PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ماژول پیج پیل

kara
11-13-2009, 09:35 PM
سلام
من فایل پیج پیل رو که آقای محمد جواد دهشهری (کاسپر سکی) درست کرده بودند دانلود کردم ولی موقع نصب از نصب جامع ارور می ده و من کلاً از توی مدیریت مامبوی سایتم نمی تونم چیزی رو آپ لود یا نصب کنم به خاطر همین توی پوشه ماژول ها توی هاستم اکسترکش کردم ولی جواب نمی ده
لطف کنید کمک کنید خیلی بهش نیاز دارم

مهدی.
11-13-2009, 11:30 PM
سلام

بعد از نصب چه پیغامی به شما نمایش داده میشه ؟ آیا safemod روی هاست شما روشن هست یا خیر؟!

پاییزتان پر مهر

kara
12-10-2009, 04:13 PM
سلام

بعد از نصب این پیغام نمایش داده میشه :

Warning: move_uploaded_file(D:\vhosts\mycity.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dia\mod_page_peel_fa_By_Kaspersky.zip) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in D:\vhosts\mycity.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nts\com_installer\admin.installer.php on line 252

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move &#039;C:\WINDOWS\Temp\php2B2.tmp&#039; to &#039;D:\vhosts\mycity.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> fa_By_Kaspersky.zip&#039; in D:\vhosts\mycity.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nts\com_installer\admin.installer.php on line 252
آپلود universal با مشکل مواجه شد

من چه جوری می تونم بفهمم که safemod روی هاستم روشن هست یا خیر؟!

mhadaily
12-10-2009, 04:18 PM
پرمشین فولدر رو media رو 777 کنید

برای safe mod هم کافیه یک phpinfo بگیرید اگر هم بلد نیستید در مامبو خودتون در قسمت اطلاعات اطلاعات php نوشته شده است

kara
12-10-2009, 04:21 PM
safemod روی هاستم خاموشه

چکار باید بکنم؟؟؟؟ اگه باید روشن بشه چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟

مهدی.
12-10-2009, 08:19 PM
سلام

پرمیشنها رو تنظیم کردید ؟

پاییزتان پر مهر

mhadaily
12-11-2009, 07:10 AM
safemod باید خاموش باشه شما پرمشین ها رو تنظیم کن

kara
12-12-2009, 07:02 AM
سلام
پرمیشن ها رو ست کردم مشکلم حل شد
واقعاً از پیگیری های به موقع و همه جانبه تون متشکرم .