توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پلاگين يا كامپوننتي جهت درج يادداشت يا نظر درا
khadem
11-15-2009, 09:18 AM
سلام برمديران عزيز ودوستان بزرگوار.من ميخواستم بدانم چگونه ميتوانم درانتهاي هرمطلبي كه مينويسم ،امكاني جهت درج نظرات ويا ياداشت ايجادشود تا كاربران سايتم بتوانند باواردكردن ايميل ونام خود ويا آدرس وبسايتشون ،نظرشان رابراي من بنويسند.دقيقاً مانند امكاني كه دروبلاگها (ميهن بلاگ وجود دارد) :'(
مهدی.
11-15-2009, 09:59 AM
سلام
yvComment کامپوننتی است که میتونید استفاده کنید به این منظور.
برای دریافت فارسی شده این کامپوننت از سایت persianit اقدام کنید.
پاییزتان پر مهر
sohoori
01-22-2010, 02:13 PM
ایا امکان این هست که در یک مطلب طولانی در چند قسمت امکان نظر دادن را ایجاد نمود؟
یعنی مثلا در سه بخش از یک مطلب امکان نظر دادن وجود داشته باشد؟
مطالب طولانی رو باید با استفاده از pagebreak به چند صفحه تقسیم کنید.
بعد از تقسیم شدن به چند صفحه، این بستگی به پلاگین سیستم یادداشتتون داره که امکان درج نظر در زیر تمام صفحات وجود داشته باشه یا فقط صفحه آخر.
یا علی
sohoori
01-22-2010, 02:40 PM
مطالب طولانی رو باید با استفاده از pagebreak به چند صفحه تقسیم کنید.
بعد از تقسیم شدن به چند صفحه، این بستگی به پلاگین سیستم یادداشتتون داره که امکان درج نظر در زیر تمام صفحات وجود داشته باشه یا فقط صفحه آخر.
یا علی
ممنون. ممکنه بیشتر توضیح بدین. از چه ÷لاگینی باید برای یادداشت استفاده کنم؟
سیستم های متفاوتی برای افزودن امکان یادداشت به مطالب جوملا وجود دارند. این سیستم ها معمولا از دو بخش اصلی کامپوننت و پلاگین تشکیل شدند.
مطالبی که طولانی هستند رو توسط دکمه ای به نام PageBreak در زیر ویرایشگر ، می تونید به چند صفحه بشکنید. یعنی به چند صفحه تقسیم کنید.
بستگی به پلاگین سیستمی که ازش استفاده می کنید داره که فرم ارسال یادداشت رو در انتهای تمام صفحات نمایش بده، یا فقط در انتهای صفحه آخر یک مطلب.
دقیق اطلاعی ندارم که کدوم سیستم ها پلاگینشون اینکار رو انجام میدن، منتها میشه با ویرایش کدها این ویژگی رو در اونها ایجاد کرد.
یا علی
sahama
02-28-2010, 07:50 AM
من از jcomment استفاده می کنم و ازش بسیار راضی هستم اما فارسی سازیش هنوز یه کم مشکل داره برای همین لینکش رو نمی ذارم شاید شما بتونید فارسی شده ی بهتری ازش پیدا کنید
این کامپوننت هم ارسال نظر داره هم یادداشت سایت
shahram1
05-12-2010, 10:53 PM
سلام من joomla comment 3.26 رو نصب کردم ولی به جای کاراکتر نظرات فارسی علامت سوال نشون میده چیکار کنم؟
مهدی.
05-12-2010, 11:11 PM
سلام
Collation جداول دیتابیس را بررسی کنید UTF باشد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
shahram1
05-13-2010, 09:21 PM
ببخشید ولی من تو جدول دیتابیس چیزی به اسم collation پیدا نکردم میشه بیشتر راهنمایی کنین؟
پیدا کردم ممنون
** دو ارسال شما یکی شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.