PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا باید فارسی ساز smf رو دانلود کنم

saman.khademi
11-04-2009, 04:20 PM
سلام من SMF را از سایت SMFLearn گرفتم و می خوام باهاش شروع کنم اما.........................
وقتی می رم فارسی ساز یا قالب های فارسی رو از سایت SMFLearn.com دانلود کنم روی هر لینکی که باشه می ره توی سایت سورس فرج و می گه 404 Not found
این یعنی چی
الان گیج شدم

سعید
11-04-2009, 06:57 PM
سلام.

شما نباید بیشتر از اندازه معمول از علائم و شکلک ها استفاده کنید... دوست خوب!

بسته فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو دریافت و قبل از نصب، روی فایل های بسته نصب انگلیسی 1.1.10 SMF جایگزین کنید.

یا علی

مهدی.
11-04-2009, 10:50 PM
سلام

دوست عزیز خوش آمدید! لطفاً قبل از ارسال سوال جدید در انجمن کمی جستجو کنید و در هنگام طرح سک سوال از علایم و آدمکها به تعداد متعارف استفاده کنید.

بمنظور دریافت آخرین نسخه SMF و همچنین دریافت فارسی ساز آن از سایت اصلی نیز می‌توانید اقدام کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پاییزتان پر مهر

R+
11-29-2009, 06:02 PM
می بخشید ولی این مشکل برای دانلود تم ها هم هست و نمی شه هیج قالبی رو دانلود کرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مهدی.
11-29-2009, 06:41 PM
سلام

سایت smflearn مشکلاتی داره که به زودی برطرف میشه. فعلاً از سایت مرجع تمامی فایلها را دانلود کنید و استفاده نمایید.

پاییزتان پر مهر