PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه استفاده از جوملا در هاست

maxim
11-19-2009, 12:17 PM
مشکل من نحوه استفاده جوملا تو هاسته . هاست من پلسک هستش .
فایلو آپ کردم ولی نتونستم تنظیماتشو درست کنم.
نمی دونم تو آدرس بار مرورگرم چی بنویسم که بتونم تنظیمات رو انجام بدم.

firoozmandan
11-19-2009, 12:23 PM
سلام

دقیقا در کدوم مرحله مشکل دارید ؟ در تنظیمات دیتابیس در پلسک ؟
در نصب جوملا ؟ یا مشکل شما برای مرحله بعد از نصب است ؟

یا علی

maxim
11-19-2009, 12:35 PM
در نصب جولا در پلسک.!
راهنمایی کامل بفرمایید که من چگونه باید جوملارو تو پلسک نصب کنم؟
مرسی

firoozmandan
11-19-2009, 12:39 PM
سلام

اگر اجازه بدید در هفته جاری این آموزش رو به صورت کامل و تصویری درسایت قرار میدیم که هم مشکل شما حل بشه و هم مشکل دیگر دوستان

** نصب جوملا فارسی 1.5 در پلسک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی

HAMIDNOURI
11-22-2009, 07:26 PM
:(

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. نمیتونم جوملا فارسی رو روی هاست پلسک نصب کنم. اما جوملا انگلیسی رو میشه.
لطفا زودتر یه راه حلی پیشنهاد بدید.

ممنون

نوید
11-23-2009, 04:15 AM
همانطور که جناب فیروزمندان گفتند به زودی آموزش نصب جوملا بر روی پلسک را منتشر می کنند.
موفق باشید

** نصب جوملا 1.5 فارسی در پلسک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

maxim
11-24-2009, 11:06 AM
سلام.

بعد از اینکه جوملا رو تو هاست نصب کردم و فایل installation رو حذف کردم و با وارد کردن کلمه administrator بعد از آدرس سایتم نوشتم با این پیام مواجه میشم :
Not Found
The requested document was not found on this server.
مشکل از کجاست؟

مهدی.
11-24-2009, 01:40 PM
سلام

آدرس سایت رو بفرمایید لطفاً تا ما هم بررسی کنیم.

پاییزتان پر مهر

maxim
11-24-2009, 02:19 PM
به صورت پیام خصوصی براتون ارسال کردم.
ممنون میشم سریتر جواب بدین ....
مرسی

maxim
11-24-2009, 02:21 PM
آدرس سایت:
mytahlilgaran.com

HAMIDNOURI
11-24-2009, 02:42 PM
با تشکر از راهنمایی که نوشتید.
2 مورد در این راهنما هست:
1- اینکه در هنگام ساخت دیتا بیس ننوشته اید که کدام دیتا بیس را بایستی انتخاب کنیم؟ microssoft را یا mysql را ؟
2- در هنگام نصب اشاره کرده بودید که در قسمت نوع پایگاه داده mysqli را انتخاب نمایید. اما با این انتخاب به خطا برخوردیم و اجبارا mysql را انتخاب کردیم.
3-در پایان پس از نصب موفقیت آمیز پوشه installation را پاک کردم اما پس از زدن آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که گفته بودید، با پیغام زیر مواجه شدم:

The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

در نهایت خواهشمندم کمک نمایید.

مهدی.
11-24-2009, 04:31 PM
آدرس سایت:
mytahlilgaran.com

شما اصلاً هنوز جوملا نصب نکردید ! صفحه اصلی نمایش کاربری جوملا رو لینک کنید لطفاً! (پوشه ای که در آن جوملا رو ریختید و نصب کردید!)

3-در پایان پس از نصب موفقیت آمیز پوشه installation را پاک کردم اما پس از زدن آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که گفته بودید، با پیغام زیر مواجه شدم:
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
در نهایت خواهشمندم کمک نمایید.

شما هم نمیبینم جوملا نصب کرده باشید!

لطفاً آدرسی که بخش کاربری جوملا رو میتونید مشاهده کنید را ارسال کنید (پوشه ای که در آن جوملا رو ریختید و نصب کردید!)

پاییزتان پر مهر

maxim
11-25-2009, 02:41 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mytahlilgaran.com / <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mytahlilgaran.com / <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مهدی.
11-25-2009, 03:12 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mytahlilgaran.com / <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mytahlilgaran.com / <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اگر دقت کنید در آدرس mytahlilgaran.com/joomla نوشته شده : No configuration file found and no installation code available. Exiting...

که معناش اینه که شما مراحل نصب رو صحیح انجام ندادید و فایل configuration که قلب جوملا هست ایجاد نشده است.

