توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمايش 10 پست آخر انجمن در سايت مامبو
من براي نمايش 10 پست آخر انجمنم در سايت اصليم (مامبو) قبلا از سايت وبگذر استفاده مي كردم اما چند وقتيه مشكل داره و نشان نمي دهد.
1 - آدرس صحيح rss را از كجا بايد بياورم
2 - آيا از كد هاي ديگري ميتوان براي نمايش استفاده كرد
نیازی به استفاده از وبگذر نیست.
لطفا قبل از ارسال جستجو کنید.
نمایش آخرین ارسال های انجمن در سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D9%86%D8%AC%D 9%85%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D B%8C%D8%AA)
مشكل دارد؟
Warning: MagpieRSS: Failed to parse RSS file. (not well-formed (invalid token) at line 116, column 75) in /home/iiendco/public_html/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238
آدرس RSS انجمنوت رو اینجا بصورت کد ( داخل تگ [ code ] و [ /code ] ) قرار بدید.
آدرس [ code ]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[ /code ]
را گذاشتم ولي خطاهاي زير را مي دهد:
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch [ code ]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[ /code ] (HTTP Error: Invalid protocol "") in /home/iiendco/public_html/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238
و
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iiendco/public_html/includes/frontend.html.php on line 113 ر
را مي دهد
این آدرس رو تست کنید ببینید باز هم همین مشکل هست؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نه؟ مال مامبولرن را نشان مي دهد.
پس مشكل از فروم من است.
ببينيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين آدرس را توي فايرفاكس ميبينم ولي در اكسپلورر اصلا نشان نميدهد
این تاپیک رو مطالعه کنید: خطا در RSS (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
همچنین اینجا: مشکل با ماژول نمایش آخرین ارسالهای SMF در مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام
من ميخوام كه اين 10 پست كه در صفحه اصلي ميزارم از پايين بع بالا حركت كنه
مثل 10 پست اخر در خود انجمن
لطفا راهنممايي كنيد
ممنونم
سلام
من ميخوام كه اين 10 پست كه در صفحه اصلي ميزارم از پايين بع بالا حركت كنه
مثل 10 پست اخر در خود انجمن
لطفا راهنممايي كنيد
ممنونم
dha عزیز لطفا سوالات خود در ادامه سوالت دیگران مطرح نکنید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.