توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقالات و کتابخانه فنی برق و الکترونیک
akhani
11-01-2009, 11:34 AM
وب سایت مقالات و کتابخانه فنی برق و الکترونیک
ارائه بهترین مقالات و کتب فنی در باره برق ابزار دقیق پی ال سی و الکترونیک
ثبت سایتها و وبلاگهای مرتبط و سایر سایتها شرکتها و موسسات
ما از قالب vb استفاده میکنیم و اکثر بسته های مورد نیاز را هم طبق همین قالب نصب و استفاده میکنیم
مهدی.
11-01-2009, 12:05 PM
سلام
پس کجاست آدرس سایت ؟!
پیشنهاد میکنم خدمتتون از قالب استاندارد تری استفاده کنید. قالب وی بی هم قالب خاصی نیست که نشه ازش گذشت!
پاییزتان پر مهر
akhani
11-03-2009, 07:14 PM
آدرس سایت زیر امضام هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما بنظر من قالب vb قالب کاربر پسند تره و زمینه روشن اون خیلی تو چشم میاد شما لینکستان سایت منو ببینید بعد همونو با قالب پیش فرض ببینید
شما قالب بهتری سراغ دارید لطفا معرفی کنید
موقع معرفی سایت، باید آدرس سایت رو ذکر کنید. چون امضای شما ممکنه بعدا عوض بشه یا اصلا ربطی به این تاپیک نداشته باشه.
قالب VB مشکلات بسیار زیادی داره که حل اون مشکلات به خود قالب نمی ارزه.
ضمنا همونطور که آقای مهدی هم گفتند، اینطور هم که شما فکر می کنید، قالب کاربرپسند و بی نظیری نیست.
قالب های SMF در بخش قالب های SMF Learn (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) معرفی شده و آماده دانلود هستند.
akhani
11-04-2009, 02:13 PM
میشه از تو قالبا یک قالب که شبیه vb باشه و استاندارد باشه معرفی کنید/ممنون میشم
akhani
11-04-2009, 02:18 PM
دانلود کردم اگر این همه مشکل داره چرا حذفش نمکنن SMF Learn ضمنا من اون قالب رو هم از
من هم این توصیه رو به تیم مامبولرن و خصوصا آقای زراعتی کردم که این قالب از فهرست قالب های منتشر شده حذف بشه چون مشلاکت زیادی داره...
akhani
11-05-2009, 12:57 PM
خوب یک قالب خوب بهم معرفی کنید
مهدی.
11-05-2009, 01:25 PM
ببینید این قالب چطوره ؟!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پاییزتان پر مهر
akhani
11-06-2009, 01:56 AM
به حرف اساتید گوش کردم قالب پیش فرض رو انتخاب و با دستگاری تو رنگ و فونتش چیزی نزدیک همون قالب قبلیم یعنی vb در آوردم خوب شد راضی شدم ممنون از راهنماییها
عنوان سایتت مقالات و کتب برق هست ولی بخش اعظم اون چیز هایی دیگه هست !!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.