مراحل نصب را دقیقاً همچون آموزش ارائه شده انجام دهید.

پاییزتان پر مهر

maxim
11-26-2009, 10:10 AM
سلام.
با انتخاب mysqli خطای زیر نشون داده میشه:
Unable to connect to the database:The MySQL adapter &quot;mysqli&quot; is not available.
1. مشکل از کجاست؟
2. منظور از نام هاست چیه؟ چی باید نوشت؟
مرسی

maxim
11-26-2009, 10:43 AM
من دوباره نصب کردم ولی....
با این خطا مواجه شدم :
Not Found

لطفا کمکم کنید...

mhadaily
11-26-2009, 11:14 AM
سلام.
با انتخاب mysqli خطای زیر نشون داده میشه:
Unable to connect to the database:The MySQL adapter &quot;mysqli&quot; is not available.
1. مشکل از کجاست؟
2. منظور از نام هاست چیه؟ چی باید نوشت؟
مرسی

این یعنی mysqli روی سرور نصب نیست بنابراین لطفا از mysql استفاده کنید

maxim
11-26-2009, 11:38 AM
من دوباره نصب کردم ولی....
با این خطا مواجه شدم :
Not Found

لطفا کمکم کنید...
در ضمن نام هاستو چی باید بنویسم؟

mhadaily
11-26-2009, 11:41 AM
این خطا معمولا زمانی میاد که شما در فولدری که باید جوملا و یا کلا سایتتون رو قرار بدید قرار نداده و به همین دلیل اطلاعات پیدا نمیشه اونجا !

مطمئن هستید که مسیر درسته

maxim
11-26-2009, 11:46 AM
من جوملا رو تو این آدرس قرار دادم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

maxim
11-26-2009, 12:11 PM
فکر میکنم جوملا اصلا نصب نشده چون فضای هاستم 0 مگابایته.
تو قسمت نام پایگاه داده و .... نام هاستو چی باید بنویسم؟!

mhadaily
11-26-2009, 12:17 PM
نام هاست معوملا localhost

و نام پایگاه داده و دیتابیس و رمز رو باید ابتدا بسازید و بعد وارد کنید

سلام

اگر اجازه بدید در هفته جاری این آموزش رو به صورت کامل و تصویری درسایت قرار میدیم که هم مشکل شما حل بشه و هم مشکل دیگر دوستان

** نصب جوملا فارسی 1.5 در پلسک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی

اکر فکر می کنید اطلاعات رو به درستی وارد نکردید از مدیریت سرور کمک بخواهید تا دقیق تر به شما بکه جه باید بکنید

maxim
11-26-2009, 12:36 PM
مرسی
فقط یه مشکل : نمی تونم پوشه installation رو حذف کنم.
میگه چون این پوشه خالی نیست نمیتونید حذف کنید.

mhadaily
11-26-2009, 12:37 PM
تغییر نام بدید به یک اسم دیگر

mhadaily
11-26-2009, 12:38 PM
در ضمن چه جالب عموما فولدر خالی باشه پاک میشه اینجا برعکس :D

maxim
11-26-2009, 12:57 PM
نمی دونم دیگه چکار کنم ؟!.....
دقیقا 10 بار نصب و حذف کردم .
رو pc خودم اجرا کردم جواب داد ولی تو هاست نه .

mhadaily
11-26-2009, 01:22 PM
user pass کنترل پنل رو بفرستید من چک میکنم براتون

خصوصی برام بفرستید

maxim
11-26-2009, 01:36 PM
مرسی از لطفتون
فرستادم براتون.

mhadaily
11-26-2009, 02:06 PM
h ttp://w ww.mytahlilgaran.com/

بفرمایید خیلی سخت نبود .

پسورد ادمین همین admin است لطفا بعد از لاگین تغییر بدید

پیروز باشید

HAMIDNOURI
11-29-2009, 12:39 PM
سلام.

من هم هنوز با نصب مشکل دارم. یعنی بعد از نصب، وقتی پوشه installation را حذف میکنم و در پنجره جدید پس از وارد کردن آدرس عبارت administrator را تایپ میکنم، با خطا مواجه میشوم.

اگر این جوملا نصب بشو نیست بگید که دیگه پیش رو نگیریم. خیلی سخت و مشکل تر از اونی هست که ازش تعریف میشه.

