توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب برای خدمات هاستینگ و طراحی سایت
armin121
11-11-2009, 04:02 PM
دوستان سلام. من یک قالب برای ارایه خدمات هاستینگ و طراحی وبسایت میخوام. اگر هردوش تو یک سایت موجود باشه که عالیه اگر نه که جدا معرفی کنید خیلی ممنون میشم
yazdizadeh
11-11-2009, 10:28 PM
سلام
منم چون یه زمانی دنبالش بودم باید بگم اولا اگه خواستی بخری به منم بگو شاید مشترکی خریدیم تا هزینش سرشکن شه دومن:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که البته بنده هیچ کاره هردو سایتم!
armin121
11-13-2009, 09:42 AM
جناب یزدیزاده ممنونم از کمکتون. اما من قالب رایگان میخوام.
دوستان عزیز و مدیران محترم لطفا کمکم کنید. آیا قالب رایگان و زیبا برای خدمات هاستینگ و دامین هست؟ اگر هست لطفا معرفی کنید. پیشاپیش تشکر می کنم.
سلام
قالب رایگان در این زمینه زیاد نیست و باید قالب های رایگان معمولی را تغییر بدید.
توصیه میکنم برای امر هاستینگ که یک سرویس ارزش افزوده است کمی هزینه کنید
موفق باشید
armin121
11-13-2009, 09:48 PM
جناب زراعتی ممنون از کمکتون.
در مورد SMF سیوال داشتم اول اینکه کدوم ورژن و از کجا دانلودش کنم اگر لینک بدین که خیلی ممنون میشم
دوما اینکه وقتی دانلودش کردم مثل الحاقات جوملا باید در قسمت نصب و الحاقات جوملا نصبش کنم؟
مهدی.
11-13-2009, 11:29 PM
جناب زراعتی ممنون از کمکتون.
در مورد SMF سیوال داشتم اول اینکه کدوم ورژن و از کجا دانلودش کنم اگر لینک بدین که خیلی ممنون میشم
دوما اینکه وقتی دانلودش کردم مثل الحاقات جوملا باید در قسمت نصب و الحاقات جوملا نصبش کنم؟
سلام
لطفاً سعی کنید مطالب مختلف رو در تاپیکهای جدید بیان کنید!
سوال قبلی شما در رابطه با جوملا و این سوال در رابطه با اس م اف.
لطفاً در تاپیکی تازه بیان کنید (جستجو در انجمن هم بد نیست بفرمایید!)
پاییزتان پر مهر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.