PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروشگاه کتاب الکترونیکی (پی دی اف) با لینک دانلود پس از

drjalalian
11-08-2009, 02:39 PM
سلام.
من می خوام یک فروشگاه آنلاین داشته باشم که محصولات آن فایلهای پی دی اف باشد ( یا فایل ورد و یا چیز مشابه دیگری که قابل دانلود باشد ) و کاربران بتوانند بدون آنکه نیاز به ثبت نام و رجیستر کردن داخل سیستم داشته باشند، فایلهای کتابهای الکترونیکی ( پی دی اف ) را در سایت جستجو کنند و هر کدام را خواستند به سبد خرید اضافه کنند و نهایتا بصورت آنلاین با استفاده از پرداخت با کارت سامان یا سایر کارتهای شتاب پرداخت کنند و بلافاصله پس از اینکه پرداخت آنلاین انجام شد درهمان لحظه لینک دانلود کتاب الکترونیکی را مشاهده کنند و آن را دانلود کنند.
سایتهای فروشگاه ساز مشابه او اس کامرس سایتهای خوبی هستند ولی امکان این رو ندارن. آیا در مامبو می شود این کار را انجام داد؟ مثلا می شود همان رموزیتوری را که روی مامبو نصب می کنیم به گونه ای باشد که هر کسی خواست دانلود کند ابتدا پول را آنلاین بدهد و بعد دانلود کند؟
اگر نیاز به نوشتن یک ماجول اختصاصی برای اینکار است هزینه آن به طوری که بعد از خریداری آن نیازی به نویسنده کد نداشته باشیم و هرگاه بخواهیم در وبسایتمان آن ماجول را نصب یا حذف کنیم و دسترسی کامل به آن داشته باشیم چقدر است؟
متشکرم

سعید
11-08-2009, 04:58 PM
VirtueMart این امکان رو داره که محصول به سبد خرید اضافه کنید. همچنین بعد از پرداخت بتونن دانلود کنند.

فقط باید به شتاب متصل بشه. کامپوننت مخصوص مامبو رو تیم مامبولرن در اختیار داره. می تونید با ایمیل sales - مامبولرن دات کام تماس بگیرید.

drjalalian
11-08-2009, 06:10 PM
متشکرم.
بنابراین من کامپوننت ویرچومارت رو ابتدا از سایت مامبو دانلود کنم و کامپوننت اتصال به سیستم شتاب رو از تیم مامبولرن بگیرم؟ یا هردو رو؟
و آیا سایتی می شناسید که معرفی کنید که از این سیستم استفاده میکند؟
متشکرم

سعید
11-08-2009, 07:39 PM
سیستم رو بطور کامل می تونید از تیم خریداری کنید. نمونه سایت هم در همون ایمیل به شما اعلام خواهند کرد.

یا علی