PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن وبگذر در انجمن

dha
11-12-2009, 04:33 AM
سلام
من ميخوام امار وبگذرم را در پايين انجمن قرار دهم
قالب اصلي انجمن كجا قرار داره كه من اون را در ان بزارم
ممنونم

firoozmandan
11-12-2009, 05:55 AM
سلام

از چه قالبی استفاده میکنید ؟
کد وبگذر را در اینجا قرار بدید تا دقیقا براتون بنویسم کجا و به چه صورت کد رو قرار بدید

یا علی

dha
11-12-2009, 06:51 AM
من از قالب ديفالت خودش اصلي كه هنگام نصب بوده
اين هم كد وبگذر

<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; language=&quot;javascript&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &gt;&lt;/script&gt;
&lt;noscript&gt;&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=&quot;_blank&quot;&gt;&#38;#1570;&#38;#1605;&#38;#1575;&#38;#1585;&lt;/a&gt;&lt;/noscript&gt;
&lt;!-- End WebGozar.com Counter code --&gt;

ممنونم

firoozmandan
11-12-2009, 07:20 AM
سلام

فایل index.template.php قالب دیفالت رو باز کنید و کد زیر را پیدا کنید :

&lt;body&gt;&#039;;

دقیقا بعد از کد بالا، کد زیر را قرار بدید :

echo &quot;
&lt;!-- Begin WebGozar.com Counter code --&gt;
&lt;script type=&#039;text/javascript&#039; language=&#039;javascript&#039; src=&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; &gt;&lt;/script&gt;
&lt;noscript&gt;&lt;a href=&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; target=&#039;_blank&#039;&gt;آمار&lt;/a&gt;&lt;/noscript&gt;
&lt;!-- End WebGozar.com Counter code --&gt;
&quot;;

یا علی

youcoomco
11-15-2009, 08:12 AM
یه سوال :
اگر کد رو جایی که شما گفتی قرار بدیم، میفته پایین انجمن یا بالاش؟

firoozmandan
11-15-2009, 08:15 AM
بالا

در صورتی که جای دیگری میخوایید قرار بگیره کافیه کد رو در قسمت مورد نظرتون کپی کنید

یا علی

dha
11-27-2009, 03:41 AM
سلام من اگر بخوام در زير انجمن يا در جاي ديگه قرار بدم ميشه بگيد از كجا بايد وارد بشوم و كجا كد رو قرار بدم
من قالب پيشفرض دارم ميخوام ببينم كه مثلا مابو كه ميشه تو قالب دست برد قالب انجمن رو از كجا باز كنم ممنونم

firoozmandan
11-27-2009, 01:34 PM
سلام

فایل index.template.php قاب خود را ادیت کنید

کد نمونه هم در چند پست قبل براتون نوشتم

یا علی

car20
11-28-2009, 07:00 PM
سلام

من این کدی رو که شما دادید رو با کد تبلیغات سوران خودم عوض کردم و درست همون جایی که گفتید کپی کردم اما با ارور زیر مواجه شدم .

Template Parse Error!
It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.

You can also try refreshing this page.

قالب هم دیفالت است و کدی که استفاده کردم هم این است :

echo &quot;
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&quot;;

می شه لطف کنید برای نمایش در header و footer این اسکریپت رو کجای این فایل بریزم .

فایل index.template (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)قالبم هم اینجوریه ( بسته تبلیغات نصب کردم اما با این اسکریپت ناسازگاره )

firoozmandan
11-29-2009, 06:00 AM
اشتباه جایگزین کردید

اگر به کد من دقت کنید &quot; به &#039; تبدیل شده !

یا علی

car20
12-01-2009, 08:58 AM
اما من در هر دو تا كد &quot; مي بينم تفاوت كجاست ؟

بايد دابل كوتيشن &quot; باشد يا سينگل كوتيشن &#039;

firoozmandan
12-01-2009, 09:38 AM
بین كوتيشن &quot; زیر

echo &quot; &quot;;

باید تمامی كوتيشن &quot; ها به سينگل كوتيشن &#039; تبدیل بشه !

car20
12-01-2009, 12:04 PM
سلام

اونجوري كه من متوجه شدم كد رو بايد اينطور بگذارم درسته ؟

echo &quot;
&lt;script type=&#039;text/javascript&#039; src=&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;&gt;&lt;/script&gt;
&quot;;

firoozmandan
12-01-2009, 12:18 PM
سلام

بله!

** لطفا امضا خود را ویرایش کنید. قوانین مامبولرن در مورد امضا حدود 1 ماه است که تغییر کرده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی

car20
12-01-2009, 01:10 PM
ممنون جناب فيروزمندان

امضا را هم با توجه به قوانين ويرايش كردم اگر مشكل داشت بفرمائيد تصحيح كنم