توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک دانلود مامبو کجاست؟
در بخش دانلود سایت هیچ لینکی برای دانلود مامبو وجود نداره !
در فروم هم جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم. لطفا" راهنمایی کنین ...
iransbs
09-19-2006, 01:17 AM
والا مثل اینکه حذف شده
شما صبر کن تا من محسن بپرسم فردا بهتون می گم
یا علی
عجب ...
من فکر کردم که مشکلی دارم که نمیتونم لینک دانلود رو ببینم چون تو سایت عضو هم شدم و با User وارد شدم ولی در قسمت دانلود هسته اصلی نوشته تعداد فایل .
iransbs
09-19-2006, 01:25 AM
خیر
خداروشکر مشکلی پیش نیومده
ولی انگاری در حال پچ هستن دوستان
نمی دونم دقیقا باید بپرسم
ahmadzadeh
09-19-2006, 04:28 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یاعلی/خداحافظ
alirezagoodarzi
10-03-2006, 04:21 AM
آقای احمد زاده
این هسته را میشود به عنوان یک مامبو مستقل از صفر نصب کرد و فقط دیتابیس مامبو 4.5.3h رو در اون رستور کرد؟
خواهش میکنم اگر جواب مثبت یا منفی قطعی است بله یا نه بفرمایید . چون اخیرا با این اینترنت کند و وقت کم بنده ساعت ها وقت من صرف حدث و گمان هایی شده که در حد آزمون و خطا بوده و بهتر بود جواب ' نمیدانم ' را به جای آن میشنیدم.
با تشکر فراوان
firoozmandan
10-03-2006, 05:17 AM
سلام
بله .
اگر نسخه 4.5.3H شما Pro باشه که بدون هیچ مشکلی میتونید از این روش استفاده کنید . اگر هم نسخه معمولی باشه با همین روش پیش برید تنها در پایان یه منو جدید با نام "منوی اصلی" بسازید و در اون به کامپوننت frontpage لینک بدین
یا علی
saeid.z
10-03-2006, 06:36 AM
خیلی مونده نسخه 4.6 آماده بشه ؟
من فقط منتظر اونما !
الان همه همکارهام هر روز میپرسن پس چی شد چرا سایت off شده
منم گفتم به خاطر امنیت سایت ;)
alirezagoodarzi
10-03-2006, 11:00 AM
متشکر آقای فیروزمندان
من یک ماه درگیر ندانستن این جمله شما بودم.
اگر هم نسخه معمولی باشه با همین روش پیش برید تنها در پایان یه منو جدید با نام "منوی اصلی" بسازید و در اون به کامپوننت frontpage لینک بدین
ali_design
05-26-2007, 07:59 PM
سلام
لینک نسخه اخر مامبو فارسی رو میخواستم یه پیشنهاد داشتم اگه لینکهای مستقیم رو تو همون صفحه اول سایت بزارین خیلی عالی میشه
sorry4uboth
05-26-2007, 08:13 PM
شما دقت کنید! لینک هست!
آخرین نسخه مامبو سمت راست نوشته شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.