تصویر مشاهده و ذخیره در رایانه رو یه خط بیاری پایین تر که خوانا باشن؟
همیشه موفق باشی برادر<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
firoozmandan
11-16-2009, 06:43 AM
سلام
فایل مربوطه رو باز کنید و کد زیر را پیدا کنید :
<?php echo $action;?> />
دقیقا بعد از کد بالا کد زیر را قرار بدید :
<br /><br /><br /><br />
چک کنید
یا علی
saeedk2
11-16-2009, 09:22 AM
سلام علیکم
فیروزمندان عزیز ، کدی که فرمودید رو در همونجا که ذکر شد قرار دادم ولی به جای اینکه دکمهها بیان پایین خود قسمت شرح میاد پایین ..
اما خودم همون کد رو بالای 2 تصویر download.png و zoom.png اضافه کردم ، راستش بد نشده فقط در 2 خط مجزا قرار گرفته!
میتونید لطف کنید و طوری تغییرش بدید که کنار هم قرار بگیرند؟
ممنونم برادر ، اینم فایل ویرایش شده:
یا حق
firoozmandan
11-16-2009, 10:01 AM
سلام
لطفا یوزر و پسورد هاست رو بفرستید تا آنلاین براتون تصحیح و ست کنم ..
یا علی
saeedk2
11-17-2009, 02:38 PM
جناب فیروزمندان عزیز ، بسیار ممنونم از وقتی که گذاشتید،...
خدا رو شکر مشکل کاملاً برطرف شد ، یعنی همونی که میخواستم.
دعاهاتون مستجاب باشه...
یا حق
saeedk2
04-04-2010, 08:31 PM
دوباره مزاحمت ما برای آقای فیروزمندان شروع شد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
جناب فیروزمندان عزیز امشب جوم گالری خودم رو به نسخه جدید آپدیت کردم و متاسفانه حواسم نبود از اون فایل پشتیبان بگیرم و تنظیمات برگشت به حالت قبل!
برادر میتونی دوباره زحمتش رو بکشی؟
پیشاپیش ممنونتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
** هایپرلینک اصلاح شد.
saeedk2
04-07-2010, 07:05 AM
فکر کنم جناب فیرزومندان چند روزیه رسترسی به سایت نداشتن
ما همچنان منتظر ایشون هستیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.