آدرس:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون از پاسخ

** هایپرلینک حذف شد

mhadaily
11-29-2009, 01:01 PM
آموزش ها رو کامل بررسی کنید

هیچ چیز عجیبی نیست قبلا هم برای شما گفتم

از روی قبلی که براتون نصب کردم دوباره نصب کنید فایل کانفیگ قبلی رو ببنید و بررسی کنید

باید بتونید خودتون انجام بدید

آموزش ها رو بخونید در مورد پلسک که قبلا هم لینک داده شده است

HAMIDNOURI
11-29-2009, 01:05 PM
آموزش ها رو کامل بررسی کنید

هیچ چیز عجیبی نیست قبلا هم برای شما گفتم

از روی قبلی که براتون نصب کردم دوباره نصب کنید فایل کانفیگ قبلی رو ببنید و بررسی کنید

باید بتونید خودتون انجام بدید

آموزش ها رو بخونید در مورد پلسک که قبلا هم لینک داده شده است

من براتون مشخصات هاست را پیغام خصوصی زدم. میشه یک بررسی بفرمایید ببینید عیب کجاست؟ شاید عیب از خصوصیات هاست باشد.

ممنون

maxim
11-29-2009, 09:25 PM
سلام
مرسی از لطفتون که نصب کردید. اما ...
1. می خواستم قالب جدید نصب کنم ولی خطا می گرفت. من قالب ها رو از سایت persianit دانلود کردم .رو pc نصب میشه همون قالب ولی رو هاست نه.
2. جوملایی که شما نصب کردید رو پاک کردم و خواستم خودم نصب کنم. ولی باز هم همون مشکل همیشگی.همون خطای همیشگی که نشون میده من اصلا جوملا رو نصب نکردم.در حالی که نصب کردم.
3. شما بعد از نصب پوشه installation رو حذف نکردید در حالی که تو آموزش ها گفتید این پوشه باید حتما حذف بشه.
4. من دقیقا طبق آموزش شما نصب می کنم ولی به صفحه مدیریت نمی رسم.
5. امروزوقتی که جوملا رو نصب کردم و پوشه installation رو حذف میکنم بازدن دکمه مدیر ، دوباره نصب جوملا از اول شروع میشه و از من میخواد که زبان مورد نطر را انتخاب کنم. چند بار این اتفاق افتاده.
6. ممکنه جوملایی که من دانلود کردم مشکل داشته باشه؟!
6. اگه لم خاصی وجود داره لطفا بگید تا من هم بتونم نصب کنم.
فکر میکنم یه جای کارم میلنگه ....

مهدی.
11-29-2009, 09:56 PM
سلام

مشکل شما بی دقتی هست دوست من !

قبل از نصب جوملا یک فایل configuration.php در همان پوشه ای که فایلهای جوملا را قرار دادید ایجاد کنید و پرمیشن آنرا 777 قرار بدید!
بعد به نصب بپردازید.

مشکلی که میگید رو نخواهید داشت.

ضمناً حذف پوشه installation فقط جنبه امنیتی داره و میشه اونرو تغییر نام داد، اما ریسک بزرگی هست و ... پس در آموزشها میگیم که حذف بشه.

پاییزتان پر مهر

maxim
11-30-2009, 03:28 PM
سلام
مقداردهی permission چه جوریه؟! اگه لطف کنین بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.

HAMIDNOURI
11-30-2009, 06:08 PM
مشکل من هنوز به قوت خودش باقیه. با نصب جوملا در هاست پلسک مشکل دارم. لطفا کمک کنید.

ممنون.

الان هم جوملا مثلا نصب شده:

** هایپرلینک حذف شد

نوید
12-01-2009, 05:10 AM
سلام
یک توصیه دوستانه به شما دوست عزیز
شما از یک هاست ویندوزی دارید برای میزبانی استفاده می کنید که در آینده برای کار با جوملا مشکلات خیلی بیشتری را به شما تحمیل خواهد کرد
بهتره از یک هاست لینوکسی استفاده کنید تا با مشکلات کمتری برخورد نمایید
موفق باشید

maxim
12-14-2009, 07:45 AM
مزیت هاست لینوکسی نسبت به هاست ویندوزی چیه؟
حتما باید هاست لینوکسی برای جوملا تهیه کرد؟

firoozmandan
12-14-2009, 09:00 AM

maxim
01-04-2010, 08:31 AM
نتونستم ftp رو ست کنم. وقتی روی دکمه پیدا کردن خودکار ریشه دیسک کلیک می کنم کاری انجام نمیشه. وقتی هم میخوام برم صفحه بعدی error میده.

firoozmandan
01-04-2010, 12:54 PM
در صورتی که یوزرنیم و پسورد را صحیح وارد کرده باشید با کلیک روی پیدا کردن خودکار ریشه این کار انجام میشه

در وارد کردن یوزرنیم و پسورد دقت کنید

یا علی

maxim
01-04-2010, 01:59 PM
user o pass رو درست وارد می کنم.ولی ....