توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه استفاده از quickdown
saman3417
11-09-2009, 06:31 AM
من quickdown رو برای قرار دادن سریع لینک دانلود های دانلود سنتر در میان متن نصب کردم و منتشر هم کردم اما حالا نمی دونم این افزودن تگ که باید اضافه کنم و آی دی اون فایل رو بدم که نمایش داده بشه چه جوری شاید من هنوز مفهوم افزودن تگ رو نفهمیدم آخه تازه کارم. ممنون میشم توضیح بدید
firoozmandan
11-09-2009, 07:08 AM
سلام
quickdown را از کجا دانلود کردید ؟!
یا علی
saman3417
11-09-2009, 01:36 PM
از مرکز دانلود مامبو یا همون مامبو دیگ
ببینید من دست نصبش کردم و منتشرش هم کردم ولی نمی دونم چه جوری ازش استفاده می کنند؟
یعنی در واقع من نحوه آوردن بین متن رو نمی دونم. :-\
firoozmandan
11-10-2009, 06:26 AM
سلام
لطفا لینک دانلود رو در ادامه تاپیک قرار بدید
یا علی
saman3417
11-10-2009, 07:14 AM
Quickdown
نام برنامه: مامبوت Quickdown - نمایش لینک دانلود فایل های Remository در مت
توسعه دهنده: تیم مامبولرن
فارسی شده توسط: عماد فیض
نوع زبان:
* فارسی
سازگاری:
* مامبو 4.6.1
* مامبو 4.6.2
نوع اکستنشن:
* مامبوت
توضیحات: توسط این مامبوت می تونین لینک دانلود فایل های remository رو در بین متن قرار بدین. به سه صورت هم این امکان رو میتونه انجام بده: قرار دادن یک فایل، قرار دادن فایل های یک بخش، قرار دادن فایل های یک مجموعه و پارامتر هایی هم برای نمایش گزینه ها داره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
11-10-2009, 07:26 AM
سلام
در توضیحات این مامبوت راه حل نوشته شده !
برای استفاده از این مامبوت می توانید از سه تگ زیر در محلی از متن که می خواهید لینک دانلود قرار بگیرد ، استفاده کنید:
1- {quickdown : id}: وارد کردن یک فایل ( به جای id ، آی دی فایل مورد نظر را وارد کنید)
2- {quickcat : id} : وارد کردن کلیه فایل های یک بخش ( به جای id ، آی دی بخش مورد نظر را وارد کنید)
3- {quickfolder : id} : وارد کردن کلیه فایل های یک پوشه ( به جای id ، آی دی پوشه مورد نظر را وارد کنید)
یا علی
adder
02-25-2010, 09:51 PM
سلام این آدی کجا نوشته؟
مهدی.
02-26-2010, 09:23 AM
سلام
در مدیریت فایلها و محتواها احتمالاً شناسه را مشاهده کرده اید! در مامبو هرجا که شناسه مشاهده میکنید همان id هست.
البته من با این کامپوننت کار نکردم مدتهاست و نمیدونم به چه شکلی است. یک بررسی کنید شناسه را مشاهده کنید و ... . اگر چنین نبود بفرمایید تا بنده هم این کامپوننت رو نصب کنم و دقیقتر بیان کنم.
زمستانتان سپید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.