PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در لینک های زیر منو

mah65
11-09-2009, 03:21 PM
سلام

من تازه جوملا نصب کردم بعدش هم چند تا قالب جدید روی جوملا نصب کردم

وقتی مطلب جدیدی رو برای نمایش در صفحه اصلی میذارم مشکلی ندارم ، اما نمی دونم چرا وقتی که براش یک آدرس در زیر منو قرار می دم ، با مشکل بر می خورم ، و اون مشکل اینه که تمام اون مطالبم رو بدون قالب نمایش می ده ، مثلا این آدرس مطلب جدیده :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و وقتی روی اون زیر منو که نوشته روستا به روایت تصویر کلیک میکنیم به این صفح ه وارد میشیم :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که در واقع نباید این قسمت :
/index.php
داخل آدرس بار بیاد؟

البته متذکر بشم که این مشکل ، حتی با وجود قالبهای اصلی جولا که خودش بصورت پیشفرض نصب بود نیز وجود داشت

از اینکه کمکم میکنید متشکرم

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
11-09-2009, 04:52 PM
سلام

شما تنظیمات SEO در تنظیمات کلی جوملا رو فعال کردید. دو راه دارید واسه حل مشکلتون:

- در پوشه ای که جوملا نصب شده فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدید. البته این مورد در صورتی قابل اجراست که هاست شما لینوکس بوده و وب سرور شما آپاچی باشد.
- تنظیمات سئو رو غیر فعال کنید یعنی هر سه گزینه رو &quot;خیر&quot; کنید

یا علی

mah65
11-26-2009, 04:55 PM
سلام

مشکلم حل شد

از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار من قرار دادید متشکرم

موفق باشید